INSEMINARE 44

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alla76 spune:

Citat:
citat din mesajul lui gabi_ducu

Merci luminita42 de ingrijorare am fost tare necajita toata noaptea n-am dormit v-am si scris pe la 4 dimineata. Ati fost tare dragute ca v-ati alaturat. Va pup.

Apropo de inseminare si FIV cred ca am creat o adevarata disputa si ma bucur ca mai aflam si noi parerile altor doctori. Eu cand am fost in SZEGET in Ungaria cu toate analizele pentru as face o parere si a ma indruma doctorul de acolo mi-a spus ca prima etapa este inseminarea si apoi fertilizarea in vitro. Se cere FIV doar acelor cazuri care nu au alta sansa altfel si acest lucru se vede din analize.

Va spun drept ca pentru mine 120 milioane inseamna ceva sunt bani de care eu nu dispun in momentul de fata si ar trebui sa iau un imprumut. Pe mine inseminarea m-a costa 450 lei. Am mai platit aproape 80 lei medicamente si vreo 210 lei ecografie. Deci nu este asa de costisitor si daca am vazut ca sunt si reusite merita sa incercam.

Eu am cam luat-o cu pasi f marunti am fost si la Sovata de 2 ori, insa acum sunt hotarata sa merg pana la capat. Sa incerc tot ce se poate, pana la o limita.

Pupici multi

http://tt.lilypie.com/OFKOp2.png
noua la debrecen (tot la kaali) ne-au recomandat, dupa ce au vazut analizele FIV-ul, in cazul nostru ne-au spus ca nu prea ni se arata sanse la IA. dar am hotarat sa incercam si IA, sa stim ca am mers pas cu pas ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luminita42 spune:

alla ce mai faci? in ce stadiu esti, iarta-ma ca am uitat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luminita42 spune:

Citat:
citat din mesajul lui sabine

Multumesc mult fetelor pentru incurajari.
Inca sunt cu psihicul la pamant dar am sa-mi revin.Maine ma duc la eco sa vad de chisturi iar de sambata incep menopurul.

Sabine, imi amintesc ca m-ai intrebat odata de efectele menopurului. Pana acum, ca si la CM-ul trecut, nu am avut decat valuri de caldura, mi se intampla o data pe noapte, spre dimineata. In rest ma simt usor mai balonata si cam atat.
Sa fie cu noroc draga mea!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns noi2 spune:

Vin si eu cu o intrebare: Menopurul la ce ora se face? Se poate si seara? As vrea sa il fac seara ca imi e mai comod decat ziua la serviciu... e vreo diferenta dimineata sau seara?????????
Pls astept raspuns repede sa stiu daca ma injectez acum sau nu :d

Mersic!

Mergi la inceput

Luminita si mie mi s-a parut aiurea sa fac IA fara eco, mai ales ca la eco m-a vazut alt doc fata de cel care a facut IA, si care ma vedea pt prima oara. da no...asta este. asta avem ...cu asta defilam
anda, poate se sparge si cel ramas. e bine ca s-a spart primul, ai o sansa. tinem pumnii. oricum 18 mil dupa preparare e super! aveti sanse serioase!
ana ivan, sa fie intr-un ceas bun IA si sa ai parte de 2 liniute!
sabine imi pare rau pentru testul negativ si pt ziua 1! sterge lacrimile si mobilizeaza-te! ai nevoie de toate fortele pentru o noua incercare!
elena, vei reveni in forta si cu sanse mari dupa tratament. e doar o amanare si nimic mai mult!
noi2, imi pare rau pentru nereusita de la IA-ul precedent! mult succes in noua incercare! te asteptam cu beta mare!
araceli bine ai venit si sedere cat mai scurta pe listuta de aspirante! asteptam inscrierea pe listuta mamicilor! si eu luna trecuta am facut pregnylul la folicul de 1.9
Azi am facut primul eco ziua 10 - 2 foli, unul de 1.35 si unul de 1.9. pana acum, pt ziua 10, la mine...au fost cei mai barosani foli. de obicei in ziua 10 erau undeva pe la 1.2
maine la 17.30 eco din nou... daca ii prinde peste 1.8 vrea sa faca si pregnylul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns viss spune:

voua cum vi s-a recomandat? sex inainte de IAS? sau nu?am citit undeva ca dc vrem mobilitate mai buna, trebuie sa fie minim 2 zile abstinenta, sa aiba timp sa se refaca..voi ce stiti?
mie mi s-a recomandat sex dupa,in seara respectiva, a 2-a zi, dar pana acum nu mi-a picat fisa sa intreb dc inainte cu o zi, sa nu facem..

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui viss

voua cum vi s-a recomandat? sex inainte de IAS? sau nu?am citit undeva ca dc vrem mobilitate mai buna, trebuie sa fie minim 2 zile abstinenta, sa aiba timp sa se refaca..voi ce stiti?
mie mi s-a recomandat sex dupa,in seara respectiva, a 2-a zi, dar pana acum nu mi-a picat fisa sa intreb dc inainte cu o zi, sa nu facem..

inainte fara sex! pentru spermograma buna!
dupa cat de mult si cat de des

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sabine spune:

Neata fetele

Acum am venit de la medic.Nu am fost suprastimulata asa ca nu am facut nici un chist.Acum sa vad de luna asta cu menopurul ce are sa se intample.Eu inainte luam doar o tableta de clomifen din ziua 3 pana in ziua 7 apoi pregnylul.Am avut foliculi, am reactionat bine dar nu erau toti de marime apropiata.Mititei aveam o gramada si unul mare catre trecea intotdeauna de 20mm.
Dr de aici a zis ca inauntru totul e ok.Problema inseamna ca e calitatea ovocitelor.Asta zic eu dar realitatea poate numai D-zeu o stie.Sambata vin acasa pt stimulare si inseminare iar daca nici de data asta nu iasa trec la PICSI.
Ca sa fie tacamul complet, dat fiind faptul ca am facut 40 luna trecuta, trebuie sa platesc tariful intreg de 3450 euro.Daca nu-i aveam plateam doar sapte sute si ceva.Asa ca....

Eu acum imi beau .E invitata toata lumea!Mai putin gravidutele carora le ofer o cana de laptic.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sabine spune:

cand am zis ca luna trecuta am facut 40 ma refeream la ani. Sunt coapta ca o stafida si vreau bebe....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns indi_77 spune:

buna dimineata fetele.

azi sunt deja in ziua 4, am luat z2 si z4 - clomifen - 2/zi; iar in zilele 3,5,7,9 - puregon 50.

Intrebare…..voi de unde ati stiut cand ati ovulat ? (mie nu mi-a mai facut eco dupa Ovitrelle….)

va pup si o dupa amiaza placuta

Mergi la inceput