FIV242
Raspunsuri - Pagina 20
puffy10 spune:
Carmelly ce inseamna "benzi estraderm care ajuta la crestera val estradiolului"??? prescrise de medic... nu am mai auzit. Probabil substanta de baza e ca la estrofem (asa cum i s-a dat Castelenei, cand au constatat ca scazuse valoarea estradiolului).
brunadria spune:
arlak,si eu am luat antibiotic dupa punctie si chiar in ziua et si o zi dupa , dar cica dupa et este interzis antibioticul , eu nu am stiut , nu mi a spus nimeni..tie ti a zis sa iesi si dupa et?
fireyes spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ALRAK fireyes te pup si inca o data multumesc ![]() .Nu a fost o sangerare propriuzisa, a fost o scurgere apoasa maronie deschis si doar un firicel de sange. Cu siguranta o sa fie bine si BB-le meu se va prinde si voi deveni mamica. Doamne Ajuta pe toata lumea! ![]() |
Evident, bambina, ca acusica cazi de closca, doar te astept ca pe mos Craciun... ai fi o dovada si pt psihicul meu ca se poate, chiar si in conditii o lecutza mai vitrege

ALRAK spune:
fireyes, tocmai de aia nu ma las,chiar daca in ce ma priveste , conditiile sunt mai vitrege, ca sa mai trag cateva fete dupa mine.
si multa bafta.
brunadria, da, mie mi s-a recomandat de fiecare data (la cele trei FIV-uri) sa iau antibiotic 5 zile dupa punctie , indiferent de ziua in care am facut ET.
Eu iau metypred, l-am cumparat din Ungaria.

Doamne Ajuta!
adyluka spune:
Alrak, nu am vesti noi, maine voi merge la un nou ecograf si noi dozari de estradiol si progesteron.
Azi am vazut ca valoarea de ieri a estradiolului (ziua 8)este de 183. Nu stiu daca e bine sau rau, e intre valori normale din cate vad(Faza foliculara: 21-251 pg/ml).
Astept ziua de maine, sper sa mai fii crescut foliculii.
In ceea ce priveste scurgerea maronie, nu poate fii oare de la utrogestan?
Bafta si asteptare usoara tie si Corei
pysypisi spune:
Salutare,frumoase fivoase
Vin si eu cu o veste buna,am obtinut programare la Biogenesis pe 1 octombrie,la 13,20,sunt super fericita

Mult succes la toate!!!

catalina2307 spune:
pysypisi - io cred ca ai programare la Biogenesis nu la Genesis. 
coltul meu de rai
Mona40 spune:
Buna fetelor,
Am mai intrat eu pe la voi cu tot felul de intrebari.
Acum veni vremea sa va aduc si vesti incurajatoare.
Prietena mea care a facut IVf ( aici in Israel )a ramas insarcinata.
Ea avea trompele infundate...
Are 30 de ani ( si sotul vreo 55 )...
A ramas dupa a doaua incercare...
Din cate am inteles de la ea , si ea a primit antibiotic dupa punctie...si a avut dupa vreo cateva zile pete maronii pe chilot....
Deci se poate , fiti optimiste .
A avut in Z 12 de la ET beta 350 parca...
Va mai tin la curent
Multa sanatate tuturor.
Mona
:)
gabitza35 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui adrianaady [br ![]() ![]() pt toti trei cite unul. Tu unde ai facut Fiv? |
multumesc pt urari
....iti tin pumnii ....FIV am facut la Medlife cu Albu Dragos