INSEMINARE 44
Raspunsuri - Pagina 10
adrianaady spune:
Anda draga mea, puregonul nu este pt a declansa ovulatie, este un medicament pt stimulare ovariana ca menopurul si gonalul...
Asa a decis dr meu sa fac cu puregon luna asta, dar de azi mi-a dat si menopur cind a vazut ca nu am raspuns f bine la stimularea cu puregon.
Acum sa vedem rezultatele vineri
anda82 spune:
Luminita, am sunat-o pe dr. Moisa si i-am spus ce s-a vazut astazi la eco : corp galben prezent de 2/1,8cm, folicul(chist!!!) de 27-24 si endometru de 14 mm(nu e cam mare?!!!). Mi-a spus sa vin maine pt inca o inseminare si i-am spus ca nu pot, insa ea mi-a spus sa prestez atunci si sa sttau juma de ora intinsa in pat. Mi-a spus sa mai fac o eco joi si sa o sun sa i spun ce i cu chistul.
Doctorita la care fac eco mi a spus ca ea crede ca o sa se sparga desi e cam mare...insa mi a spus ca cel mai bine e sa vin in prima zi de ciclu la eco sa vedem daca mai este..iar daca este sa iau de urgenta anticonceptionale.
Ce nu inteleg eu este cam cand s-a spart celalalt folicul!!? si nu am intrebat o pe dr care mi-a facut eco poate stia.AAA mi-a spus ca am putin lichid in Douglas...insa eu am intrebt-o ce inseamna daca e de bine sau de rau si a spus ca de bine.
la toate fetele!...vad eu ce fac si cu chistul asta...asta a fost norocul meu ...de ce ti-e frica nu scapi
anda82 spune:
adrianaady Pt stimulare am vrut sa zic, dar am gresit...sunt inca suparata ca nu s-a declansat ovulatia/spargerea foliculului nr. 2 la mine. Te-am intrebat cu gandul ca poate este mai bun si cu risc mai putin de hiperstimulare decat ovamit-ul pe care l-am luat eu.
adrianaady spune:
Anda sigur e mai bun ca ovamitul....e si mai puternic, este o solutie injectabila in burtica,se foloseste si la fiv
luminita42 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui anda82 Luminita, am sunat-o pe Moisa si i-am spus ce s-a vazut astazi la eco : corp galben prezent de 2/1,8cm, folicul(chist!!!) de 27-24 si endometru de 14 mm(nu e cam mare?!!!). Mi-a spus sa vin maine pt inca o inseminare si i-am spus ca nu pot, insa ea mi-a spus sa prestez atunci si sa sttau juma de ora intinsa in pat. Mi-a spus sa mai fac o eco joi si sa o sun sa i spun ce i cu chistul. Doctorita la care fac eco mi a spus ca ea crede ca o sa se sparga desi e cam mare...insa mi a spus ca cel mai bine e sa vin in prima zi de ciclu la eco sa vedem daca mai este..iar daca este sa iau de urgenta anticonceptionale. Ce nu inteleg eu este cam cand s-a spart celalalt folicul!!? si nu am intrebat o pe dr care mi-a facut eco poate stia.AAA mi-a spus ca am putin lichid in Douglas...insa eu am intrebt-o ce inseamna daca e de bine sau de rau si a spus ca de bine. la toate fetele!...vad eu ce fac si cu chistul asta...asta a fost norocul meu ...de ce ti-e frica nu scapi |
andas-ar putea "sparge' si foliculul de 27, nimeni nu stie. eu ce-as face ar fi sa prestez doua zile dupa inseminare pentru primul folicul spart, si pe urma sa mai execut un "numar,cu ultimele fortze

Noapte buna fetelor !!

carla_2008 spune:
anda lichidul in sacul Douglas inseamna clar spargerea foliculului,deci ovulatie.nu e chist neaparat cel de 27.peste cateva zile poti afla la eco.si chiar daca ar fi,de ce sa iei anticonceptionale?mai mult ca sigur ca daca ar fi totusi un chist ar fi unul functional iar astea se retrag singure cam intr-o luna.la mine asa a fost si eu l-am avut de 35mm!!!!de ce sa pierzi o luna in care poti ramane gravi?dar sa gandim pozitiv ca luna asta se prinde bebe!!
muuuulta bafta tie si tuturor care au facut IA!!!!
la mine nimic nou.nu am avut ovulatie luna asta.
am o intrebare!poate suna cam ciudat dar eu am gasit pe net pe o gramada de site-uri urmatorul lucru:fazele lunii au mare legatura cu menstruatia si ovulatia femeii,de ex perioada cu luna noua e favorabila conceptiei pt ca atunci au femeile fertile ovulatia iar cam pe luna plina vine mentra.de ex eu am calculat si la mine e fix invers.pe diverse site-uri scrie ca are mare legatura cu infertilitatea inexplicabila a multor femei.voi stiti ceva de treaba asta?e exact ca si fluxul si refluxul marii,e vorba de atractia lunii asupra pamantului,nu e nimic SF.
as dori sa-mi spuneti cateva pareri.
pupici la toate
anna_ivan spune:
m-am trezit, BUNA DIMINEATA!!!
ziua 1IA TB=37.1 C
cand m-am dus la baie nu a mai curs nimic suspect dar dupa ce m-am dus la bucatarie pt o cana de lapte am simtit ca a curs ceva pe chilot si surpriza a fost un micut cheag de sange (de data asta mult mai rosu), dar dureri nimic. I-am trimis sms dr-ului si acu astept raspuns.
sabine spune:
Sal fetele
Am facut test din urina.Negativ.De astazi nu o sa mai pun arefam si o sa astept sa vina CM.Nu stiu cand va veni ca nu am absolut nici un simptom de ciclu.In ziua 2 trebuie sa ma duc si eu la eco sa vada de chisturi daca exista.daca nu voi incepe din nou, de data asta cu menopur si ultima IA.Mai mult de trei nu fac.
luminita42 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui sabine Sal fetele Am facut test din urina.Negativ.De astazi nu o sa mai pun arefam si o sa astept sa vina CM.Nu stiu cand va veni ca nu am absolut nici un simptom de ciclu.In ziua 2 trebuie sa ma duc si eu la eco sa vada de chisturi daca exista.daca nu voi incepe din nou, de data asta cu menopur si ultima IA.Mai mult de trei nu fac. ![]() |
buna sabine!...speram si eu pentru tine, imi pare tare rau.
:-(
Ce faci, mai ai chef sa faci si beta hCG?...sau e de ajuns testul de urina?..
Sa-ti dea D-zeu putere sa treci si peste aceasta dezamagire. O sa vina si copiii intr-o zi, sunt sigura, si eu cred ca se poate, numai ca suntem ingrozitor de stresate, de incrancenate, de panicate... din cauza timpului -fiecare in felul ei- poate fi o cauza...!
sau vorba lui Carla, astrele nu sunt favorabile acum pentru unele din noi.
Hai sa mergem mai departe!