FIV242

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns castelanaC spune:

Citat:
citat din mesajul lui ALRAK

Sunt putin trista. Aseara dupa ce mi-am administrat utrogestanul intravaginal, am stat 3 ore la patuc, dupa aceea m-am dus la toaleta , ca apa pe care o beau , mai trebuie sa o si elimin.
Si bomba, pe chilot o pata maronie, am avut o scurgere apoasa maronie si pe hartia igienica a fost si un firicel de sange, rosu.
Ce-o fi asta ?????????
A mai patit vreuna dintre voi asa ceva, in ziua ET-ului, la cateva ore dupa ET?

tuturor

Doamne Ajuta!

Draga surioara, este extrem de devreme sa catalogam sangerarea asta ca fiind menstruatie sa stii. Mie de la punctie mi s-a spus sa nu ma sperii daca apare ceva sange pe tampon, fapt care mi s-a repetat si dupa ET, pentru ca esista posibilitate ca la menavra de introducele sa se lezeze vreun vas de sange, luang in consierare si faptul ca mucoasa vaginala este foarte puternic vascularizata, iar de la tratament se intensifica acest lucru.
Deci liniste, rabdare si pentru calmarea ta vorbeste si cu dr, asa iti explica tot o persoana competenta.
sanatate si sa fie cu noroc, ehehehe incep emotiile din sarcina, ia sa vezi!
Bafta si te pup!
Doamne Ajuta!!!!

castelana fericita 12+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puffy10 spune:

Neata!
Alrak, fi optimista. Puiutul tau are nevoie de tine. CastelanaC are dreptate...e posibil sa fie vreo leziune finuta sau cine stie. Nu te speria.
CastelanaC oooofffff si eu am racit.....rau de tot, pana mai ieri doar gatul ma ustura, acum am ragusit rau si am nasul infundat... Lasa ca trece si asta si ne facem noi bine, tu mai ales trebuie sa ai grija de bebele tau. Si mama ta o sa fie bine, o sa vezi.
Cora79 cum e cu relaxul? sa ai grija de comoara ce o porti in burtica.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALRAK spune:

Multumesc mult pentru incurajari.
Many bani, imi amintesc dupa ET-ul tau cand ai spus ca ai eliminat un bob de mazarica mai micut, parca ieri a fost. Si uite ca acum esti cu burticutza mare si BB-le a crescut foarte bine.
Sarcina usoara in continuare si o nastere usoara iti doresc

Doamne Ajuta!

Mergi la inceput

Castelana surioara mea de peste mari si tari, ai dreptate , au inceput emotiile si parca sunt tentata mereu sa ma uit acolo....
Ce sa fac, m-am cam speriat putin, dar voi aveti dreptate, poate fi o leziune de la ET, sau resturi de la punctie.
Am mari emotii, o sa incerc sa le depasesc. Pana la urma Dumnezeu este cel care va decide . Eu trebuie sa fac tot ce este omeneste posibil, mai departe ma las in voia Lui.
Asa ca stau cuminte la patuc. Mami a venit acum la mine (locuieste la 2 minute de noi- multumesc lui Dumnezeu) si sunt optimista.
sanatate mamicutei tale
pentru tine si pentru BB

Doamne Ajuta!

Mergi la inceput

Tabitha multumesc mult pentru incurajari .
Ai pus o intrebare referitoare la alimentatie.
Mie mi s-a recomandat o alimentatie bogata in proteine, cu multe fructe si legume si neaparat cel putin 2 litri de apa zilnic.
Asta inseamna ca este necesar ca zilnic sa mancam variat, carne alba, branzeturi, lactate, oua, fructe, legume , salate etc
Deasemenea mi s-a spus sa mananc si eu si sotul, zilnic ,cel putin 150 g de afine, mure, sfecla rosie si prune. Acestea dau o calitate mai buna a ovocitelor si a spermatozoizilor, iar pe mai departe iti creeaza o imunitate ridicata.
Afinele si murele , care inca se mai gasesc in piata,se pot pastra in congelator. Eu le-am spalat si le-am pus in pungi de 300 g. Congelate isi pastreaza calitatile.
si mult succes in toate.

Doamne Ajuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cora79 spune:

ALRAK-eu ma simt deja femeie insarcinata,asa trebuie sa gandesti si tu
In aceasta perioada nu ai voie sa gandesti negativ,cum a spus si Castelana-razi cat de mult poti,relaxeaza-te si nu te gandi la nimic negativ.
Eu sunt la primul FIV si ultimul sper, Dzeu ne va ajuta puiutii sa se fixeze in uter si sa creasca voinicei
Dr mea a zis sa nu intrerup tratamentul de sustinere sub nici o forma pana la test, asa sa faci si tu;citeste ceva frumos,vizioneaza comedii si nu te stresa pentru nimic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fireyes spune:

Citat:
citat din mesajul lui goggy

Citat:
citat din mesajul lui fireyes
si acum ce faci, stiind de existenta acestei porcarii? ce "indicatii" ai primit?

Clexane de la inceputul stimularii pana la 6 saptamani dupa ce voi naste , adica pana la anu' pe vremea asta
Avand in vedere ca am si MTHFR pe langa mutatia protrombinica, mai bag si complex B, acid folic, omega 3, vit E, vit C, aspirina si, de la mine putere, usturoi ( ca n-are ce sa strice ).

cool! deci totusi se poate face ceva in avans, daca stii de "bucurie"... asta ma mai impulsioneaza un pic ca sa imi fac si analizele astea.

deci la toamna viitoare iti plimbi burtihanul pe la maternitati, am priceput auzi, sa-ti tragi un pat langa mine, ca sa avem ce forfeca pana "livram"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tabitha spune:

Alrak: multumesc pentru informatii. Cam asa ceva stiam si eu, mai putin despre mure, afine si prune. Eu, care nu beau lapte de nicio culoare (nu ca mi-ar displacea total, dar nu ma dau in vant dupa el), am baut aseara o cana mare si inca una azi noapte (m-am trezit pentru ca tuna si fulgera ca-n filme). Iar pentru astazi mi-am cumparat branza la birou Ma fac fata cuminte si respect indicatiile doctorilor si pe ale voastre.

Va pup dulce si va doresc o zi de marti fara cele 3 ceasuri rele.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cora79 spune:

In plus,mie mi s-a recomandat de catre embriolog si dna dr sa iau pana la 6 no spa pe zi,in caz de contractii ale uterului si ascult totul cu sfintenie,trebuie sa fie bine,vei vedea.
Bunul Dzeu se bva indura si de chinul nostru si ne va binecuvanta familiile cu bebelusi sanatosi si cacaciosi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puffy10 spune:

Alrak, sa inteleg ca ti-ai mai revenit si esti mai optimista. Bravo, tine-o tot asa ca 9 luni sa tot fi optimista .

Mergi la inceput