FIV242

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Tabitha spune:

Dragele mele: dat fiind ca ma apropii probabil de al treilea FIV, am incercat sa aflu mai multe despre o alimentatie sanatoasa in aceasta perioada premergatoare FIV-ului. In afara de ceea ce scrie pe prima pagina a acestui topic, imi amintesc ca la primele 2 FIV-uri mi se spusese sa mananc verdeata, alune, branza, sucuri de morcov si de sfecla rosie. Ce parere aveti despre aceste alimente? Stiti si alte alimente care ar spori sansele unui FIV cu reusita? Cu siguranta s-a mai discutat pe marginea acestui subiect, dar acum, in fuga nu reusesc sa mai gasesc. Ma puteti ajuta? Pleaseeeeeeeeeeeeeee

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BuburuzaL spune:

Fetele mele dragi, din februarie de cand am aflat ca pe cale naturala nu vom mai putea procrea niciodata, va citesc mereu...cu speranta in suflet ca pentru fiecare dintre noi, va fi la un moment dat bine, va fi asa cum ne dorim. Si trebuie sa fie asa!
Am hotarat sa fim tari si eu si sotul si ne-am pus toate gandurile bune si speramtele in primul fiv care avea sa fie in iunie. Dar s-a dovedit a fi defapt o palma zdravana pe care nea-a dat-o viata... foarte trist!
Asa ca, la nici 24 de ani ma pregatesc pentru o alta incercare si va rog sa ma primiti si pe mine in "casuta" voastra calda si plina de speranta! Sunt sigura ca simplul fapt ca impartasim aceeasi dorinta divina ma va ajuta extrem de mult.

Va pup pe toate si sper sa va aduc noroc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BuburuzaL spune:

Post spune ca m-am familiarizat cu multe dintre voi si cu povestile voastre...in perioada in care dana_bebe contabiliza listuta (norocoasa pentru multe fete ) asteptam si eu cu sufletul la gura rezultatele si parca le simteam pe pielea mea. Si uite ca mi-am facut si eu curaj sa imi impartasesc gandurile cu voi, cele care ma intelegeti in adevaratul sens al cuvantului...Dar sper sa nu stau prea mult pe aici , nu de alta da nu vreau sa va plictisesc .

Sper asadar ca toamna asta va plina de reusite, plina de bobocei sanatosi si mamici fericite.

Pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianaady spune:

Gabitza 35 iti multumesc din suflet pt povestea ta frumoasa. Ai o semnatura minunata, sa iti dea dzeu doi copii sanatosi si frumosi.

De azi fac si menopur 75, pe linga puregon 150, parca simt si de azi cum au inceput si ovarele sa lucreze....sper din suflet ca vineri sa vad cei trei foliculi babani si sa facem IA norocoasa
pt toti trei cite unul. Tu unde ai facut Fiv?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellanik spune:

Buburuza si eu am facut parte din listuta Danei_bebe.Nu am reusit din prima (in februarie) ci din a doua (in iunie).Curaj!
Alrak .Tinem pumnisorii stransi.
Catalina cum esti?

16+George-Theodor

Eu si bebe il iubim pe tati !

http://www.flickr.com/photos/9821718@N07/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALRAK spune:

Am ajuns acasa, 2 in 1, am avut 6 celule , calitatea A.

Multumesc tuturor pentru sustinere si gandurile bune transmise.
Revin maine cu mai multe detalii, ca acum trec la activitati canapeloase si o sa am mai mult timp.

tuturor si o noapte linistita

Doamne Ajuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brunadria spune:

alrak bine ai revenit..ai grija de tine si de burtica, de acum ai nevoie de relaxare si mult calm! doamne ajuta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela2 spune:

buna seara fetelor

alrak sa fie cu noroc

fetelor ma poate ajuta si pe mine cineva cu niste lamuriri legate despre criptozoospermie. Pe ultima spermo a sotului meu a aparut scris diagnosticul asta. nu-mi explic, acum o luna erau 1,2 mil de gigei si acum numai 3, nu pot sa cred. oare au incurcat alea la laborator probele?

de Craciun vom fi 2 in 1!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brunadria spune:

mirela, de la 1,2mil a ajuns la 3?
poate au incurcat probele , suna si intreaba!
eu am citit pe un forum in franta chiar acuma ,sotul uneia avea criptozoospermie si i a facut biopsie testiculara iar acum e gravi in 6 luni.
dar e posibil sa fie o eroare, poate ar trebui repetata spermograma..
mult noroc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela2 spune:

Citat:
citat din mesajul lui brunadria

mirela, de la 1,2mil a ajuns la 3?
poate au incurcat probele , suna si intreaba!
eu am citit pe un forum in franta chiar acuma ,sotul uneia avea criptozoospermie si i a facut biopsie testiculara iar acum e gravi in 6 luni.
dar e posibil sa fie o eroare, poate ar trebui repetata spermograma..
mult noroc!

am fost la clinica si am vb cu medicul cu care discitam despre fiv, si el a ramas fara cuvinte, a ramas sa vb maine cu cea care a facut analiza spermei si sa vedem ce facem mai departe.

de Craciun vom fi 2 in 1!

Mergi la inceput