FIV in Ungaria 65
Raspunsuri - Pagina 8
felicia_ spune:
Mirela, si eu am ajuns la concluzia ca se poate sa merg si singura. Pana la urma, a venit si sotul, dar pe el l-a intrebat f putine, intrebari la care as fi putut raspunde si eu. ![]()
Samira, deci organizam intalniri la Budapesta, ca doar e mai comod acolo decat in Bucuresti, vorba lui Goggy. ![]()
poze www.slide.com/r/dCBFcIkWyT8qTm6zqmE3_Z0Uzm4PEDxK?view=original" target="_blank">noi2
www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank"> campania noastra
BoboMom spune:
Multumesc pentru vorbele frumoase!
Acum ca am terminat cu serviciul (mi-am dat demisia, ca nu mai puteam lucra, iar drept la concediu nu am...
) voi incerca sa intru mai des pe la voi.
Alrak, sa dea Domnul sa stea puiutul la tine in burtica cel putin inca 36 de saptamani si sa fiti sanatosi! 
Isa, super vesti! Felicitari! Sa-ti dea Domnul o sarcina usoara si bebe sanatos la termen! 
Zapp 
Puffy, mie mi-a controlat estradiolul de doua ori dr Kovacs - o data in ziua a 6'a si o data in ziua a 10'a (am avut 11 zile de stimulare). Dupa ET nu ne-am mai vazut. Din cate stiu eu analize de trombofilie nu am facut. Stiu ca l-am intrebat pe ginecologul meu de aici daca e nevoie si a spus 'nu'. Nu am vorbit cu Kovacs despre asta.
Mirela, sunt de acord cu Tabitha. Nu cred ca e necesar sa fie sotul tau cu tine. Bineinteles ca ar fi frumos, dar daca nu poate, nu cred sa fie vreo problema. Multa bafta! 
Noi suntem bine. Crestem.
Am diverse dureri, mai am contractii nedureroase, dar acum ca stau acasa sper sa fie mai bine si sa nu se grabeasca puiul meu. Sper sa mai stea acolo cumintel macar 5 saptamani. Am diabet gestational, dar il tin sub control cu dieta. Din cauza diabetului merg in fiecare saptamana la doctor sa-l monitorizeze pe bebe, ceea ce e bine. In rest, toate bune. Ne pregatim pentru marea intalnire. 
Laura
32+ baby
Nicholas James
www.toysrus.com/registry/search/index.jsp?_flowExecutionKey=_c1EE435A3-E973-6D0C-669D-0586E8203FD9_kF96D7BC2-7753-2E2E-6FAD-D47D33ACBDD1&overrideStore=TRUS" target="_blank">Our Registry (lucruri pt bebe)
tamaryllis spune:
Isa, felicitari!
Alrak, embrionas lipicios si beta mare peste 12 zile!
incepand cu anul 2010 voi fi o
fericita!
luck spune:
Laura 
bine ai revenit in randurile noastre , dupa cum vezi dr K este "luat cu asalt" si vreau sa-ti spun ca si eu voi merge la el.
Vad ca timpul trece foarte repede , nu mai mult si o sa ai marea intalnire !!!
Spune-ne te rog frumos daca iti mai aduci aminte , sau daca mai ai notat undeva , ce tratament de sustinere ti-a dat dr K.
ank30 spune:
hello fetelor,
am o nelamurire....daca poate cineva sa ma ajute...azi am inceput tratamentul de stimulare am facut o injectie cu decapeptyl.Daca am inceput sa o fac seara tot timpul va tb sa o fac la aceeasi ora?Dar despre gonal f ?...e mai bine sa-l fac dimineata?....offf...sunt tare bulversata!Help!
luck spune:
ank30
este bine ca tratamentul sa-l faci la aceeasi ora , aproximativ bineinteles , eu de exemplu am facut si inhibarea si stimularea seara in jurul orei 19 pt ca pana la ora 18 eram la serviciu.
Unde faci fiv?
Bafta !!!
pogonici1977 spune:
fetelor am batut budapesta la pas mai mult..am fost si in circuitul cu trocaderul ala tur de oras timp de 2 ore...ee superb..fara cuvinte...suntem varza..
azi au fost 31 gr la amiaza..am fost in recunoastere azi la clinica..frate dar ce aglomerat era..mam speriat..am verificat daca suntem pe lista de maine de programarea a dct kovacs..e in regula...
am facut basisi la picioare ufffffffff..maine seara vrem sa mergem cu vaporasul pe dunare.si la citadela..doamne cat e de frumos acolo....
sincer mie mi se pare la fel de frumoasa budapesta ca si viena...
mai devreme sau mai tarziu..minunea va aparea si pe strada mea
samira33 spune:
si eu am incercat sa respect aceeasi ora in timpul tratamentului...ora 18 a fost la mine
multa bafta ank...sa fie cu reusita
zapp spune:
Mie dr Zadori mi-a zis sa incerc sa fac injectiile in cursul diminetii. Nu a pus accent pe ora fixa ci pe dimineata....Cu Kovacs inca nu am vb despre asta, dar vedem joi.
Laura, hugs and kisses! 
Pogonici, succces maine!