FIV242

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ALRAK spune:

BuburuzaL un bun venit si o sedere cat m ai scurta , aici, iti doresc
cora79 mi-ai dat o idee buna cu desene animate. Eu nu sunt fan TV, dar acum va trebui sa devin (pentru mine sa ma uit la TV 2-3 ore inseamna f mult).
Ai grija de tine, eu voi face la fel cu mine si sa venim cu beta mari.
adyluka ce vesti mai ai de la eco?
Importanta este calitatea nu cantitatea. DD sa te ajute sa ai ovocite mature de calitate. Tin pumnii stransi.
Kora multumesc mult pentru incurajari. O sa-i vii tu de hac endometrului asta, ca mari batai de cap ti-a dat.
iana pentu tine si gemenasi. Astept cu mare nerabdare sa ne spui ce culoare au carucioarele. Sarcina usoara in continuare .

Doamne Ajuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmelly spune:

Salutare fetelor,
Sper sa nu va suparati pe mine ca scriu asa rar. Veau sa urez sarcini usoare lui Alrak si Corei, nici sa nu va ganditit ca nu sunteti gravide. Alrak, e posibil sa apara sangerari usoare dupa ET, asta poate fi urmare a OPU, eu la primul FIV am avut. Mie de la OPU pana la ET mi-a dat antibiotic. Dupa Et am intrerupt. Stai linistita. Sfatul medicului meu, multe proteine si sa nu mancati nimik crud, sau nepasteurizat (prod animale).
Legat de Estradiol, nu stiu daca eu am facut analiza aceasta inainte de OPU, parca mi s-a luat sange pentru analize, dar dupa ET se da aici benzi estraderm care ajuta la crestera val estradiolului. La 5 saptamani si jumatate de sarcina mi s-a oprit trat cu estraderm, ele fiind interzise in sarcina normala, asa scrie pe prospesct.
Iar pentru trombofilie, aici dupa primul FIv nereusit se da clexane, injectii.
Eu stau rau cu somnul, ma apuca dureri de cap si stari de greata noapte si adio somnul meu. Am zile bune, cand mai pot manca, zile cand nici pofta de mancare nu am. De vomitat nu vomit dar am stari de voma. Bebeii sa creasca sanatosi ca suport orice.
Succes fetelor care sunt in focuri si celor in asteptare si sa fie cu reusite.

6+ 
Multumesc Doamne!

Mergi la inceput

Salutare fetelor,
Sper sa nu va suparati pe mine ca scriu asa rar. Veau sa urez sarcini usoare lui Alrak si Corei, nici sa nu va ganditit ca nu sunteti gravide. Alrak, e posibil sa apara sangerari usoare dupa ET, asta poate fi urmare a OPU, eu la primul FIV am avut. Mie de la OPU pana la ET mi-a dat antibiotic. Dupa Et am intrerupt. Stai linistita. Sfatul medicului meu, multe proteine si sa nu mancati nimik crud, sau nepasteurizat (prod animale).
Legat de Estradiol, nu stiu daca eu am facut analiza aceasta inainte de OPU, parca mi s-a luat sange pentru analize, dar dupa ET se da aici benzi estraderm care ajuta la crestera val estradiolului. La 5 saptamani si jumatate de sarcina mi s-a oprit trat cu estraderm, ele fiind interzise in sarcina normala, asa scrie pe prospesct.
Iar pentru trombofilie, aici dupa primul FIv nereusit se da clexane, injectii.
Eu stau rau cu somnul, ma apuca dureri de cap si stari de greata noapte si adio somnul meu. Am zile bune, cand mai pot manca, zile cand nici pofta de mancare nu am. De vomitat nu vomit dar am stari de voma. Bebeii sa creasca sanatosi ca suport orice.
Succes fetelor care sunt in focuri si celor in asteptare si sa fie cu reusite.

