INSEMINARE 44
Raspunsuri - Pagina 14
Araceli spune:
la toate fetele.
Va rog sa ma primiti si pe mine in randul vostru. Tocmai am "bifat" prima IA nereusita, pe stimulare cu clomifen (clostylbegit). Din pacate, nu am raspuns bine la stimulare. Am produs multi foliculi pe ambele ovare, insa mititei vai de ei si un chist de toata frumusetea, care a ajuns la 30 mm
Am facut IA a doua zi dupa ce s-au spart foliculii, fara prea mare tragere de inima, stiam ca sunt cam anemici (nu au ajuns la 20 mm...)
Acum sunt ziua 6, am reluat stimularea cu closty, la fel, 2/zi, din ziua 5 pana in ziua 9. Sper ca de data asta sa reactionez mai bine si sper sa-mi spuna ca, chistul s-a eliminat la cm. Din pacate, luna asta nu pot face IA, asa ca vom incerca natural, cu stimulare.
Bafta tuturor, sa ne tinem cat mai curand micutii in brate, iar gravidutei sarcina usoara in continuare si bb sanatos!
anna_ivan spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui sensibila anna_ivan - nu este adevarat dupa mine au mai fost reusite : BULINANICO79, CATALINASI si BUBU_30 dar ea prin FIV |
asa e au mai fost si aceste 3 fete, dar faptul ca ele nu prea au scris le-am omis.
araceli bine ai venit si mult succes
anda82 spune:
citat din mesajul lui Araceli la toate fetele.Va rog sa ma primiti si pe mine in randul vostru. Tocmai am "bifat" prima IA nereusita, pe stimulare cu clomifen (clostylbegit). Din pacate, nu am raspuns bine la stimulare. Am produs multi foliculi pe ambele ovare, insa mititei vai de ei si un chist de toata frumusetea, care a ajuns la 30 mm ![]() Am facut IA a doua zi dupa ce s-au spart foliculii, fara prea mare tragere de inima, stiam ca sunt cam anemici (nu au ajuns la 20 mm...) Acum sunt ziua 6, am reluat stimularea cu closty, la fel, 2/zi, din ziua 5 pana in ziua 9. Sper ca de data asta sa reactionez mai bine si sper sa-mi spuna ca, chistul s-a eliminat la cm. Din pacate, luna asta nu pot face IA, asa ca vom incerca natural, cu stimulare. Bafta tuturor, sa ne tinem cat mai curand micutii in brate, iar gravidutei sarcina usoara in continuare si bb sanatos! |
Bine ai venit, printre noi(desi ti as fi dorit sa nu ajungi la inseminare)!Sa dea Dumnezeu ca cea de-a doua IA sa fie cu noroc...unde o faci? Totusi nu mi se pare intelept sa faci stimulare, in conditiile in care nu sti daca mai ai sau nu chist.Oricum, e posibil sa se fii dus la CM, insa cred ca ar fi trebuit sa faci eco inainte de a incepe stimularea.
si iti doresc din suflet sa fie cu noroc
noi2 spune:
Luminita draga, Menopurul m-a costat 500 de ron ...cutia cu 10 fiole.. daca doresti iti dau nr dansei pe PM.
Sabine, curaj fetita, capul sus! O sa fie bine!
inseminatele si pe cele in curs de inseminare!
sensibila spune:
Araceli - bine ai venit. Sa ai o reusita cat mai repede. Te trec la aspirante si astept cu drag sa te trec repede repede la reusite, ca si pe celaalte fete ! Sa ne spui unde si cu ce dr faci IA.
e in burtica
+16
Dr Anca Moisa
IAD nr 3 reusita 16.06.2009 (prima IAD nereusita, a 2-a IAD avort menstrual)
http://tickers.baby-gaga.com/p/dev067pr_.png
Spuneti NU abuzului sexual fata de minori! http://www.petitieonline.ro/petitie-p42643046.html
luminita42 spune:
| citat din mesajul lui noi2 Luminita draga, Menopurul m-a costat 500 de ron ...cutia cu 10 fiole.. daca doresti iti dau nr dansei pe PM. Sabine, curaj fetita, capul sus! O sa fie bine! inseminatele si pe cele in curs de inseminare!Noi2 POZELE NOASTRE |
noi2, mersi mult, daca se poate da, trimite-mi nr. de tel. pe PM. pentru cm-ul asta luasem deja o cutie de 10 fiole de la farmacie dar, pentru luna viitoare e bine de stiut!

aracelli bine ai venit! si eu am venit de curand pe aici si parca suport mai bine toate cele, de cand vorbesc si cu alte fete!..Sa-ti ajute D-zeu sa te vezi cu bebel!
noi2 spune:
Luminita, ai PM iubita! Voiam sa te intreb daca Menopurul doare? Maine e prima si mi-e frica... asa a fost si a prima de Gonasi :(
Sensibila.. pentru listuta : IA 1 nereusita - Dr. Dracea la Gynera..urmeaza IA2 , stimulare Menopur mai trebuie si alte date?

adrianaady spune:
Noi 2 nu doare menopurul, dar te-as sfatui sa iei siringa pt insulina, are acul mic si nu simti nimic. Cu o siringa obisnuita prepara pulberea si cu siringa de insulina face injectia
Multa bafta..
Sensibila fericita gravidutza, e de bun augur ca ai ramas pe aici, sarcina usoara in continuare.
sabine spune:
Multumesc mult fetelor pentru incurajari.
Inca sunt cu psihicul la pamant dar am sa-mi revin.Maine ma duc la eco sa vad de chisturi iar de sambata incep menopurul.
luminita42 spune:
| citat din mesajul lui noi2 Luminita, ai PM iubita! Voiam sa te intreb daca Menopurul doare? Maine e prima si mi-e frica... asa a fost si a prima de Gonasi :( Sensibila.. pentru listuta : IA 1 nereusita - Dr. Dracea la Gynera..urmeaza IA2 , stimulare Menopur mai trebuie si alte date? ![]() Noi2 POZELE NOASTRE noi2mersi inca o data. De menopur, sa nu-ti fie frica , ca nu ai de ce; asistentele de la medlife mi-au zis ca e recomandat fie in abdomen, fie in mana/brat. eu am preferat in mana, dar fetele zic ca-i mai bine in abdomen. Nu doare oricum, trebuie sa ti-l faca incet, ia-ti seringi pentru insulina (1 ml au volum)cum zice si adrianaady, sunt mai fine. |