FIV242
Raspunsuri - Pagina 12
iana_mari spune:
CORA 79 ,multumesc si noi ne dorim la fel,dar ce-o vrea d-zeu sanatosi sa fie
iana
20+ 

puffy10 spune:
Buna dragelor!
In primul rand urez si eu succes celor in focuri: Daniela74 succes la punctie; Alrak bafta la ET si sa ai un bebe lipicios de mami lui pentru 9 luni.
Cora79 draguta sa fi cuminte si sa ai grija de... gemenei
. Cat de curand o sa afisezi si tu un beta mare cat pagina ...
CastelanaC presupun ca esti deja la somnic.... sa iti revi. O sa se faca bine si mama ta de dragul nepotelului/nepoatei ce e pe drum
. Ai grija de tine si de bebe.
Catalina are dreptate Daniela, cu ICSI sansele cresc (
e implantat direct in out, nu trebuie sa se mai chinuie singur sa intre... si de obicei este implantat cel mai bun
). Daca mi-ar fi facut si mie ICSI, nu mai era nevoie sa "arunce" doi embrioni (care, din spusele dr. Cocei cele 2 ovocite au fost intepate de cate 2
si riscau malformatii
).
Cat despre tatal tau, ii doresc sanatate si putere sa se "ridice" sa te poata sustine pe tine.
fireyes spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui goggy
![]() ![]() ![]() Iote-asa: dus Synevo, recoltat sange, asteptat 2 saptamani, luat rezultat, vazut doua bucati mutatii : protrombinica si MTHFR Din cate am citit eu, s-au facut mai multe studii in ultima perioada pe tema asta si s-a ajuns la concluzia ca implantarea este afectata in egala masura cu sarcina. Adica, sunt foarte multe situatii in care, datorita tratamentului de stimulare care creste foarte mult riscul de tromboza, endometrul sa nu fie irigat curespunzator, iar embrionul cand incearca sa se implanteze, sa nu aiba cum sa fie hranit corespunzator si astfel sa fie eliminat. ![]() |
priceput! mie astea mi-au mai ramas de facut, dar mai multi medici mi-au zis ca si daca ies cu pr la capitolul asta, nu au ce sa imi faca legat de fiv. doar daca se milostiveste cel de sus si de mine si raman cu puiuti, atunci are o relevanta trombofilia... (evident ca eu nu sper la excelent nici la capitolul asta, dar cum la mine prima problema e sa am ceva de transferat... nu simt un imbold puternic sa fac si analizele astea, mai ales dupa ce am golit contul cu analizele genetice
si acum ce faci, stiind de existenta acestei porcarii? ce "indicatii" ai primit?

puffy10 spune:
Fetelor, ma tot roade o grija.... de ce in afara de CastelanaC nu a mai facut nimeni analiza estradiolului inainte de ET si dupa...sau nu se pune asa mare accent pe acest subiect... ici, colo mai pomeneste cineva de aceasta analiza...
Castelana, mamico tu ai spus ca la 3 zile dupa ET, iti scazuse si ca ai luat tratament pentru cresterea valorii lui... la noi in tara se face undeva analiza asta dupa ET? se da tratament pentru mentinerea valorii estradiolului, in paramentrii corespunzatori perioadei de CM.. cu o sarcina la purtator?
Ma gandesc la toate filmele...de ce nu se prinde bebe... care sunt motivele.
Tabitha spune:
Yupiiiiiiiiiiii! Am vrut sa impartasesc cu voi bucuria. Am stabilit cu dl. dr. consultatia pe 28 sept (adica peste o saptamana
). Sunt super "excitata". Va pup pe toate si va tin pumnii.

fireyes spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui catalina2307 fireyes - pe unde ai umblat? Si ce planuri de viitor ai? Pup mult. Catalina coltul meu de rai |
Of, Cata, am vazut cate probleme s-au abatut asupra ta, multa, multa sanatate tatalui tau, sa-si revina cat mai repede si mai bine!
Cum merge injectarea? sau ai inaintat mai mult pe tenebroasele cai ale procedurii?

