FIV242

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ALRAK spune:

Sunt putin trista. Aseara dupa ce mi-am administrat utrogestanul intravaginal, am stat 3 ore la patuc, dupa aceea m-am dus la toaleta , ca apa pe care o beau , mai trebuie sa o si elimin.
Si bomba, pe chilot o pata maronie, am avut o scurgere apoasa maronie si pe hartia igienica a fost si un firicel de sange, rosu.
Ce-o fi asta ?????????
A mai patit vreuna dintre voi asa ceva, in ziua ET-ului, la cateva ore dupa ET?

tuturor

Doamne Ajuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cora79 spune:

Alrak-nu te speria te rog si nu te gandi la prostioare,este posibil ca la ET sa iti fi atins vreun vas de sange care s-a eliminat abia aseara
Mie dr mi-a spus sa nu ma impacientez,daca voi avea o scurgere galbuie sau putin mai colorata, pt ca este substanta cu care a dezinfectat inainte de ET.
Stai cumintica in pat si nu face o drama din asta
Pe fisa mea de la dr, mai scrie de altfel sa nu confund o sangerare cu menstruatia sau cu eliminarea puiului. Curaj si optimism,puiul tau e tot cu tine,dar trebuie sa il ajuti cu o stare de spirit fff buna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cora79 spune:

Eu stau cu no spa langa mine, am dureri de burtica din a doua zi dupa ET,vreau sa cred ca puiutii mei incearca sa isi gaseasca locul la mami in uter
Fii barbata Joitico

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KoraPop spune:

ALRAK draga nu iti face probleme, micutii tai sunt acolo, nu au patit nimic. Ai grija primele 5 zile ca urmeaza implantarea si bebe are nevoie de mami relaxata, optimista si care sa ii ofere 9 luni minunate in burtica ei. Nu are ce sa fie pata aceea, stii tu ca dupa punctie mai sunt mici sangerari,poate e o urmare intarziata de la punctie, sau cine stie, dar sigur nu e nimic legat de micuti. Ai grija de tine si baftaaaaa maximaaaa!

Buburuza bine ai venit printre noi! Citeste capitolele FIV, invata si ceea ce nu intelegi intreaba. Multa bafta!

toata gasca de fiv-oase!

Kora

CARPE DIEM!(Traieste clipa!)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brunadria spune:

cora 79, fi fata cuminte si ai grija de tine ..stai cumintica si fara efort ..eu data trecuta dupa et , nefiind in cunostinta de cauza , m am pus sa aspir , conduceam mereu , caram cumparaturile ,ca doar dr mi a zis sa mi reiau viata de dinainte...plus ca am luat zanocin si dupa et, ca nu mi a spus nimeni sa l intrerup ..
asa ca menajati va fetelor , conteaza mult ..
tabitha
arlak relaxare maxima si astept sa scot majoretele sa ma bucur cu voi pt reusitele voastre ..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sperantza_eu spune:

Alrak,

Da, eu am patit ceva asemanator.

In ziua 3 de la ET, dimineata la ora 5 m-am trezit, m-am dus la toaleta si.... supriza!!!! Am mai fost o data si la fel. Asa ca i-am spus sotului ca.... imi pare rau, dar fiv-ul asta nu a reusit! Apoi dimineata le-am comunicat eu doctorilor ca fiv-ul a "esuat", ca mie mi-a venit ciclul! Evident, replica dr a fost ca nu are cum sa-mi vina ciclul asa de devreme!!!

Deci, nu ai de ce sa te impacientezi. Stai linistita, ca se poaste chiar repeta (la mine s-a repetat si un ziua 4, dar mai putin).

Mergi la inceput

cora79,

Ce bine ca la tine scrie pe fisa si ai fost informata. Niste dr atenti cu psihicul tau.

Eu am crezut, cand am avut sangarare, ca totul a fost in zadar si s-a terminat, ca mi-a venit ciclul

Mergi la inceput

brunadria,

Si eu am facut cam la fel. Mi s-a spus fara efort, dar ca imi pot relua activitatea obisnuita. ASa ca am facut plimbari lungi din ziua 1 de la ET, am fost la plaja, o data chiar am ridicat ceva (ulterior mi-am dat seama ).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns many_bani spune:

Citat:
citat din mesajul lui ALRAK

Sunt putin trista. Aseara dupa ce mi-am administrat utrogestanul intravaginal, am stat 3 ore la patuc, dupa aceea m-am dus la toaleta , ca apa pe care o beau , mai trebuie sa o si elimin.
Si bomba, pe chilot o pata maronie, am avut o scurgere apoasa maronie si pe hartia igienica a fost si un firicel de sange, rosu.
Ce-o fi asta ?????????
A mai patit vreuna dintre voi asa ceva, in ziua ET-ului, la cateva ore dupa ET?

tuturor

Doamne Ajuta!

Si eu am patit dupa ultimul ET. Cam la 24 ore am avut cateva firisoare de sange maroniu si apoi am eliminat ceva cat un bob de mazare mai mic. Mi-am spus ca embrionii nu pot fi, ca nu se vad cu ochiul liber si linistita am continuat cu tratamentul si repausul la pat. Urmare acum sunt in 33 sapt. si am inceput sa pregatesc bagajul de spital.
Bafta multa
Bafta tuturor fetelor care sunt in focuri sau se pregatesc sa intre in cursa

33 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns taty_ana spune:

alrak nu te impacienta, eventual suna la clinica unde ai facut FIV sa te linisteasca ei,puiutzii sunt cu tine stai fara grija si nu te mai stresa

Mergi la inceput