FIV242

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns luck spune:

fireyes
puffy se refera la valoare estradiolului de dupa ET , ideea este ca dupa punctionarea foliculilor estradiolul scade foarte mult iar in momentul ET nivelul estradiolului , daca este f scazut stiu eu la jumatate fata de valoarea lui inainte de punctie ,ar trebui mentinut artificial (cu estrofem).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puffy10 spune:

fireyes nu se pune problema sa renunti la tratament, daca valorile nu sunt in grafic, doar ca se pot da (cum i s-a dat si Castelanei) tratament pentru a reintra in limitele perioadei aferente. Eu asa gandesc... adica la fel cum e si trombofilia, "lipiciul" pentru embrionasi... asa are si estradiolul importanta lui...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fireyes spune:

Citat:
citat din mesajul lui luck
[fireyes
si eu am aceeasi intrebare ca si tine , sa-mi fac sau nu analizele de trombofilie ? Avand in vedere ca marea nostra problema este raspunsul slab la tratament !!!
Dar parca le-as face desi sunt cam scumpicele !!!

stiu si eu sunt in aceeasi faza: adica le-as face, dar momentan, bugetul mi-a cam intrat la apa... cred ca totusi o sa ascult de dr si o sa ma tin pana la rezultatul fivului asta si daca iese +, in aceeasi zi sunt la donat sange pt analize. daca nu, probabil ca tot o sa le fac, ca sa termin si cu balciul asta... cred insa ca sunt multi medici care dau in tratam post ET si o medicatie pt trombofilie, just in case...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luck spune:

fireyes
da , dar mai nou vad ca dau tratament pt trombofilie incepand cu prima zi de stimulare !!!
Si pt MTHFR se iau parca vitamine (B)cu cateva luni inainte de fiv.
Dr tau prescrie dupa ET tratam de trombofilie , dar estrofem sau altceva ?
Bine ar fi , zic eu , sa le prescrie toti , just in case.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brunadria spune:

tabitha , esti pe drumul cel bun..mult noroc..
eu astept sa ma sune cei de la centrul de fiv sa mi confirme data pt intalnirea cu biologul.imi vine sa i sun eu dar am sunat vinerea trecuta si mi au zis sa astept,dar nu stiu pana cand...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fireyes spune:

Puffy, Luck, m-am dumirit si eu dupa despre ce era vorba... cred ca am citit in diagonala prima oara. despre asta nu stiu, asa ca nu ma bag...

Luck, hai ca lipsesc si eu un pic de pe forum si vad ca se revolutioneaza toate tratamentele nu, eu n-am primit nimic, in nici o faza a tratamentului, nici pt E2, dar nici pt trombofilie. iar schema pe care o am acum (daca ma apuc de fiv), desi e doar sub forma de draft, nu contine medicatie preventiva pt trombofilie...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tabitha spune:

fireyes: Multumesc din suflet.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tabitha spune:

brunadria: eu tot asteptam (de ieri ) raspuns pe mail de la dr. ca sa stiu daca imi confirma data de 28 sept. Pana la urma nu am mai avut rabdare si am sunat azi. Nu zic sa faci si tu la fel, caci situatiile difera. Iti urez, oricum, sa ai intalnirea cu biologul cat mai curand posibil.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puffy10 spune:

Luck multumesc de ajutor. Deci ar trebui analizat estradiolul inainte de punctie si dupa ET... se face undeva asa? oare la Budapesta se face asa?... eu ma tot interesez de Kaali...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adyluka spune:

Tabitha, KoraPop, Cora79, sunteti niste scumpe, va multumesc pentru incurajari.
Nu mi-am pierdut speranta, dar visam la niste foliculoi maaari si multi pentru ca ovulasem si fara stimulare acum cateva luni (cand m-am monitorizat) si cand colo, surpriza, foliculi putini si mici, parca nu mi-as fi facut 5 fiole de menopur/zi.
KoraPop, abia acum am citit prin cate ai trecut, esti o luptatoare si vei fii cu siguranta o invingatoare.
Tabitha, sa ai multa bafta pe noul drum!

Mergi la inceput