INSEMINARE 44
Raspunsuri - Pagina 19
MACARIE spune:
dankuta, ce mai faci iubita? ce face bebelina?
sensibila - ai aflat ce ai in burtica?
eu nu am nimic in burtica inca, astept sa vina pe 27 (poate nu mai vine
) sa ma programez la laparo cu Cezara
---------------------------------------------------------------------
Nu va ingrijorati de ziua de maine,caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi.Ajunge zilei necazul ei.......Iisus Hristos
sabine spune:
pentru Viss si celelalte fete interesate aici aveti pretul la FIV in cluj
http://www.reclamamascataatentie/Centre-de-fertilizare-in-vitro-u68/Departamentul-de-Reproducere-Umana-Asistata-Cluj-Napoca-Prof-Dr-I-V-Surcel-s2691.html
tarifele sunt valabile si acum
luminita42 spune:
sabinuto, fetelor am plecat cu treburi dupa amiaza, eram libera doar de serviciu, dar tot a trebuit sa fac altele, dar sunt fericita ca zi mi-am atins niste scopuri!..Am facut si menopurul ala , azi m-am uitat cu atentie, eu il fac in brat, asistenta baga tot acul, si tine seringa usor in diagonala, ca sa fie subcutanat Atentie, baga tot acul, dar seringa era de insulina!!! nu stiu cum se face la alt tip de seringa sau ac !
anna_ivan, bun nivel de estradiol ai avut, cati foliculi erau la tine, erau doi parca?... cat despre volum de inseminare pe mine m-au inseminat cu 0,6 ml sperma si aproape 100 mil spermatozoizi cu 95 % mobilitate si tot nu ramasei gravida fir-ar sa fie !!![]()

viss, draga mea, am citit despre tine tot ce-ai scris si-mi pare tare rau pentru toate suferintele prin care ai trecut..:-( iti urez succes la examen si iti tin pumnii pentru luni la inseminare!..
Pup pe toate fetele!
Noapte buna!
sabine spune:
Viss, bafta la examen si sa vi cu nota mare.Tin pumnii.Nu stransi ca se strange mintea.
Luminitaam luat seringi pt insulina asa ca am sa tremur marunt.De maine incep si closty.Tu iei si menopur si closty?Mie mi-a ramas exact schema din lunile trecute plus menopurul acum.Schimbam si pregnylul, nu mai fac de 5000 ci de 1500 in mai multe serii.D-ne ajuta la toate.
llary spune:
Fetelor si eu am facut IA la sibiu cu 20 mil spermatozoizi dupa preparare si tot nu am reusit.mobilitatea lui e de 7%Eu nu am nicio problema ....depistataAm urmarit pe parcursul spermogramelor facute ca o abstinenta mai mare de 5 zile reduce drastic nr sp ,dar si mobilitatea.cel mai bine a iesit le 3 zile.
Interesanta discutia de PICSI si ICSI
Nu am reusit sa deschid linkul cu fertilizarea de la cJ
oare de ce e asa ieftin acolo?
La Sibiu scump,comparativ cu CJ?cum sunt conditiile la cJ?
sensibila spune:
MACARIE – sigur nu mai vine CM. Ba ….. poate peste vreo 9 luni.
Bebe nu vrea sa arate ce este. Bine nu este numai el capas ci si tesutul meu abdominal care este f gros este de vina, ca nu se vede prea bine din cauza lui, dar asta e mai astept. Oricum nu asta e important pt mine. Nu am preferinte sa fie fata sau baiat. Sa fie ce este, dar sanatos sa fie !
Hai tu prima cu cele doua liniute !
e in burtica
+16
Dr Anca Moisa
IAD nr 3 reusita 16.06.2009 (prima IAD nereusita, a 2-a IAD avort menstrual)
http://tickers.baby-gaga.com/p/dev067pr_.png
Spuneti NU abuzului sexual fata de minori! http://www.petitieonline.ro/petitie-p42643046.html
anna_ivan spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui luminita42 anna_ivan, bun nivel de estradiol ai avut, cati foliculi erau la tine, erau doi parca?... cat despre volum de inseminare pe mine m-au inseminat cu 0,6 ml sperma si aproape 100 mil spermatozoizi cu 95 % mobilitate si tot nu ramasei gravida fir-ar sa fie !! ![]() |
Z4 IA, TB=37.1
eu am avut o adevarata plantatie de foliculi in z7 erau cama asa:
OD: 4 foliculi(13.12.11.10) OS: 5 foliculi (14.13.11.10.8)
si endometrul 12 si ceva nu am la mine eco ca sunt la serv dar cam asa erau.
cat despre numarul injectat orcium sotul meu are oligoastenospermie si la recoltare a avut 5.12 mil/ml dupa prelucrare 14,1/ml si mobilitate 82%, dar introducand doar 0.6 ml rezulta 7, mil introdusi.
Dar pe hartia pe care am semnat-o cu riscuri si alte alea scria ca ei introduc intre 0.3- 0.6 ml si nr 5-10 mil. Eu am intrebat pe dr de ce nu a introdus totul si mi-a zis ca din experienta ei au vazut ca un volum mai mare are rezultate mai slabe. acuma eu ce sa zic ...nu mai zic nimic ci doar sper, desi si cu speranta stau destul de prost. AM un sentiment asa de genul "trebuia sa o facem si pe asta"
sabine spune:
Neata fetele
Cam tarziu m-am trezit azi.
Am vazut comentariile.Nu stiu de ce e asa ieftin la Cluj dar asa este.Poate ei se mai uita si la salariul omului sau poate din cauza faptului ca functioneaza in sistem public si nu privat.Centrul este chiar in cadrul spitalului de gine.
Eu de azi incep stimularea iar maine plec in tara.Ultima IA, sper sa fie cu noroc.
luminita42 spune:
Buna fetitelor ![]()
sabineeu numai menopur fac cm-ul asta, sa vedem ce o iesi, sunt in z7 si abia luni pe 28 sept(z10) m-au chemat la eco. iti ti pumnii si iti doresc mult succes, da Doamne sa se intample de data asta!
anna_ivan, sa ma ierti draga mea, ca nu mai stiam cati foliculi ti-au iesit la eco, suntem atat de multe pe aici si toate cu foliculi, ovulatii si IA ca mai ne incurcam ![]()
Nu stiu ce sa zic, dar e clar ca nu toti foliculii tai au intrat la maturitate , e posibil ca in ziua inseminarii (?) sa fi avut decat doi foliculi maturi din astia 8 pe care i-ai avut in z7. De fapt estradiolul tau asta de 460 parca, corespunde la doi foliculi maturi?...In ce zi a fost facut?
TB imi iau si eu consecvent, dar stiu ca pe cm stimulat TB (temperatura bazala) nu mai este asa de stabila. In orice caz, TB-urile tale sunt tare bune, ale mele au fost indecise. Abia a 4 zi dupa IA a crescut peste 37 grade!...La tine au crescut imediat dupa IA la peste 37 grade?.. daca da, atunci asta ar fi un semn foarte clar de ovulatie. Folosesti progesteron dupa IA?
ilaryce mai faci? ..cum te simti, in ce stadiu esti, faci din nou IA ?..