FIV in Ungaria 65
Raspunsuri - Pagina 15
zapp spune:
am ajuns acasa de la Budapesta...Am primit schema de tratament (112.5 Gonal F/zi)pentru primle 4 zile, dar nu incepem inca :( Am un chist de 5cm pe un ovar si am prelungit perioada de AC...Dr Kovacs a fost foarte dulce ca de obicei...
Schema de tratament este destul de complicata..pe langa gonal o sa iau metformin (contra hiperstimularii in cazul ovarelor polichistice), heparina si restul de vitamine...
ALRAK,Irinaflorea tinem pumnii!!
goggy spune:
Inafara de Irina, cine mai face Fiv in octombrie?
Cu alte cuvinte, cate gravide vor fi inaintea mea ?![]()
samira33 spune:
zapp...ti-ai luat medicamentele???
hai fetelor ca incet-incet...intra toata lumea in paine....si o sa ne mutam in grup compact la gravidute ![]()
ALRAK spune:

WOOOOOW 

Ce mult imi place ca incepem sa ne inmultim 

Zapp lasa ca scapi tu repede de chistul acela nesuferit si incepi injectarile. Doamne Ajuta sa fie cu reusita 

tveety tu ce faci, cand incepi?

samira DD sa te auda sa ne mutam cu toate la gravidutze cat mai curand
tuturor si o noapte linistita
Doamne Ajuta!
tveety spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ALRAK tveety tu ce faci, cand incepi? ![]() ![]() |
ALKAR noi incepem azi noapte sau maine dimineata
Na bine am glumit, maine am ovulatie. Al meu tre sa ajunga in noaptea asta acasa dupa 4 zile de absistenta iar medicul meu ieri ne-a recomandat 
asa ca mai incercam poate in 7 nu va mai fi nevoie de consultatie Insa inca nu stiu cand incepem in 7 avem consultatie. Daca D-na dr vede sanse pt IA am incepe cu asta, dar poate atunci va fi necesar un HSG, laparoscopie sau ceva asa ca inca nu stiu cum von incepe si cu ce.
Fetelor va tin pumnii si astept cu nerabdare vestile voastre. In curand vom avea si noi

http://lt2f.lilypie.com/hFMNp3.png
rubia spune:
samira cand incepi procedra ? btw la ce hotel ai facut rezervare?
Si eu incep AC pe la 15 oct si intram in linie dreapta.
Avalon ce mai faci ? n-ai mai scris de mult
(pt ambii bebei) si 
(pt mami)
BoboMom spune:
Zapp
Bafta multa! Si eu am luat Metformin. L-am inceput cu aprox 2 ani inainte de FIV 2, am continuat in timpul FIV'ului si l-am luat pana in sapt 7 de sarcina. Asa ca stai linistita, va fi totul bine! 
Raluca, sa va traiasca scumpica!
Mi-a spus Andrada_P ca planuiti o intalnire cu bebei de Kovacs in primavara
Poate reusim sa ne alaturam si noi, pentru ca vrem sa venim in Ro pt botez in martie-aprilie. ![]()
Isa, inca o data felicitari si sarcina usoara si sanatoasa! 
Vad ca multe sunteti in focuri. Abia astept sa va vad la odisee! Bafta multa! Doamne ajuta tuturor! 
Laura
33+ baby
Nicholas James
www.toysrus.com/registry/search/index.jsp?_flowExecutionKey=_c1EE435A3-E973-6D0C-669D-0586E8203FD9_kF96D7BC2-7753-2E2E-6FAD-D47D33ACBDD1&overrideStore=TRUS" target="_blank">Our Registry (lucruri pt bebe)
alsima spune:
Trec si eu sa va salut o clipa si sa va urez mult succes luna asta...
Am vazut fete, vechi, fete noi...va tin pumnii tuturor!!!
Noi am trecut printr-o sperietura groaznica sapt asta, suntem in spital, cu iminenta de avort...
Deocamdata totul e ok, azi plecam, dar avem indicatie de petrecut urmatoarele 4 luni DOAR in pat...
Acum 2 saptamani am aflat ca vom avea o FETITA!!! Suntem tare fericiti, sper sa fie totul bine pana la capat...
Va imbratisez cu drag pe toate si voi fi aici cu voi, mai des, daca tot sunt consemnata la pat atata timp...
21 saptamani cu Alexandra