FIV in Ungaria 65
Raspunsuri - Pagina 17
samira33 spune:
alrak....asa e...e frumoasa Budapesta....am mai vizitat-o
da mie nu-mi place sa stau singura si sa stau degeaba...ca-s mai agitata de felul meu...de asta caut posibilitatea de a "presta" diverse activitati.....sa-mi consum energia ![]()
iar fetele care vor fi acolo in aceeasi perioada cu mine....nu vor scapa de mine ![]()
mirela2 spune:
buna fetelor
mi/a raspuns dr Kovacs la email, abia pe 13 nov la ora 14 a gasit loc liber
pt o intrevedere.
pot sa spun o prostie??evident ca nu.......asa am oroare de ziua de 13, numai belele s-au intamplat in zilele de 13. Nu vreau ep 13, nu pot....

de Craciun vom fi 2 in 1!
Tabitha spune:
mirela2: stii foarte bine ca exista o cotituta in viata fiecaruia. Asa va fi si la tine. Incepand de pe 13 noiembrie acest numar va fi cu noroc pt. tine. Trebuie sa fie asa. Nu te mai speria de toate cele. La intalnirea de pe 13 nov., daca tii la acest lucru, ai putea sa-l rogi sa nu incepeti tratamentul pe 13. Dar ce te faci daca asa va pica ziua? Sau daca ET-ul il faci pe 13? Sau daca punctia o faci pe 13? Hai, nu mai fi speriata, trebuie sa credem in sansa noastra, este o obligatie, nu un drept. 

samira33 spune:
mirela.....hai ca nu mai e mult pana in Noiembrie
asa ma oftic....o zi...doar de o zi a fost vorba
zapp spune:
Puffy, eu am ovare polichistice. Kovacs nu s-a legat de ele, nu are ce sa le faca. Dar acum mi-a aparut un chist functional destul de mare si nu putem incepe stimulare cu el acolo...Am mai avut eu asa ceva si in 2-3 sapt a disparut complet..
L-am intrebat pe dr de tsh-ul meu de 3.25. A zis ca valoarea e ok, chiar daca e mai mare de 2...A mai zis ca TSH-ul se poate determina in orice zi a CM si nu are legatura cu anticonceptionalele...Stiu ca la alte clinici nu se incepe stimularea cu asa un TSH, dar daca dr zice ca e ok, o fi ok...A vazut el mai multe exemple decat mine si cu siguranta a citit in acest domeniu mai mult decat mine
NU?? Asa cum nu incepem stimularea din cauza chistului, puteam sa nu incepem din cauza TSH-ului. Dar, uite ca pe asta nu il considera un impediment...
mirela2 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Tabitha mirela2: stii foarte bine ca exista o cotituta in viata fiecaruia. Asa va fi si la tine. Incepand de pe 13 noiembrie acest numar va fi cu noroc pt. tine. Trebuie sa fie asa. Nu te mai speria de toate cele. La intalnirea de pe 13 nov., daca tii la acest lucru, ai putea sa-l rogi sa nu incepeti tratamentul pe 13. Dar ce te faci daca asa va pica ziua? Sau daca ET-ul il faci pe 13? Sau daca punctia o faci pe 13? Hai, nu mai fi speriata, trebuie sa credem in sansa noastra, este o obligatie, nu un drept. ![]() ![]() ![]() Tabitha Si maine e o zi |
of, sper sa fie bine

de Craciun vom fi 2 in 1!
pogonici1977 spune:
am primit email...
spermograma e normala.
24 milioane/ml din care,,,.50% mobilitate si 65 % morfologic normal
sunt atat de fericita...
pe la sf lui octombrie 26-27 ........mai e cineva prin budapesta???
mai devreme sau mai tarziu..minunea va aparea si pe strada mea
puffy10 spune:
Acum ca m-am hotarat, ma puteti adauga si pe mine pe prima pagina si aici... fiindca aici imi voi face urmatorul "cuib" si cel cu succes.
Cine poate sa ma adauge pe prima pagina cu: FIV 1-feb.2008 nrereusit, 6IA-nereusite, FIV 2-iulie 2009 nereusit toate cu dr. Cezara Bucur, sp. Giulesti, intentionez FIV 3 - in 2010 la Kaali-Budapesta, dr. Kovacs
Si ca sa am amprenta cu mine, mi-am pus si la semnatura "istoria".
endometrioza, 6IA, 2FIV
si inca mai incerc ...
puffy10 spune:
Mirela2 adica ai obtinut programarea abia peste o luna si jumatate???
adica eu ar trebui sa dau e-mail cam pe la sfarsitul lunii octombrie - inceputul lunii noiembrie, pentru a merge la o prima consultatie prin decembrie...???
Eu as vrea sa fac FIV-ul cam prin ianuarie...sau februarie. Ce ziceti asa ar fi bine?
endometrioza, 6IA, 2FIV
si inca mai incerc ...
aditzaC spune:
SAMIRA
ITI MULTUMESC DIN SUFLET !
va pup pe toate fetelor si va doresc multa sanatate si sa va indepliniti visul cat de curand !