Leoaicele DC *(45)*
Raspunsuri - Pagina 7
![](images/user_woman.png)
adi69 spune:
poze
Fug acum sa pregatesc masa si sa-i fac raciturii mici un sodou caldut ptr gatutz..:)
Multi pupici de la Iasi!
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/catutza/catutza.jpg)
catutza spune:
pe fuga, nu mai am timp de nimic dar de maine va fi si mai rau ca incep un curs de la 18.30 la 20.30 ceea ce inseamna ca ajung acasa la 21.30 cel mai devreme
cred ca o sa-mi vad fata numai in we si dimineata inainte de gredi
Raluca , ce spui tu acolo e super bine ca pret! pai la noi la mare cheltui de 700E in 10 zile si nu sunt aceleasi conditii! Vreau sa vad si eu pozici
Annie , cum a fost la dintolog?
Adriana , multa sanatate la voi am vazut pozele
mor aici
restu pe unde umblati?
Cata si Bianca-Maria(2.11.2005)
Fii intelept ca un batran , dar priveste lumea cu ochi de copil
Bucatareala
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/yoannamarie/yoannamarie.jpg)
yoannamarie spune:
Azi...am fost intr-o pasa...proasta...n-am avut chef de nimic (?!) cu exceptia unui sirag de cremwursti pe care i-am "digerat" cu plictis'...(sa tot fie vreo 9 bucati )... Sa mai spun ca era sa si uit una bucata copil la gradi'?!
... Mi-am dat seama...ca tre' sa plec dupa fii-mea, abia la 5 fara un sfert...in conditiile in care, la ora respectiva, trebuia sa fie, deja, luata acasa...
... am lasat computer deschis...nici nu m-am mai "logout"... m-am inchilotat si am disparut...sprintena ca o felina...ce sunt...
... Am gasit-o, pe micuta, fugarindu-se in jurul mesei cu ingrijitoarea... De fapt, aceasta vroia sa o aseze pe scaunel...iar micuta nu se lasa prinsa...
Ieri, cand am ajuns la gradi', la fii-mea, si am intrat in clasa...m-a intampinat educatoarea cu o seriozitate maxima si pe un ton grav, ne spune: "am o veste proasta pentru dumneavoastra..."...... Primul gand a fost ca s-a lovit fii-mea si e grav...dar micuta era langa noi si topaia vesela, multumesc lui Dumnezeu...Pe urma am rostit, usor; a batut un copilas... Nu...nu era asta, slava Domnului!!! Si...aflu cum ca unul din cercelusii fii-mii...nu este de gasit... Au spus ca l-au cautat peste tot, au intors salteaua patutului etc...si nu il gasesc niciunde...
...pe moment am rasuflat, usurata, ca nu era vorba de nici un scenariu din mintea-mi neteda...
... Ca, dupa cateva secunde sa incep sa-mi revin...
... Poate ca as fi ramas in acea stare de calm ireprosabil...daca nu il auzeam pe sotul meu spunand: "aaaaah...nu e nici o problema...lasaaati!!! asta era?! nu-i bai"
si... Hellooooo!!!
...ba uite ca este "bai"... Mai ales ca, dupa ce l-a auzit pe sot, s-a mai bagat in seama si ingrijitoarea: " Sa va spun care-i faza... (?!?!?!) Nu stiu cum s-a intamplat... Dar, am vazut ca Maria e frumoasa, are cercei, lant etc.. Dar puteti sa-i scoateti deacu'...".... WHAT?????!!!! Moooooam....mai aveam putin si saream in capul ei...
... "Bey...i.....o ( "oama" cu idei...)"....deh...m-am abtinut si i-am explicat, in termeni eleganti, cum ca fii-mea nu poarta cerceiii pentru parada modei etc... Sincer?! Nu cred ca a inteles ceva...se uita la mine, cu o privire tampa si dezorientata...
...fapt ce m-a determinat sa-mi imaginez ca-i dau un pumn in cap
... N-am facut-o si...imi pare rau, acu'... (cred ca mi se trage de la cremwursti...)...
Ma doare si am plans pentru acel cercel... sunt cerceii primiti de Mitzu, in ziua cand s-a nascut, de la sora-mea... Nu conteaza valoarea materiala...e vorba...de valoarea lor sentimentala...de amintiri, de "first moment"...