Eu am in plan urmatorul fiv probabil pe la sf lui oct, inceputul lui nov, dar mai am niste "bariere" de trecut, deocamdata, asa ca doar ma agit pt moment si sper sa mai apuc sa fac un fiv anul asta ca timpul trece si outele mele se smochinesc de tot
iana_mari
si astept vineri eco sa vedem ce e puiutul nazdravan
bytzi, capul sus, speranta maxima, optimism cat te tin puterile, ca fara asta nu am merge mai departe... eu stiu senzatia, ca si la mine primul pas e sa am ceva de transferat... si dupa incep sa ma framant de implantare si altele...
Alrak, bafta multa, cred ca deja sprijini stalpii la clinica

puffy10 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui goggy
![]() ![]() ![]() Iote-asa: dus Synevo, recoltat sange, asteptat 2 saptamani, luat rezultat, vazut doua bucati mutatii : protrombinica si MTHFR Din cate am citit eu, s-au facut mai multe studii in ultima perioada pe tema asta si s-a ajuns la concluzia ca implantarea este afectata in egala masura cu sarcina. Adica, sunt foarte multe situatii in care, datorita tratamentului de stimulare care creste foarte mult riscul de tromboza, endometrul sa nu fie irigat curespunzator, iar embrionul cand incearca sa se implanteze, sa nu aiba cum sa fie hranit corespunzator si astfel sa fie eliminat. ![]() |
Goggy, draguta incep sa imi mearga rotitele.... tu ai descoperit trombofilie... ce tratament iei pentru a rezolva problema? cine ti-a citi analizele si ti-a dat tratamentul?
Deci ca factori ce concura la fixarea sarcinii sa zicem ca sunt: riscul de tromboza si valoarea estradiolului - trebuie urmarita atat inainte de ET, cat si dupa.
Ajutati-ma daca gresesc sau mai completati, daca mai stiti si alte motive. Asa vom fi mai bine puse la punct cu privire la tot ce e necasar.
luck spune:
puffy
dr-ul grec al catalinei
am vazut ca da dupa punctie cycloproginova care cred eu ca e acelasi lucru cu estrofemul !!!
fireyes 
si eu am aceeasi intrebare ca si tine , sa-mi fac sau nu analizele de trombofilie ? Avand in vedere ca marea nostra problema este raspunsul slab la tratament !!!
Dar parca le-as face desi sunt cam scumpicele !!!
fireyes spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui puffy10 Fetelor, ma tot roade o grija.... de ce in afara de CastelanaC nu a mai facut nimeni analiza estradiolului inainte de ET si dupa...sau nu se pune asa mare accent pe acest subiect... ici, colo mai pomeneste cineva de aceasta analiza... Castelana, mamico tu ai spus ca la 3 zile dupa ET, iti scazuse si ca ai luat tratament pentru cresterea valorii lui... la noi in tara se face undeva analiza asta dupa ET? se da tratament pentru mentinerea valorii estradiolului, in paramentrii corespunzatori perioadei de CM.. cu o sarcina la purtator? Ma gandesc la toate filmele...de ce nu se prinde bebe... care sunt motivele. |
Puffy, si la noi sunt medici care recomanda analiza E2 in diferite etape ale tratamentului. mie nu mi s-a recomandat niciodata pana acum si cred ca e doar orientativa, in sensul ca daca iti ies valori mari si la punctie se dovedeste ca nu s-a potrivit imparteala pe ovo, se zice ca ai avut chisturi puternic estrogene. daca e prea mic, poate sa insemne ca sunt putine ovo printre foliculi. Dar asa cum se cuvine, au fost numeroase fete care au iesit din grafic si nu au "respectat" valorile clasice.
Daca nu ti s-a recomandat... eu nu mi-as bate capul, ca oricum, la ce iti foloseste?? daca e prea mica valoarea, banuiesc ca nu o sa intrerupi tratam, iar daca e prea mare... nu poti decat sa speri ca sunt multe ovo:)
P.S. banuiesc ca nu faci FET?? ci FIV...
EDIT: hai ca acum am inteles mai bine intrebarea ta... si nu stiu ce sa zic aici, ramasesem cu impresia ca vrei sa faci E2 pe la inceputul tratam, ca era o moda la un moment dat si cu asta...
Tabitha, multa, multa bafta, sa fie FIV-ul ala care trebuie