INSEMINARE 44
Raspunsuri - Pagina 18
sabine spune:
Fetelor, eu acum am vb cu dr din Romania.De maine iau closty 5 zile.Intre timp in ziua 4, 6, 8 fac si menopurul.Oare ce plantatie voi avea si cat vor creste daca luna trecuta doar cu o pastila de closty am facut inseminarea in ziua 12 ca a crescut si s-a si spart?
Si mi-e foarte groaza.Chiar ma bucuram ca nu mai iau closty pt ca mie mi-a fost f rau de la el.

sensibila spune:
Fetele eu stiu asa din ce au scris fetele de pe forum cu ceva capitole in urma.
Cantitatea de spermatozoizii data de sot dupa preparare se micsoreaza ca numar de ml dar se mareste ca numar de spermatozoizi.
Deoarece se scoate din lichidul seminal si raman mai multi spermatozoizii in mai putin lichid. Se baga oricum toata cantitatea care ramane.
Oricum au fost fete care au ramas natural cu 50 000 de spermatoizi si prin IA au ramas si cu 5 mil.
La mine nu pot sa va spun despre cati ml sau ce nr de spermatozoizi a fost vorba pt ca nu stiu, eu facand IAD adica de la donator din banca de sperma, nu m-a informat nimeni despre asa ceva si nici eu nu am intrebat. Deoarece se presupune ca cei care ajung in banca sunt apti pt asa ceva.
e in burtica
+16
Dr Anca Moisa
IAD nr 3 reusita 16.06.2009 (prima IAD nereusita, a 2-a IAD avort menstrual)
http://tickers.baby-gaga.com/p/dev067pr_.png
Spuneti NU abuzului sexual fata de minori! http://www.petitieonline.ro/petitie-p42643046.html
viss spune:
multumesc fetelor de raspuns.ideea e ca dupa ce am fost la eco azi- z9, am stabilit cu dr. ca fac inseminarea luni - z13,cand as avea peste 5 zile de abstinenta.vreo 7..asa ca ma gansdesc sa nu fie prea multe.habar n-am.asa m-au plictisit toate..eu maine am un examen foarte important ptr viitorul meu, si eu azi am alergat pe la spital, farmacii dupa puregon, nici macar ac de insulina nu am gasit din prima..
sabine- e interesant de stiut ca la cluj costa 800 de euro FIV.pote imi dai adresa ta mail, si dc ma hotarasc sa merg acolo..cu toate ca ,pe de alta parte,e cam departe de bucuresti, trebuie sa mergi la controale inainte, sa lipsesc de la spital mai mult..off.poate cine stie, imi reuseste IAS nr. 4.ce hazlie sunt
bafta la toate..foliculi grasi si frumosi
anda82 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui viss multumesc fetelor de raspuns.ideea e ca dupa ce am fost la eco azi- z9, am stabilit cu dr. ca fac inseminarea luni - z13,cand as avea peste 5 zile de abstinenta.vreo 7..asa ca ma gansdesc sa nu fie prea multe.habar n-am.asa m-au plictisit toate..eu maine am un examen foarte important ptr viitorul meu, si eu azi am alergat pe la spital, farmacii dupa puregon, nici macar ac de insulina nu am gasit din prima.. sabine- e interesant de stiut ca la cluj costa 800 de euro FIV.pote imi dai adresa ta mail, si dc ma hotarasc sa merg acolo..cu toate ca ,pe de alta parte,e cam departe de bucuresti, trebuie sa mergi la controale inainte, sa lipsesc de la spital mai mult..off.poate cine stie, imi reuseste IAS nr. 4.ce hazlie sunt ![]() |
Viss BAFTA LA EXAMEN!
Vreau si eu informatii legate de clinica unde se face FIV cu 800 de euro!Oare au si experienta, reusite...?!
sabine spune:
Fetelor daca intrati chiar si aici pe forum la capitolul FIV 26 la Cluj o sa vedeti ca e afisat pretul.Dar nu dupa asta m-am luat.E v-am spus ca avand foarte mare incredere in medicul meu m-am hotarat sa fac IA la cluj si nu aici in viena unde locuiesc.Asa ca ganditi-va.Deja de doua luni fac drumul asta si stau cate o saptamana cat ma monitorizeaza si insemineaza.Pretul l-am vazut chiar eu pt ca este afosat la intrarea in centrul de reproducere asistata.Imi aduc aminte asa.
-FIV 800
-ICSI-1000
-IA-100
-CRIOGENIZARE parca 150 dar aici nu sunt asa de sigura.Mai aveau acolo si prelucrare sperma si alte chestii dar doar pe astea mi-au cazut ochii.Oricum eu am platit pana acum per inseminare 100.Voi cat?
VISS adresa mea de mail este arriana_200@yahoo.com.
A si important, in cei 100 de ex pt inseminare nu au perceput si prelucrarea.Se vede ca e inclusa.
sabine spune:
am uitat.Ei acolo au o gramada de poze puse asa pe perete cu copii proveniti din IA si FIV.Reusite stiu ca au, nu stiu care e procentul.Dar de ex dc dati cautare pe google cvadrupleti prin FIV la cluj, o sa vedeti.
sabine spune:
Fetelor dar unde ati disparut?E cam linistit pe aici.Luminita ai zis ca azi esti libera.Unde te-ai ascuns?
Viss intre arriana si 2007 exista o liniuta jos.
dankutza spune:
Fetele, se recomanda repaus sexual inainte de inseminare. Repausul trebuie sa fie intre 3-5 zile. Deci minim 3, maxim 5. Dupa inseminare, se recomanda sa faceti sex, dar nu in ziua respectiva. Primul contact sa fie cam la 24 de ore dupa inseminare ca sa aibe timp, nr de spermatozoizii sa se refaca. Mie asa mi s-a recomnadat si asa am facut.
Bafta multa la 2 liniute 
27+ moi si
Cezara Maria
Trimestrul III

a fost 40 mil.