Mi-au spus ca il vor mai cauta...dar, slabe sanse... Bineinteles ca nu l-au mai gasit...
Daria,
! Si voi cu aparatul de aerosoli?!
... Multa sanatate...
Ah...umidificator...de mult am in plan sa achizitionez unul... ce model folosesti?! Chiar ma intereseaza pareri reale...si nu doar publicitatea...pe care o gasesc in reviste etc...
Leditia, offff... cand te citesc...ma revad in urma cu un an...un an jumate... Prin aceleasi situatii am trecut cu Mitzu... simteam ca nu mai rezist...atatea medicamente...atatea vitamine...si...fara efect.... cati medici pediatri, cate controale, cati bani... Unul dintre pediatri mi-a spus ca asa e firea ei, mai sensibila si ca abia pe la 4 anisori...isi va intari imunitatea... no...nush' ce sa mai spun... Doar ca te inteleg perect, iti urez multa putere, calm si multa,multa sanatate micutului.
Dany, multumesc ! Multa bafta cu atestatul! Si, iti urez tot binele din lume si Dumnezeu sa te ajute cu FIV-ul!!!
Katy, ehe... tare simpatic Andrei!!! Pe bune... acu'... si noi, cand eram de varsta lui...daca am fi avut un asemenea card... ne-am fi luat un Cico, o placintuta etc (dupa oferta pietei...)...
... Tentatia e mare...mai ales cand esti copil...si, sunt convinsa ca si ceilalti colegi si-au cumparat una-alta... Mai ales "ca-s asa de bune..."
... DAR... t e inteleg, te sustin si te felicit... in ideea de a-l invata sa fie responsabil...
... Probabil ca, si eu, as proceda la fel ca si tine... Apropos, cum s-a descurcat fara card? A avut efect si a mancat pachetelul de acasa?!
Cat despre tabara... daca prezinta siguranta si conditii ok, parerea mea e ca sa-l lasi... Nush...dar tin minte ca, la inceputul clasei a noua, o colega a dat o petrecere, intr-o dupa-amiaza, acasa la ea, pentru a ne cunoaste mai bine, intre colegi... Desi, mama mea vorbise si se intalnise, la sedinta, cu parintii fetei...iar acestia o asigurasera ca totul este in regula...a intervenit sora-mea (cea rea si enervanta...)...si...in final, nu m-am mai dus la petrecere... Nu-ti spun...cat de marginalizata m-am simtit...cand, luni, in clasa se vorbea doar de petrecerea din weekend...deja se crease o alta legatura intre colegi etc... si...mult timp s-au facut glume si s-au depanat amintiri din acea dupa-amiaza...
Catutza, ! Mercic pentru detaliile aparatului... Mi se pare a fi foarte ok...si daca sustii si tu...cred ca voi merge pe acest model... Intrebare: Bia accepta mascuta respectiva sau duci munca de convingere?!
Spor si bafta la cursuri. Ce studiezi?
Annie, ! Multumesc, scumpa!
Ai terminat cu "macelaritul'?!
...
Cum e Clau?! S-a reacomodat cu scoala?!
Ralcat, ...ehe...ma lipsesc bucuroasa de retrograd...dar cine ilia, cine il crea?!
...
Cat despre gradi'... deh...''iarna nu-i ca vara"...a se traduce: "Romania nu-i ca Belgia"...si...completare: nici nu va fi vreodata...... NO COMMENT...
Citat: |
n-am depasit 1500e pentru 10 zile, 4 persoane si cu mancat la crasma la Saint Tropez (scump rau acolo) si alte fitze d-astea. |
Pai...revin...si notez: "Romania nu-i ca Belgia si nici ca Franta"...si nici nu va fi...EVER...
![](bang.gif)
![](bang.gif)
![](bang.gif)
Scuza-mi indiscretia...dar esti de mult timp plecata "peste hotare"?! Te felicit...
![](floare.gif)
Adi, ehe...aparusi, draguto!!!
![](pupic.gif)
![](icon_smile_big.gif)
Mey...dupa ce ca faci niste torturi ,si nu numai, de bagi lumea in boale...
