FIV242
Raspunsuri - Pagina 16
brunadria spune:
mirela ,sper sa fie o gresala , eu am patit pe pielea mea o greseala de genul asta si in franta nu in romania ,am facut o biopsie dupa conizatie si au uitat sa scrie numele pe proba , deci a trebuit repetata! eu sper sa fie o gresala in cazul tau si sa aveti sansa de a merge mai departe si de a va indeplini visul..daca nu doctorul va gasi o solutie si tot veti reusi pana la urma!! iti doresc mult noroc!!
te asteptam maine cu explicatiile ,ce au zis cei de la laborator..
goggy spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui fireyes si acum ce faci, stiind de existenta acestei porcarii? ce "indicatii" ai primit? ![]() |
Clexane de la inceputul stimularii pana la 6 saptamani dupa ce voi naste

Avand in vedere ca am si MTHFR pe langa mutatia protrombinica, mai bag si complex B, acid folic, omega 3, vit E, vit C, aspirina si, de la mine putere, usturoi ( ca n-are ce sa strice ).
goggy spune:
Buburuzo, bine ai venit! ![]()
Spui ca natural nu mai sunt sanse, de ce? Vezi ca aici e ca la preot, trebuie sa zici tot
.
Acum sa-ti mai zic o treaba, ca esti infertila la 24 sau la 35 tot infertilitate ii zice, asta e. Avantajul pe care il ai fiind foarte tanara e ca ai suficient timp de manevre. Sunt fete carora li se pune tarziu diagnosticul asta, din varia motive. Ori ca au avut alte prioritati si s-au hotarat abia acum, ori ca au vrut sa ramana natural si au asteptat prea mult, ori cine stie cate motive pot fi.
Eu zic sa privesti partea buna a paharului. Iti mai spun una : majoritatea fetelor nu reusesc din prima, asa ca nu te intrista prea tare.
Dragaica spune:
| citat din mesajul lui BuburuzaL Fetele mele dragi, din februarie de cand am aflat ca pe cale naturala nu vom mai putea procrea niciodata, va citesc mereu...cu speranta in suflet ca pentru fiecare dintre noi, va fi la un moment dat bine, va fi asa cum ne dorim. Si trebuie sa fie asa! Am hotarat sa fim tari si eu si sotul si ne-am pus toate gandurile bune si speramtele in primul fiv care avea sa fie in iunie. Dar s-a dovedit a fi defapt o palma zdravana pe care nea-a dat-o viata... foarte trist! Asa ca, la nici 24 de ani ma pregatesc pentru o alta incercare si va rog sa ma primiti si pe mine in "casuta" voastra calda si plina de speranta! Sunt sigura ca simplul fapt ca impartasim aceeasi dorinta divina ma va ajuta extrem de mult. Va pup pe toate si sper sa va aduc noroc! |
Bine ai venit
ce tinerica esti, credeam ca eu sunt cea mai mititica (27 pe 7 Decembrie).In Belgia se plateste Fiv-ul sau e gratuit ca in Franta?
Pe 9 Octombrie ajungem si noi in Belgia, la Liege, daca esti prin zona ne putem intalni
()
http://community.webshots.com/user/Dragaica
Aspiranta la titlul de mamica
http://tt.lilypie.com/87KXm4.png
Dragaica spune:
| citat din mesajul lui ALRAK Am ajuns acasa, 2 in 1, am avut 6 celule , calitatea A. ![]() ![]() ![]() Multumesc tuturor pentru sustinere si gandurile bune transmise. ![]() ![]() Revin maine cu mai multe detalii, ca acum trec la activitati canapeloase si o sa am mai mult timp. tuturor si o noapte linistitaDoamne Ajuta! ![]() |
Sa ai grija de burtica si nu uita .....relaxare, relaxare si iararsi relaxare

Cora ce mai faci, cum te mai simti?
Daniela cum merge tratamentul?
Castelana vreau doar sa te

