INSEMINARE 44
Raspunsuri - Pagina 7
luminita42 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui sabine Ana, nu stiu ce sa zic.La ultima IA eu am facut pregnylul vineri seara la ora 23.sambata seara la 23, 24 a inceput sa ma doara burta si atunci s-a spart si foliculul fapt confirmat de catre medic duminica dimineata cand mi-a facut IA.Acum eu nu stiu ce sa zic.O fi bine, o fi rau, habar nu am.Ma gandesc ca daca medicul i-a plasat la locul potrivit iar mie mi s-a spart foliculul noaptea, poate totusi l-a prins...cel putin mai am un dram de speranta. Luminita, cum esti?De maine incepi menopurul?Iti tin pumnii si D-ne ajuta-ne pe noi toate.Eu nu am nici un simptom.Nici de CM, nici de sarcina.E ca si cum nu s-ar fi intamplat nimic. Dankutza, multumesc mult pt ca mi-ai spus.Parerile se vede ca sunt impartite.Dr meu zicea ca cu 36 sau 24 ore inainte e f bine sa se faca pregnylul.Pe masura ce trece timpul desi mai am un dram de speranta, simt ca o pierd si pe aia ![]() |
sabine, tare as vrea sa fii gravida, inteleg ce simti, e tare greu sa astepti si sa speri

Eu sunt relativ bine, doar dureri de cm mai accentuate si flux abundent cu bucati de tesut/cheaguri ce or mai fi. Iau calciu la greu ca ma afecteaza cm-ul de fiecare data si oricum stiu ca-s la limita cu Ca. Maine incep sa ma injectez cu menopur, intr-adevar.
Iarasi ma duc pe la asistente prin zona, au inceput sa ma stie...:-(
gabi_ducu spune:
Buna fetelor,
Am facut inseminare duminica si acum trebuie sa astept intre 12 zile si 14 zile pana voi face testul de sange sau de urina.
I-am spus doctoritei ca am candida si a zis ca nu influenteaza inseminarea si mi-a dat un medicament care se da si la gravide mycosin (cred ca asa ii spune). Totul a decurs bine pana la urma sotul a avut 25 milioane respectiv 5 milioane dupa preparare. A zis ca e ok. Mi-a dat sa iau progesteron (ce se introduce in vagin) acid folic magneB6 si tromboASS. Si a zis Doamne ajuta.
gabi_ducu spune:
Fetelor acum vorbesc cu o prietena care a facut FIV in Sibiu si a zis ca costa 120 milioane sanse de reusita 60%. Ma descurajeaza un pic a zis ca inseminarile sunt "frectie" ca cei de la Sibiu fac inseminari cu tratament de FIV.
Am vazut pe prima pagina multe fete care au reusit sa ramana insarcinate prin inseminare. Stiu si eu ca sunt sanse mult mai mici ca la FIV, dar exista sanse.
Mi-a mai zis ca din cauza stimularii poti sa faci noduli ovarieni si uterini (ea a patit-o) si ca a pierdut 4 luni cu asta (chisturile se scot prin punctie).
Mie nu mi-a zis treaba asta doctorita ca nu am facut cu stimulare, dar daca asa este chiar asa este o problema.
Mona40 spune:
Fetelor,
Am intrat sa va salut si sa va urez o saptamana buna.
Eu am terminat cu capitolul Inseminari..
Azi Z1 de CM
Deci dupa o luna de pauza si noi seturi de analize trec pe IVF.
Vreau sa va reamintesc , ca eu am facut 6 cicluri de IA cu stimulare, 3 cu clostybigil si 3 cu menogon...
Asa ca fete, fiecare cu organismul ei dar oricum trebuie sa incercati toate metodele. si dupa parerea mea IA este o metoda mai putin invaziva si deci trebuie data sansa si acestei metode...
daca nu...atunci se merge pe alte cai...
Va urez tuturor multa sanatate si bafta in tot ceea ce va doriti.
Eu am sa mai intru sa va salut..
