FIV in Ungaria 65
Raspunsuri - Pagina 18
mirela2 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui puffy10 Mirela2 adica ai obtinut programarea abia peste o luna si jumatate??? adica eu ar trebui sa dau e-mail cam pe la sfarsitul lunii octombrie - inceputul lunii noiembrie, pentru a merge la o prima consultatie prin decembrie...??? Eu as vrea sa fac FIV-ul cam prin ianuarie...sau februarie. Ce ziceti asa ar fi bine? endometrioza, 6IA, 2FIV si inca mai incerc ... |
din pacate cam asa......lung timp de asteptat...mai, nu mai am rabdare, am o stare de numa.
a sunat al meu la szeged pt o programare maine la o spermo, speram ca poate ne primesc maine macar pt o discutie si pentru o astfel de analiza.
stau ca pe ghimpi, unde am avut si o saptamana de 3 lei, mult de lucru, multi nervi...offffff

de Craciun vom fi 2 in 1!
cristal1995 spune:
zapp: mie cei de la Viena nu mi-au dat voie sa incep tratamentul pana nu scade TSH-ul sub 2 (eu il aveam de 2,90). Mi-au spus ca ovocitele pot fi de proasta calitate si, oricum, exista risc crescut de pierdere a sarcinii la cele cu TSH mare. Mie mi-au dat 50 mg L-Thyroxin (Euthirox-ul nostru), il iau de mai bine de un an si e pentru toata viata.
Scuze ca m-am "bagat" la voi, dar va citesc zilnic, poate si pentru ca urmatoarea incercare (nu mai stiu a cata), va fi probabil anul viitor, cu dr K.
Pupici
Aly-"2010 va fi un an norocos... pentru noi 2"
zapp spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui cristal1995 zapp: mie cei de la Viena nu mi-au dat voie sa incep tratamentul pana nu scade TSH-ul sub 2 (eu il aveam de 2,90). Mi-au spus ca ovocitele pot fi de proasta calitate si, oricum, exista risc crescut de pierdere a sarcinii la cele cu TSH mare. Mie mi-au dat 50 mg L-Thyroxin (Euthirox-ul nostru), il iau de mai bine de un an si e pentru toata viata. Scuze ca m-am "bagat" la voi, dar va citesc zilnic, poate si pentru ca urmatoarea incercare (nu mai stiu a cata), va fi probabil anul viitor, cu dr K. Pupici Aly-"2010 va fi un an norocos... pentru noi 2" |
Cristal, multumesc pentru interventie...Pff, ma pui pe ganduri. Faza e ca eu nu am avut niciodata TSH-ul mai mare de 2 (din 2005 in coace) pana acum 3 luni cand a fost 2.15. Chiar atunci am fost la un dr endocrinolog si mi-a zis sa nu-mi bat capu' cu tiroida ca "stau bine", iar valoarea de 2.15 e buna. Ce ma inrtiga pe mine este evolutia valorii...Ce anume determina cresterea ei?!???!! In cat timp ti-a scazt tie valoare de la 2.90? ai luat tratamentul si in timpul stimularii? Mersi mult si mult succes in tot ce vei decide pentru anul viitor
puffy10 spune:
tamaryllis esti rapida
. Multumesc!
Astept si la FIV ajuns deja la cap. 243 sa imi modifice cineva semnatura. Eu postez si aici si acolo.
endometrioza, 6IA, 2FIV
si inca mai incerc ...
tveety spune:
Si eu am TSH peste 3,5 si domana dr de familie nu mi-a dat trimitere pentru alte investigatti pt ca "este in limite normale". Insa daca ma intorc de la Syeged poate ii spun ca mi-au cerut cei de acolo. Acest hromon se mai verifica si cu alte analiye iar daca acolo ai probleme intradevar trebuie sa traiseti cu medicamente toate viata, dar daca acolo e ok nu ai de ce sa-ti faci grija de valoarea mai ridicata. Cristal1995 atunci tu ai probeleme cu hormonul Thyroxine (T4) si mai trebuie verificat hormonul Triiodothyronine (T3). Eu am vrut sa verifica aceste 2 valori dar astet sa vad totusi. Insa m-am linistit daca a zis Dr. Kovacs ca nu trebuie dat nicio importanta. 
http://lt2f.lilypie.com/hFMNp3.png
irinaflorea spune:
Zapp multumesc!!! Succes si tie!!!!
Alsima iti tin pumnii pentru micuta.Tine-o acolo,si nu-i da drumul!! Stati amandoua in pat, cititi povesti, si ascultati muzica......

Mirela Nu te speria de ziua de 13! Poate se va transforma intr-o zi norocoasa! Si nu-ti fa griji nici pentru perioada lunga de asteptare. Uite- eu am obtinut programarea foarte repede- la nici o saptamana dupa ce l-am sunat pe Dr sa vad cand ma poate primi (asta a fost acum un an) si de atunci tot incerc. AI RABDARE!!!Poate ca astepti acum si reusesti din prima
Doamne ajuta-ne tuturor! Va pup

tamaryllis spune:
Cristal, deci tu vrei sa faci un ungurel!Imi pare bine ca ai intervenit! 
Puffy,
!
Alsima, felicitari pt
!
incepand cu anul 2010 voi fi o
fericita!
tamaryllis spune:
Zapp, baniuesc ca ai gasit din cauza caror substante creste TSH-ul. Uite ce am gasit eu:
Cresteri: agenti radiologici, amiodarona;, atenolol, calcitonina;, carbamazepina;, clorpromazin, clomifen, estrogeni conjugati, fenitoin, iodura de potasiu, L-tiroxina;, litiu, lovastatin, metimazol, metoclopramid, morfina;, prazosin, prednison, propranolol, rifampicina;, sumatriptan, tamoxifen, TRH (thyrotropin releasing hormone)5.
Mie, de la un simplu metoclopramid si royal jelly(estrogenic), aproape ca mi se triplase prolactina. Ar fi bine daca ai mai face iar TSH-ul fara sa iei AC.
incepand cu anul 2010 voi fi o
fericita!