http://community.webshots.com/user/Dragaica
Aspiranta la titlul de mamica
http://tt.lilypie.com/87KXm4.png
castelanaC spune:
Buna fetelor, fivoaselor!
merci inca odata pentru tot sprijinul!
Sunt mai bine cred, tot fara voce, deci in casa noastra e liniste si pace, capul ma doare rau 
, astept si eu maine sa merg la medic, sper sa fiu mai bine pana atunci, altfel voi oripila celelalte mamici ce asteapta la dr, stiti cum e..sa vezi pe una ca e ragusita sau are tuse seaca, te uiti la ea.... acum stau cu ceai si miere si lamaie, o esarfa de pashmina la gat, e o placere la peste 35 de grade, dar sunt shic, cu rochita cu bretele si "bandajata" la gat.
mama eeeee, lunga istoria ultimelor zile... tot acolo si ma rog pentru ea, a inceput sa faca febra, ceva complicatii, de parca lipseau. in fine de-ale vietii nu va amarasc si pe voi, scuze ca zilele astea mi-am permis sa va impovarez cu ale mele.
merci inca odata pentru tot sprijinul!
Alrak fata draga, surioara mea de peste mari si tari are acum bebe la ea in burtica, deci vine si vericullllllllllllll!!!!!!!
uau se mareste familionul, sa vezi la anul ce de botezuri facem!
Bafta in continuare si activitati canapeloase, liniste, pupici de la tatic, razi asa degeaba tot timpul (asta cand nu dormi) intr-un cuvant fii radioasa, e pentru tine, pentru voi.
Fii fericita si peste 2 saptamani sigur avem beta mareeeee!!!
catalina, of Doamne. imi pare rau pentru tatal tau. Psihis este cel mai greu acum, imi aminteste de acul 10 ani cand mama a trebuit sa se pensioneze pe caz de boala la 50 de ani si a fost un soc imens pentru ea scoaterea din activitate. dar cu timpul s-a obisnuit, nici acum inca nu-i impacata cu ideea. E important aportul familiei si tu ai grija si de tine si nu te slabi ca in toamna asta ai treaba, nu? Sanatateeeeeeeee!!!!!
tabitha, merci de cuvintele frumoase, si bafta si tie! sa fie cu noroc toamna asta! tinem pumnii pe 28 la intalneala cu dr! baftaaaaaa!!!!
brunadria, nu te ingrijora asa inainte, va reusi si el sa stii. Al meu sotus adoratus nu a avul niciodata probleme si tot ma apucase spaimele sa stii in momentul punctiei, si a fost bine. va gasi el forta necesara si se va concentra, ai sa vezi ce treaba buna faceti! bafta!
KoraPop, mama lui de endometru ca ti-a scos peri albi nu alta, nu? trebuie sa reusesti pana la urma! bafta!
cora79, nu, nu ma dau lovita...
, sunt bine si tare ca fularul... stii vorba aia analizele beton de bune, pacientul mort. Dar eu nuuuuuuuu, sunt aici pe metereze, legata la cap, la gat, si nu ma las. Tu? cum te simti, somnoroasa mica (zic eu batranica) asa te rasfeti, stai linistita si sa te serveasca d-le toata lumea!
puffy, merci mult, asa e dorm devreme, ca-s obosita cu capul asta nebun al meu, nu suport lumina inca sis ca o floare cu pashmina la gat si ochelari de soare la ochi.
da ai retinut bine la 3 zile de la ET am facut analiza sangelui si mi-au controlat progesteronul. estradiolul, hormonii tiroidieni (eu neavand tiroida) si atunci s-a vazut ca era scaderea cam la jumatate si dr asa a decis sa dubleze doza de progynova.
tu esti bine?
mirela 2, saraca sora ta, bulversant, uite bebe, nu e bebe2...oare e posibil? in fine ma bag si eu de parca m-as pricepe!
bafta la dr cand mergi si de craciun veti fi 2, nu?
dragaico, ce faci? cand pleci acasa? hai hai ca dupa aveti treaba, nu? noi suntem bine si speram tot asa, ce sa mai zic si eu.
Daniela 74, ei? cum a fost la punctie? hai cu vesti bune!!!!
te pup
fetele, va pup si pe curand, sa auzim numai de bine!!!!
castelana fericita
12+
cora79 spune:
Buna dini fetelor
, va invit la un laptic cu mine
Alrak-ma bucur enorm ca ti-ai luat puiutul in burtica,ai grija de el si de tine
Daniela-ce faci,cum te simti?
Castelana-sa te refaci repede-repede, sanatate multa mamei tale si toate cele bune
Despre mine ce sa va spun,stau mai mult prin patut,pe canapea,privesc la desene animate, iau pastilute si pap bine,dar nu prea ma lasa crampele de la burtica sa stau fff linistita,trec cu no spa![]()
Tabitha spune:
alrak: sa-ti fie de bine, de acum esti mama cu bebe la purtator.
Buburuza: bine ai venit si sedere cat mai scurta. Speram sa auzim povestea primului tau FIV.
Mirela: zau ca pare o incurcatura. Sa fi uitat sa scrie "mil"??? Sa dea DD sa fie doar o greseala acel rezultat.
O zi (chiar de e marti
) super !
cora79 spune:
Buburuza-bine ai venit, dar sa nu stai prea mult aici,iti doresc sa te muti la forumul gravidutelor cat mai curand
Dragaica-sa ai un concediu cat mai placut in tara si apoi :HAI CU FIV_UL NOROCOS!
brunadria spune:
castelana
,ma uit la semnatura ta frumoasa si asa incet treci de primul trimestru..
multumesc de sustinere, sunt optimista stiu ca la final totul va fi bine![]()
insanatosire grabnica , ai grija de burtica