![](pofticios.gif)
![](pofticios.gif)
![](pofticios.gif)
![](punk.gif)
![](punk.gif)
![](bang.gif)
![](bang.gif)
![](bang.gif)
Multa sanatate! Te felicit pentru kilogramele pierdute...Ai, totusi, grija si cu infometarea...
Multa sanatate micutei!
![](floare.gif)
ah...si nu te descuraja...copiii mai sunt si mofturici si isi schimba starea de spirit in doi timpi si trei miscari...Sunt convinsa ca, tortuletul respectiv a fost super apreciat si a fost doar o chestie de moment...
Perlutzele...
![](icon_smile_big.gif)
www.mytickerz.com/tickers/g5982ekrufgklo7y.png" target="_blank">
![](teiubesc.gif)
Ioana, mami de fetita
![](indragostita.gif)
![](pupic.gif)
De prin viata...adunate! "
![](intelept.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/yoannamarie/yoannamarie.jpg)
yoannamarie spune:
Mey...nush ce am facut....de a aparut doar o parte din mesaj...
so... ar fi trebuit sa inceapa cu:
"buna seara, feline aristocrate"
continua ...................................
............................
...............................
Dodo, multa sanatate Isabellei!
Copilutzu, Zuzilici, Lilia?! Pe unde sunteti? Sper ca totul e ok...in ceea ce va priveste...
Gata...ma retrag la somn...caci simt nevoia...
Am inceput mesajul pe la 22.30...si, abia acu' am reusit sa-l termin... deh...s-a mai foit micuta mea, a cerut la baie etc...
Va tzuc!
Perlutzele...
www.mytickerz.com/tickers/g5982ekrufgklo7y.png" target="_blank">
Ioana, mami de fetita cu fundita
De prin viata...adunate! ""
adi69 spune:
'Neata de la Iasi!
Ioana,n-am reusit sa te prin asnoapte,tu ai plecat eu am venit.
Urata faza cu cercelul..hmm,l-ati mai gasit?
Nu din partea copilului am simtit eu ceva caci ei sant tare sinceri ,si asa ma bucura cand le citesc in okisori..bucuria si surpriza..:)
Catutza ,ce cursuri faci?
Annie,cum stai cu dintii dupa vizita la dintolog?
Katty,super faza cu cardul,uite asa il inveti sa fie responsabil
Cat despre tabara..hmmmeu n-as lasa-o pe a mea,la cate aud ca se intampla..cred ca as albi de tot la par pana s-ar intoarce ea din tabara.
Insa daca la voi nu e asta problema,fa-l cumva sa-ti promita ca va fi atent si nu va cheltui banii pe prostii si da-i voie sa mearga.
Dodo,multa rabdare ,pana-i cresc dintisorii printesei..si felicitari pentru 'bataliile castigate"!
Ledi,muta sanatate micutului!
Danny...sa stii ca m-am gandit tare mult la tine,si la Copilutz .
Am o prietena in Piatra,43 de ani,s-a tot chinuit si ea sa faca un bebe si n-a reusit,iar acum doua saptamani a adus acasa o printesica de 5 luni!
Au luat-o dintr-un spital(parasita de mama de la nastere) crescuta numai cu mucilagiu de orez..numai in patut..vai de ea..
Sant topiti amandoi dupa ea,el(proaspatul tatic) cred ca nu doarme noaptea caci la cel mai mic scancet al printesei isi trezeste sotia cu:"Gabi,cred ca ii e foame ca am auzit-o tzocaind!" ..
Va doresc si voua aceeasi bucurie ca a lor!
In primavara au depus dosarul de adoptie,inca nu e a lor fetita insa sper sa nu aiba probleme..cu mama naturala.
Eu mi-s treaza de pe la 3 dimi,am facut copanele cu susan la cuptor,am pregatit de o placintica cu br de vaci si visine,fac papa ptr la pachet caci plec la casa -imi vin mesteri la montat tocuri la usi,cred ca stau pana-n seara pe acolo.
Ieri sotul mi-a venit acasa tare entuziasmat..si bucuros..ma gandeam c-o fi dat lovitura pe undeva si a facut rost de banuti..:) iar el imi spune ca si-a luat bormasina cu rotopercutoare..buna si ieftina..la oferta..sa nu se mai milogeasca pe la altii (mai avem de montat doua cazi,un dus,un WK,un bideu si doua chiuvete)
Brava tata...doar ca eu voiam acu adidasi,si alte chestii..nu rotopercutoare.