O zi buna 
Mona
:)
sensibila spune:
gabi_ducu - nu vreau sa o contrazic pe prietena ta, insa aici suntem o gramada care demonstram ca inseminarile nu sunt frectie ci chiar dau rezulultate, daca doctorul se pricepe. Deci sincer cred ca cei de Sibiu sunt mult mai interesati sa ia banii pe fiv decat firimituri pe inseminari. Insa nu toti ne permitem sa dam 120 milioane pe un fiv care real are sanse 20-30% cu generozitate. Aia cu 60% e rata lor de reusita, dar nu are legatura cu sansele fiecaruia de reusita.
e in burtica
+16
Dr Anca Moisa
IAD nr 3 reusita 16.06.2009 (prima IAD nereusita, a 2-a IAD avort menstrual)
http://tickers.baby-gaga.com/p/dev067pr_.png
Spuneti NU abuzului sexual fata de minori! http://www.petitieonline.ro/petitie-p42643046.html
gabi_ducu spune:
Fetelor ma bucur ca sunt si alte pareri incurajatoare la acest capitol, asta ne da speranta. Din discutia purtata cu aceasta prietena care defapt nu minte spune ce a patit ea, probabil asa a reactionat organismul ei si era teama sa nu pateasca la fel a 2 oara si de aceea a apelat la FIV crescand sansele de reusita.
Stim cu toate ca prin FIV sansele sunt mai mari un pic.
Sensibila tu ai reusit a3-a oara cu stimulare?

sabine spune:
Neata fetele
Mie meine ar trebui sa-mi vina CM si nu am absolut nici un simptom.In continuare.D-ne ajuta.Daca nu vine de abea miercuri voi face un test de sarcina si cu D-zeu inainte.
Si eu sunt de acord cu ceea ce a scris Sensibila.IA e o metoda mai putin invaziva si depinde de organism.Daca de la medicamentele pt IA care nu sunt asa de tari si de multe ca cele pt FIV faci chisturi, inseamna ca de la cele pt FIV....nu mai vorbim.Ambele sunt hormonale iar subsrantele sunt identice doar ca la FIV sunt mai multe nu doar 2 ca si la inseminare.Acum eu stiu ca e mai bine si sansele de a duce sarcina pana la capat prin IA sunt mai mari pt ca se ramane cat de cat natural.La FIV iti dau medicamente inclusiv pt ca in corp sa existe hormoni specifici femeii insarcinate astfel incat in momentul implantarii embrionului el sa aiba acolo un mediu propice.Dupa aceea aceste medicamente se opresc iar organismul este lasat sa-si faca treaba singur.In multe cazuri dupa intreruperea medicamentelor, organismul nu secreta hormonii specifici pt ca a fost stimulat artificial de aici si atatea opriri in evolutie a sarcinilor obtinute prin FIV.
Eu zic ca e pacat sa nu incerci macar 3 IA, (acum depinde si de varsta), ci sa treci direct pe FIV unde esti indopat cu medicamente, platesti o groaza de bani, cu riscurile de rigoare.Pt mine personal, FIV ramane ultima solutie si ma rog la D-zeu sa nu ajung pana acolo.
sensibila spune:
gabi_ducu - eu am reusit si la a 2 si la a 3 inseminare cu stimulare. Am luat OVA MIT o jumatate de pastila seara la aceeasi ora timp de 10 zile din z2 a CM. Din pacate la a 2-a IAD s-a terminat cu un avort menstrual.
Mona40 - imi pare tare rau, sper ca IVF sa iti aduca bebelu mult dorit ! Sau bebei !
e in burtica
+16
Dr Anca Moisa
IAD nr 3 reusita 16.06.2009 (prima IAD nereusita, a 2-a IAD avort menstrual)
http://tickers.baby-gaga.com/p/dev067pr_.png
Spuneti NU abuzului sexual fata de minori! http://www.petitieonline.ro/petitie-p42643046.html
aleesicoo spune:
sensibila ti-am dat un PM
HAIDE BEBE LA MAMII IN BURTICA!!!
Invingatorii nu renunta NICIODATA!!!!
http://community.webshots.com/album/574674676TrCmjB
luminita42 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui gabi_ducu Buna fetelor, Am facut inseminare duminica si acum trebuie sa astept intre 12 zile si 14 zile pana voi face testul de sange sau de urina. I-am spus doctoritei ca am candida si a zis ca nu influenteaza inseminarea si mi-a dat un medicament care se da si la gravide mycosin (cred ca asa ii spune). Totul a decurs bine pana la urma sotul a avut 25 milioane respectiv 5 milioane dupa preparare. A zis ca e ok. Mi-a dat sa iau progesteron (ce se introduce in vagin) acid folic magneB6 si tromboASS. Si a zis Doamne ajuta. http://tt.lilypie.com/OFKOp2.png |
gabi, ma bucur ca ai spus doctoritei si ea a luat hotararea!..ei stiu din experienta cu alte paciente cum se comporta organismul in diferite cazuri; totusi ma cam gandeam eu ca nu se impiedica ea de o candida cand avea deja programata IA.
Ma bucur mult pentru tine ca totul a iesit bine pana la urma, m-am gandit la situatia ta, se putea intampla oricui!..
Succes si putere sa astepti in cele 14 zile!!!