FIV in Ungaria 65

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Fragutza spune:

Citat:
citat din mesajul lui Laura Garner

Raluca, sa va traiasca scumpica! Mi-a spus Andrada_P ca planuiti o intalnire cu bebei de Kovacs in primavara Poate reusim sa ne alaturam si noi, pentru ca vrem sa venim in Ro pt botez in martie-aprilie.

Laura 33+ baby Nicholas James
www.toysrus.com/registry/search/index.jsp?_flowExecutionKey=_c1EE435A3-E973-6D0C-669D-0586E8203FD9_kF96D7BC2-7753-2E2E-6FAD-D47D33ACBDD1&overrideStore=TRUS" target="_blank">Our Registry (lucruri pt bebe)

Multumesc frumos!

Da, asa am planuit, sa adunam puii de Kovacs si sa le facem poze! E perfect atunci cand vii ca mai creste si matza mea!

Baby

de Natalia (03.09.09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pogonici1977 spune:

neata fetelor..eu stau ca pe ace.......inca nu nea trimis eamil dct cu rezultatul la spermograma...pana plecam azi la tren la 16 sigur imi va trimite si il voi verifica email

cine face lista cu viitoare mamici de septembrie- octombrie-noiembrie

pogonici- octombrie IUI- la budapesta

lista e mare si poate o continua cineva

mai devreme sau mai tarziu..minunea va aparea si pe strada mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALRAK spune:

Alsima ai grija de tine si de Alexandra ,nu trebuie sa faci nici un rabat de la ceea ce spune medicul. Atentie, recomandarea de stat la pat , este STAT LA PAT , nu altceva.
Punctez asta pentru Ca eu acum doi ani am patit-o. Repaosul si statul la pat ,eu l-am inteles, prin a mai face mici plimbari si am mai fost si cu masina si gropi si... alea, alea, rezultatul se vede pe prima pagina.
Nu vreau sa sperii pe nimemi, dar nu vreau sa mai pateasca cineva ceea ce am patit eu.
Deci, Alsima, cumintica, papa bun, vorbesti cu printesa sa fie cuminte sa stea la mami in burticutza, ii pui sa asculte muzica frumoasa , noi suntem aici , langa tine si DD o sa ajute sa ajungi la 40 de saptamani.

tuturor si o zi luminata

Doamne Ajuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Isa78 spune:

tamaryllis, mersi si sa stau la gravidute pana la 9 luni.

irinaflorea, mersi si sa ai incredere ca totul va fi bine. Sa nu te gandesti ca va fi altfel.

luck, ALRAK ( gandeste pozitiv), samira33, tveety, Laura Garner, multumesc fetelor pt urari si pt tot ce a-ti facut pt mine. In afara de familie, numai voi ma-ti inteles ce simt dupa fiecare consultatie.

Va pup pe toate si va doresc numai bine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tabitha spune:

Felicitari noilor burticute (chiar daca unele nu se vad inca) si sarcini usoare.
Bafta multa celor care sunt in focuri.

Ma indrept si eu spre consultatie. Adica mai e un pic, pana luni 28 sept. Incepand de duminica nu voi avea net pana miercuri sau joi, asa ca o sa va informez cu ceva intarziere, pe care o veti scuza, sper.

Aveti idee daca dr. Zadori face si protocolul scurt, cel care incepe in ziua 2 a ciclului? Data trecuta am facut 1 luna de AC inainte de stimulare, dar ma gandeam care sunt acum sansele (riscurile dpdv al serviciului) sa incep FIV-ul sapt. viitoare , cand o sa-mi vina ciclul ....

Va pup dulce

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns samira33 spune:

hello

rubia...eu miercuri am consultatia preliminara....daca totul merge bine ....apreciez ca stimularea o voi incepe in Noiembrie-pe10-11 vine CM....deci cam de pe 14 as vrea sa fiu la Budapesta

si tu tot cam in perioada aia vad

am facut rezervare la un hotel de 3* situat la 5 km de clinica...cu sala de fitness,sauna,wireless gratuite....mic dejun bufet suedez si posibilitate de demi-pensiune
daca imi place intentionez sa stau aici si in perioada de stimulare...pentru mine e convenabil hotelul asta ca voi sta singura in Ungaria in perioada respectiva....si vreau sa pot ajunge pe jos la clinica....si apoi,singura fiind,toata ziua....sa mai pot sta pe net,sau la sala,sau la sauna...ca altfel mor de plictiseala.
vreau sa vad si ce pot negocia pentru 16-17 nopti de cazare cat vreau eu sa stau

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puffy10 spune:

Buna dragelor!
Cum eu inca nu intru pe "linia dreapta", mai mult citesc, decat sa postez.
Cu alte cuvinte, decat sa mai ne risipim aiurea, doar ca sa zicem ca am incercat... am hotarat impreuna cu sotul meu sa facem ce-a de-a treia si ultima incercare la Budapest, la dr. Kovacs. Momentan strangem fondurile necesare si sper ca undeva prin decembrie, ianuarie sa il contactez pentru o programare.
Pana atunci citesc tot, ma documentez si pun la punct tot ce se poate.
Samira, goggy, zapp fetelor pe unde si cu cat ati gasit cazarea.
Zapp si eu sunt producatoare de chisturi, sa inteleg ca dr. K. nu se apuca de treaba pana nu scapi de chisturi??? Eu si la incercarile precedente am avut, am inceput stimularea si la eco le-a tot urmarit sa nu cresca exagerat, dar am continuat si nu am luat nici AC.
Ralucapaun sa-ti traiasca printesa. Ti se vede fericirea si implinirea pe chip. Bravo!
Isa felicitari pentru beta mare. Cati embrioni ai transferat?
Alrak ce putin a mai ramas pana vei afisa si tu un beta maaaare. Sa fi cuminte in continuare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALRAK spune:

Puffy ma bucur ca ati luat aceasta hotarare.
DD sa ajute sa fie cu reusita
samira in perioada aceea vor fii mai multe fete in Budapesta, cu siguranta nu te vei plictisi. Si-apoi orasul.... este de vis .
Isa gandesc pozitiv , ca n-am incotro, multumesc pentru gandurile bune penru tine si BB.
Tabitha Tin pumnii stransi sa fie cu reusita.
Da, Dr Zadori recomanda si protocol scurt, cred ca in mai multe cazuri decat in cele in care-l recomada pe cel lung, asta depinde de fiecare pacienta

tuturor si sa aveti o zi luminata

Doamne Ajuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns samira33 spune:

puffy....eu am facut rezervarea cu 40E camera dubla cu mic dejun-bufet suedez la hotel de 3 stele in arondismentul 12
am folosit pentru rezervare cardul international

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puffy10 spune:

A si am uitat sa subliniez, fetelor in focuri... va doresc multa, multa, multa bafta...asa incat pana o sa incep si eu, sa vad aici cat mai multe realizari asa incat sa ma "stimuleze" cat mai mult aceasta alegere.
Nu mai e mult pana in decembrie, dar multe dintre voi atunci deja veti fi cu burtici....

Mergi la inceput