INSEMINARE 44

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anda82 spune:

FEtelor eu am fost astazi la eco de control si unul din cei 2 foliculi pe care ii aveam s-a spart, insa celalalt cred ca s-a transformat in chist are 27mm.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sabine spune:

Anda chiar citeam ultimul mesaj cand ai spus ca ti-e frica sa nu faci chist.Parca ai fi presimtit.Acum ce ai sa faci?ce a zis medicul?Chisturile astea se scot prin punctie, nu-ti fie frica.Se va rezolva, fi increzatoare.

Mergi la inceput

si poate ca luna asta va fi cu ochisori.doar un folicul s-a spart

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luminita42 spune:

Citat:
citat din mesajul lui anda82

FEtelor eu am fost astazi la eco de control si unul din cei 2 foliculi pe care ii aveam s-a spart, insa celalalt cred ca s-a transformat in chist are 27mm.

anda, bine ai ovulat cu unul!..ai confirmare, asta e frumos!probabil ca s-o fi intamplat ieri, cand te-a durut?.. ar fi fost bine sa fi "prestat" si ieri, asa de siguranta. sa suni daca poti la dr. sa intrebi ce se poate face cu chistul, dar poate nu e chist si s-o sparge si asta

Sabine mersi de statistica , ce-i drept asta e mai optimista, ca dr. mea imi daduse mai putine %, dar sper ca nu am auzit eu bine.
Graficul se refera la reproducerea naturala presupun, nu la cea asistata?...
Daca ma uit la graficele mele de temperatura, cred ca intr-un an am ovulat de doua ori natural, restul mi-am inchipuit ca ovulez. Asa ca sansele mici se confirma.
Avem nevoie de un pic de noroc, in mod sigur!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anna_ivan spune:

fetelor azi am facut IA, care a decurs destul de bine cred. Dar dupa ce am ajuns acasa si am pus utrogestan in pussy la vreo ora sau 2 m-am dus la baie sia curs ceva rosu marociu. ce naiba o fi fost nu stiu ca acuma am fost iar si a mai curs un pic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anna_ivan spune:

o sa va citesc maine fiindca ma bag inapoi in pat. Sunt in contiuare extrem de balonata si ca sa fie treaba treaba mi-a fost si rau de masina si acuma ma resimt.

aaa mie mi-a zis medicul sa calculez 14 zile incepand de maine

Mergi la inceput

Da Luminita asa e.Dar uite am mai cautat si ratele de succes sunt aici inclusiv cati bebei, gemeni sau tripleti s-au nascut
http://www.kinderwunschklinik.at/Erfolgszahlen.html

Luminita si am inteles ca aici e mai ieftin un FIV decat in Romania nu stiu dc e si adevarat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luminita42 spune:

Citat:
citat din mesajul lui anna_ivan

o sa va citesc maine fiindca ma bag inapoi in pat. Sunt in contiuare extrem de balonata si ca sa fie treaba treaba mi-a fost si rau de masina si acuma ma resimt.

aaa mie mi-a zis medicul sa calculez 14 zile incepand de maine

anna, o fi un pic de sange, o fi ciupit nitel din colul uterin cand a bagat cateterul,nu stiu fac si eu speculatii, dar tot ce e posibil. cred ca se va opri curand, oricum.
apropos, si mie mi-a fost rau de masina, am luat un taxi si imi venea sa vomit, am povestit fiica-mi si radea ca mi-era greata, "mama, da chiar asa repede ai ramas!" da as fi vrut eu, da de unde, cred ca era efectul hCG-ului din injectia de declansare a ovulatiei (pregnyl etc...)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianaady spune:

Anna sa fie inseminarea norocoasa la tine si sa ne dai vesti bune in 14 zile Te asteptam maine sa ne povesti pas cu pas ...cum a fost? ai facut eco inainte de inseminare? eu nu am avut vesti bune azi din pacate....dar am incredere ca pina vineri foliculi mei se vor face niste nazdravani.
Sabine nu e bai ca nu ai simptome, poate fi chiar un semn bun. Inca putina rabdare si poate dai o veste buna
Luminita pai sa fie cu noroc inseminarea nr2. Eu sper sa reusesc din prima, ma costa stimularea luna asta vreo 20 mil cel putin, si din nefericire nu cred ca voi mai avea bani luni viitoare.... puregonul a fost fff scump, daca mi-l scoate, am sanse, daca nu...
Fetelor eu simt asa o tensiune la ovare, mici dureri, le simt lucrand...voi ati simtit asa ceva?
O seara buna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda82 spune:

Citat:
citat din mesajul lui adrianaady

Anna sa fie inseminarea norocoasa la tine si sa ne dai vesti bune in 14 zile Te asteptam maine sa ne povesti pas cu pas ...cum a fost? ai facut eco inainte de inseminare? eu nu am avut vesti bune azi din pacate....dar am incredere ca pina vineri foliculi mei se vor face niste nazdravani.
Sabine nu e bai ca nu ai simptome, poate fi chiar un semn bun. Inca putina rabdare si poate dai o veste buna
Luminita pai sa fie cu noroc inseminarea nr2. Eu sper sa reusesc din prima, ma costa stimularea luna asta vreo 20 mil cel putin, si din nefericire nu cred ca voi mai avea bani luni viitoare.... puregonul a fost fff scump, daca mi-l scoate, am sanse, daca nu...
Fetelor eu simt asa o tensiune la ovare, mici dureri, le simt lucrand...voi ati simtit asa ceva?
O seara buna

Dar de ce faci puregon si nu altceva!? Inteleg ca puregonul asta e pt ovulatie, pai la ceva mai ieftin nu reactionezi...sau e mai bun?

Mergi la inceput