6+ 
Multumesc Doamne!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brunadria spune:

arlak,ai incredere , fi optimista , o sa fie bine..
citeste o carte, asculta muzica ,te uiti la tv , stiu ca tot acolo ti e gandul , dar trebuie sa fi tare ,bebele e cu tine ..
fetelor eu am sunat la clinica , am programare la biolog pe 13 noiembrie, azi dupa 14h00 trec pe la clinica sa mi dea tratamentul si in prima zi de ciclu din octombrie , prin 20 cred ,pot sa incep !! asta daca nu mai intervine si altceva, eu sper ca nu ,nu mai suport amanare!!!o sa vad dupa ora 14h00 ce mai discutam , deocamdata sunt f incantata!!

Mergi la inceput

Scuzati-mi mesajul de 2 ori, nu l-am vazut afisat si l-am trimis si a 2-a oara.
Pupici la toate.

6+ 
Multumesc Doamne!

Mergi la inceput

puffy multumesc mult, da, mi-am mai revenit un pic, citind ceea ce mi-ati scris voi si gandindu-ma ca tot ce pot eu sa fac acum, este sa stau linistita si nestresata. Tu sa ai grija cu raceala. Trateaz-o n-o lasa sa-si faca de cap.
Tin minte cand eram mica, mami imi facea ceai de ceapa cu cimbru si cu nuca, indulcit cu miere. Are un gust oribil, dar efectul este rapid.
cora79 DD sa te ajute sa fie cu ochisori acest FIV.
Dr ti-a recomandat nospa, acum, dupa ET?
fireyes multumesc pentru gandurile bune.
De data asta ET-ul a mers rapid. La 13.45 am ajuns acolo (niciodata nu ajung mai repede,ci la ora programata), la 13,55 eram in costumul Evei , iar la 13,57 eram "aranjata" cu halat, bonetica, botosei si masca, pentru marea intalnire cu puiutul meu.
La 14,10 eram intr-o camera curata, cu muzica in surdina, unde am stat aprox o ora intinsa pe pat.Dupa aceea am plecat spre casa ( Szeged- Arad). Acum stau cumintica si sunt optimista (ca daca nu , iau bataie de la voi).
mirela2 bine te-ai reintors. Ce frumos este la Cheile Gradistei , am fost si eu de cateva ori, acolo.
Mi s-a intamplat si mie o faza asemanatoare cu tripleti. Am vazut un tatic, care plimba un carucior cu tripleti, dispusi unul in spatele celuilalt, eram la Viena si am ramas cu gura cascata. Dar o sa vina si vremea noastra. La mine nu este cazul de tripleti dar unul si sanatoas sa fie.
ellanik multumesc mult pentru gandurile bune, ce mari ati crescut...
Sarcina usoara si multi pupici pentru tine si George Theodor
brunadria, dragaica, taty ana multumesc mult

tuturor si sa aveti o zi luminata

Doamne Ajuta!

Mergi la inceput

carmelly multumesc mult.
Mie mi-a facut analiza estradiolului, de mai multe ori, inainte de punctie (Z2 CM, Z6, Z8, Z10 si Z12), in functie de valoarea estradiolului imi marea sau micsora doza de injectii. Acum, insa dupa ET nu mi s-a mai recomandat sa fac.
Mi-a dat si mie antibiotic dupa punctie. Trebuie luat 5 zile, azi am ultima pastila.
Sarcina usoara si pupici pentru tine si gemenuti .

Doamne Ajuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fireyes spune:

Alrak, multa bafta pt puiutul tau minunat!!! vezi, toate au mers ca
pe roate pana acum
Nu-ti face griji cu sangerarea aia usoara, se mai intampla dupa ET...

Mergi la inceput

fireyes te pup si inca o data multumesc .
Nu a fost o sangerare propriuzisa, a fost o scurgere apoasa maronie deschis si doar un firicel de sange. Cu siguranta o sa fie bine si BB-le meu se va prinde si voi deveni mamica.

Doamne Ajuta pe toata lumea!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puffy10 spune:

carmelly ce inseamna aici? adica unde? scuza-ma sunt putin aeriana... nu-ti stiu povestea...tu ai facut? urmeaza sa faci? unde? cu cine?
si sa inteleg ca "acolo" se da clexane, chiar fara sa faci analizele?

Mergi la inceput