FIV in Ungaria 65

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns samira33 spune:

nu ai de ce aditzaC

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela2 spune:

Citat:
citat din mesajul lui puffy10

Mirela2 adica ai obtinut programarea abia peste o luna si jumatate???
adica eu ar trebui sa dau e-mail cam pe la sfarsitul lunii octombrie - inceputul lunii noiembrie, pentru a merge la o prima consultatie prin decembrie...???
Eu as vrea sa fac FIV-ul cam prin ianuarie...sau februarie. Ce ziceti asa ar fi bine?

endometrioza, 6IA, 2FIV
si inca mai incerc ...

din pacate cam asa......lung timp de asteptat...mai, nu mai am rabdare, am o stare de numa.
a sunat al meu la szeged pt o programare maine la o spermo, speram ca poate ne primesc maine macar pt o discutie si pentru o astfel de analiza.

stau ca pe ghimpi, unde am avut si o saptamana de 3 lei, mult de lucru, multi nervi...offffff

de Craciun vom fi 2 in 1!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tamaryllis spune:

Puffy, rezolvat! Succes!

incepand cu anul 2010 voi fi o fericita!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristal1995 spune:

zapp: mie cei de la Viena nu mi-au dat voie sa incep tratamentul pana nu scade TSH-ul sub 2 (eu il aveam de 2,90). Mi-au spus ca ovocitele pot fi de proasta calitate si, oricum, exista risc crescut de pierdere a sarcinii la cele cu TSH mare. Mie mi-au dat 50 mg L-Thyroxin (Euthirox-ul nostru), il iau de mai bine de un an si e pentru toata viata.
Scuze ca m-am "bagat" la voi, dar va citesc zilnic, poate si pentru ca urmatoarea incercare (nu mai stiu a cata), va fi probabil anul viitor, cu dr K.
Pupici

Aly-"2010 va fi un an norocos... pentru noi 2"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zapp spune:

Citat:
citat din mesajul lui cristal1995

zapp: mie cei de la Viena nu mi-au dat voie sa incep tratamentul pana nu scade TSH-ul sub 2 (eu il aveam de 2,90). Mi-au spus ca ovocitele pot fi de proasta calitate si, oricum, exista risc crescut de pierdere a sarcinii la cele cu TSH mare. Mie mi-au dat 50 mg L-Thyroxin (Euthirox-ul nostru), il iau de mai bine de un an si e pentru toata viata.
Scuze ca m-am "bagat" la voi, dar va citesc zilnic, poate si pentru ca urmatoarea incercare (nu mai stiu a cata), va fi probabil anul viitor, cu dr K.
Pupici

Aly-"2010 va fi un an norocos... pentru noi 2"

Cristal, multumesc pentru interventie...Pff, ma pui pe ganduri. Faza e ca eu nu am avut niciodata TSH-ul mai mare de 2 (din 2005 in coace) pana acum 3 luni cand a fost 2.15. Chiar atunci am fost la un dr endocrinolog si mi-a zis sa nu-mi bat capu' cu tiroida ca "stau bine", iar valoarea de 2.15 e buna. Ce ma inrtiga pe mine este evolutia valorii...Ce anume determina cresterea ei?!???!! In cat timp ti-a scazt tie valoare de la 2.90? ai luat tratamentul si in timpul stimularii? Mersi mult si mult succes in tot ce vei decide pentru anul viitor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puffy10 spune:

tamaryllis esti rapida. Multumesc!
Astept si la FIV ajuns deja la cap. 243 sa imi modifice cineva semnatura. Eu postez si aici si acolo.

endometrioza, 6IA, 2FIV
si inca mai incerc ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tveety spune:

Si eu am TSH peste 3,5 si domana dr de familie nu mi-a dat trimitere pentru alte investigatti pt ca "este in limite normale". Insa daca ma intorc de la Syeged poate ii spun ca mi-au cerut cei de acolo. Acest hromon se mai verifica si cu alte analiye iar daca acolo ai probleme intradevar trebuie sa traiseti cu medicamente toate viata, dar daca acolo e ok nu ai de ce sa-ti faci grija de valoarea mai ridicata. Cristal1995 atunci tu ai probeleme cu hormonul Thyroxine (T4) si mai trebuie verificat hormonul Triiodothyronine (T3). Eu am vrut sa verifica aceste 2 valori dar astet sa vad totusi. Insa m-am linistit daca a zis Dr. Kovacs ca nu trebuie dat nicio importanta.

http://lt2f.lilypie.com/hFMNp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinaflorea spune:

Zapp multumesc!!! Succes si tie!!!!
Alsima iti tin pumnii pentru micuta.Tine-o acolo,si nu-i da drumul!! Stati amandoua in pat, cititi povesti, si ascultati muzica......
Mirela Nu te speria de ziua de 13! Poate se va transforma intr-o zi norocoasa! Si nu-ti fa griji nici pentru perioada lunga de asteptare. Uite- eu am obtinut programarea foarte repede- la nici o saptamana dupa ce l-am sunat pe Dr sa vad cand ma poate primi (asta a fost acum un an) si de atunci tot incerc. AI RABDARE!!!Poate ca astepti acum si reusesti din prima
Doamne ajuta-ne tuturor! Va pup

Mergi la inceput

Cristal, deci tu vrei sa faci un ungurel!Imi pare bine ca ai intervenit!
Puffy, !
Alsima, felicitari pt !

Mergi la inceput

Zapp, baniuesc ca ai gasit din cauza caror substante creste TSH-ul. Uite ce am gasit eu:
Cresteri: agenti radiologici, amiodarona;, atenolol, calcitonina;, carbamazepina;, clorpromazin, clomifen, estrogeni conjugati, fenitoin, iodura de potasiu, L-tiroxina;, litiu, lovastatin, metimazol, metoclopramid, morfina;, prazosin, prednison, propranolol, rifampicina;, sumatriptan, tamoxifen, TRH (thyrotropin releasing hormone)5.
Mie, de la un simplu metoclopramid si royal jelly(estrogenic), aproape ca mi se triplase prolactina. Ar fi bine daca ai mai face iar TSH-ul fara sa iei AC.

Mergi la inceput