INSEMINARE 44

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns luminita42 spune:

Citat:
citat din mesajul lui llary

Fetelor si eu am facut IA la sibiu cu 20 mil spermatozoizi dupa preparare si tot nu am reusit.mobilitatea lui e de 7%Eu nu am nicio problema ....depistataAm urmarit pe parcursul spermogramelor facute ca o abstinenta mai mare de 5 zile reduce drastic nr sp ,dar si mobilitatea.cel mai bine a iesit le 3 zile.
Interesanta discutia de PICSI si ICSI
Nu am reusit sa deschid linkul cu fertilizarea de la cJ
oare de ce e asa ieftin acolo?
La Sibiu scump,comparativ cu CJ?cum sunt conditiile la cJ?

Fetelor imi permiteti va rog sa mai carcotesc un pic cu privire la perioada de abstinenta inainte de IA!..

In principiu este cum spune si Ilary,intre 3-5 zile, cu adaugirea ca in cazul fiecareia nr. de zile de abstinenta va depinde mult de "performantele" sotului/partenerului.
La mine la IA au fost numai 2 zile de abstinenta si a treia zi a fost IA,fara sa afecteze in vreun fel productia si eficienta 'gigeilor'.
Cred ca nu prea putem sa ne indicam una la alta un nr. de zile de abstinenta, pt. ca depinde tare mult de parametrii spermogramei in cazul fiecarui cuplu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anna_ivan spune:

Citat:
citat din mesajul lui luminita42

Buna fetitelor

anna_ivan, sa ma ierti draga mea, ca nu mai stiam cati foliculi ti-au iesit la eco, suntem atat de multe pe aici si toate cu foliculi, ovulatii si IA ca mai ne incurcam

Nu stiu ce sa zic, dar e clar ca nu toti foliculii tai au intrat la maturitate , e posibil ca in ziua inseminarii (?) sa fi avut decat doi foliculi maturi din astia 8 pe care i-ai avut in z7. De fapt estradiolul tau asta de 460 parca, corespunde la doi foliculi maturi?...In ce zi a fost facut?
TB imi iau si eu consecvent, dar stiu ca pe cm stimulat TB (temperatura bazala) nu mai este asa de stabila. In orice caz, TB-urile tale sunt tare bune, ale mele au fost indecise. Abia a 4 zi dupa IA a crescut peste 37 grade!...La tine au crescut imediat dupa IA la peste 37 grade?.. daca da, atunci asta ar fi un semn foarte clar de ovulatie. Folosesti progesteron dupa IA?

estradiolul a fost facut in z7 in aceeasi zi cu eco, iar temp a fost 36.8 in ziua in care am facut IA si 37.1 a doua zi dimineata.
progesteron mi-a dat chiar din ziua cu IA 200mg la 8 ore

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sensibila spune:

Am deschis capitol nou !

INSEMINARE 45

e in burtica +16
Dr Anca Moisa
IAD nr 3 reusita 16.06.2009 (prima IAD nereusita, a 2-a IAD avort menstrual)
http://tickers.baby-gaga.com/p/dev067pr_.png
Spuneti NU abuzului sexual fata de minori! http://www.petitieonline.ro/petitie-p42643046.html

Mergi la inceput