FIV242
Raspunsuri - Pagina 14
adrianaady spune:
Buna fetelor,
Dau buzna la subiectul vostru cu o mica rugaminte.![]()
Luna asta fac IA si am inceput stimularea din z2 cu puregon 150. Azi in z6, dupa 4 zile de puregon, la eco nu s=au vazut decit 3 foliculi micuti, nu aveau decit vreo 4mm
Dr a decis sa mai fac inca 4 zile puregon 150 plus menopur 75 incepand de azi. In speranta ca se mai poate imbunatati ceva.
Ati mai trecut vreuna prin asa situatie? Ce sanse sunt?
Multumesc 
Tabitha spune:
adrianaady: nu pot decat sa-ti povestesc din experienta mea. La cele 4 IA pe care le-am facut, stimularea a fost una usoara de fiecare data, cu Ovamit sau clostylbegit (pastilute). E drept ca de fiecare data am avut cate 1 folicul, nu mai mult. La tratamentul facut de tine, sincer, mi se par cam micuti foliculii. Poate insa ca se vor grabi sa creasca pe ultima suta de metri. In orice caz, daca vor fi prea mici pt. IA, cu siguranta iti va spune doctorul sa intrerupeti luna asta si sa reincepeti alta data. Totusi, hai sa nu ne pierdem speranta, da? Facem ce zice nenea dr. si vom vedea care e situatia peste 4 zile. Speranta moare ultima. Stiu ca e greu, mai ales ca stimularea pe care o faci costa...

Speram sa te auzim cu vesti bune peste 4 zile.
adrianaady spune:
Tabitha
multumesc frumos de incurajari. Astept si eu ziua de vineri, sper din suflet sa am atunci vesti mai bune... Vai si costa stimularea asta cu puregon ...mama mama... o sa ma duca pina vineri stimularea in total 25 mil
Desi am doar 29 de ani, se pare ca rezerva mea ovariana nu este excelenta, inhibina B a iesit mica si AMH in limite, dar spre limita inferioara, si se pare ca isi spun cuvantul...
Tabitha spune:
adrianaady: eu mi-am facut numai FSH-ul pt. a determina rezerva ovariana. Cand aveam 29 ani iesise in limite, dar cu toate acestea am avut doar 5 ovocite. Anul trecut (la varsta de 32 ani) a iesit peste limita superioara si a avut dreptate: am obtinut dupa tratamentul de stimulare cu GonalF doar 3 ovocite. Anul acesta rezultatul la FSH e la un nivel mai mic decat anul trecut (9,6), dar stiu deja ca voi avea si de aceasta data o productie slaba. Important este sa fie de calitate.
Hai, sa auzim vesti bune vineri si sa fie cheltuiti cu noroc banii pe stimulare.
mirela2 spune:
buna fetelor
am reaparut si eu in peisaj, am fost un pic plecata din bucuresti, mi-am plimbat copchilul pe la munte, am stat cu el, ca nu mai fusem plecati impreuna de anul trecut.
am primit si raspunsul de la AMH - valoare 7,5, sper sa fie de bine.
apropo de sora mea, despre care v-am spus ca ar avea gemeni, la 4D s-a dovedit cotrariul, e sarcina simpla, este un baietel, care pana acum e sanatos, sper sa ramana asa.
eu merg in seara asta din nou la dr pt eco si sa ii aratam raspunsurile analizelor ce ni le-a recomandat, speram sa ne poata da o schema de protocol, daca nu.......trimitem mail in Ungaria si la Viena, al meu sot nu mai are rabdare, ce-i drept, nici eu nu prea mai am.
am vazut sambata la Cheile Gradistei, un tatic ce impungea un carucior cu tripleti, am ramas masca si eu si al meu; al meu sot s-a dus si a intrebat cum a dat norocul peste el, raspunsul a fost "natural", nu prea ne-a venit a crede, dar mai sti?
in rest.....nimic nou.
castelana sanatate si tie si mamei tale.
alrak embrionul tau sa fie cu lipici.
adriana nu fi suparata vor mari foliculii tai ai sa vezi.
pupi si flori fetelor
de Craciun vom fi 2 in 1!
balanta_tm spune:
Fetelor
, vad ca vorbiti de inhibina B. Oare daca o fac in Z2 e ok, ori e musai sa fie in Z3? Multumesc anticipat.
Va doresc succes la toate!
MTHFR C677T heterozigot+mutatia protrombinica heterozigot
mirela2 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui balanta_tm Fetelor , vad ca vorbiti de inhibina B. Oare daca o fac in Z2 e ok, ori e musai sa fie in Z3? Multumesc anticipat.Va doresc succes la toate! MTHFR C677T heterozigot+mutatia protrombinica heterozigot |
balanta nu e nicio problema, mie in Z2 mi se spusese sa o fac, dar medicul de acum mi-a recomandat numai AMH.

de Craciun vom fi 2 in 1!
bytzi spune:
fireyes,am pierdut eu firul
sau nu ai scris unde faci urmatorul FIV 4 parca?il faci tot cu prof Sthromer?vorbesti si de schema...chiar am pierdut firul
te pup si noroc
dumnezeu ma va ajuta
endometrioza, FSH 20
6 IA, nereusite
stimulare FIV 16 oct
iana_mari spune:
FIREYS
ASTEPTAM.
CORA74 AM FACUT FIV CU DR. CODREANU DORINA LA RECOMANDAREA D-NEI DR. DRACEA.
iana
20+ 

gabitza35 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui adrianaady Buna fetelor, Dau buzna la subiectul vostru cu o mica rugaminte. Luna asta fac IA si am inceput stimularea din z2 cu puregon 150. Azi in z6, dupa 4 zile de puregon, la eco nu s=au vazut decit 3 foliculi micuti, nu aveau decit vreo 4mm Dr a decis sa mai fac inca 4 zile puregon 150 plus menopur 75 incepand de azi. In speranta ca se mai poate imbunatati ceva.Ati mai trecut vreuna prin asa situatie? Ce sanse sunt? Multumesc ![]() |
Buna,
Ceea ce iti pot eu spune este evolutia mea in urma stimularii pt FIV-ul pe care l-am facut in martie. Am avut protocol lung,trebuia sa fac si eu puregon dar in ultima clipa am schimbat cu menopur + diphereline
am inceput cu 300 ui, am avut doar 7 foliculi mici de 4-5 mm dupa 2 zile detratament
drept urmare mi s-a marit doza la max permis 450 ui si s-au dezvoltat in final 8 (au crescut binisor 11-17 mm)
din 8 au fost recoltati 7(16-18mm)din care au rezultat 3 embrioni.... din care au rezultat 2 gemeni...ne pregatim sa intram in saptamana 28 acum
Eu cred ca se mai poate indrepta situatia si in cazul tau,ai incredere si nu-ti pierde speranta.....inainte de a opta pt FIV am inceput si eu stimulare cu puregon pt IA,dar am intrerupt dupa 2 zile tratamentul pt ca nu reactionam la el...mai bine spus in loc sa creasca foliculii se dezvolta o frumusetedechist ovarian....daca medicul a optat pt continuarea tratamentului,cu siguranta are motive
27 sapt
si