Va pup,ma duc sa-mi termin treaba la bucatarie,sa-mi fac bagajul cu papa,apa, haine de lucru si niste detergenti(tare mi-ar trebui si niste manutze de schimb..:)) caci acusica se face ora de plecare..
Am poze din prima zi de scoala,ce fain a fost..numai sa apuc sa le pun undeva..
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Dodo-pui/Dodo-pui.jpg)
Dodo-pui spune:
Buna
la noi nu-i bine
Bodo a facut ,ca la fiecare inceput de an scolar,rosu in gat+laringita.Prin urmare pe la 22 avea febra si voma...am sunat doctorita si l-am trecut pe antibiotic.La 23 a adormit... ...si s-a trezit Isabella caci ii era foame...a supt.La 1,30 Bodo frigea otet+nurofen....la 3,30 antibiotic...la 4 s-a trezit Isabella sa manance
.La 6 misuna sotul sa plece la servici...am bagat o masina sa spal ce s-a murdarit aseara.....
Prin urmare azi sunt fresh...presh
O zi frumoasa si tot ce-si doreste fiecare.
Blogul lui Bogdan Andrei
goblenuri-relatii pe blogul Donului
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!
Bazar pentru:Bogdan
![](floare.gif)
![](floare.gif)
![](floare.gif)
![](floare.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/katty/katty.jpg)
katty spune:
Hello...
Gabi, multa - multa ,
,
! Asta e cu copii si mici si mari...Sanatate multa lor si tie "scobitori" la ochi!
Annie, cum a fost cu "macelarul-sef"? Ai scapat macar?
Catutza, nu il trimitem in tabara, mie una mi s-a parut mult 540 de lei pentru 4 zile de tabara...mai mult stau pe drum si prea putin acolo! Copilul a inteles ca mai punem un pic si ii luam PSP (Play Station)...si i-am dat cu bla-bla ca o sa-i fie dor de noi si n-a mai vrut el!
Raluca, da am coborat armata din pod, si vad ca incet se prinde de el! Chestia cu sandvisurile vad ca a prins, ieri a venit cu unul acasa, deci ii prisosesc! Il mai lasam asa si daca cere totusi cardul i-l dam, daca nu ramanem la varianta asta cu sandvisuri si mancarea gatita cand ajunge acasa!
Nu ne-ai zis de piticel ce mai zice de gradi.Cum a fost luni? E mai linistit/resemnat acum?
Adi, ma bucur ca ai revenit cu forte proaspete, ma bucur ca e mai bine Catalina acum cu indigestia si sanatate multa cu raceala, sa-i treaca repejor!
Felicitari pentru ambitia de a slabi, .
,
ma bucur ca ai reusit, dar vorba Yoannei, las-o mai moale cu infometarea, ca daca nu slabesti lent si controlat dupa aceea se pune repede la loc! Ce regim ai adoptat pana la urma in afara de infometare..parca ceva cu niste pastile nu?
Nu mai zic nimic de torturi foarte aspectuase, multa munca si migala, respectele mele pentru tot ce faci/faceti si cu casa! Nu stiu de unde ai atata putere si timp...mie nu-mi mai ajunge!
Yoanna, curg belele garla, imi pare rau de cercelus, mai ales ca e amintire asa frumoasa, poate totusi se gaseste, in aspirator, daca se da cu asipratorul seara, saupe sub vre-o saltea, sau cine mai stie!! Ai vazut ca am scris de Andrei ca s-a descurcat de minune in noua formula, fara card! S-ar putea ca de saptamana viitoare, daaaaaaacccaaa promite ca e responsabil, sa-i dam iar cardul pe mana!
In tabara deja i-am scris pe carnetelul de comunicare doamnei ca nu-l lasam...!
Ledi, cum mai e puiul azi? Sper ca mai bine!
Daria, tu ce mai zici?? E bine Giulia?
_
Catalina & Robert-Andrei (27.07.2002)
varsta lui Andrei
www.onetruemedia.com/shared?p=8c0a486b860588d396dc22&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Andrei
"Se zice ca timpul trece.Timpul nu trece niciodata. Noi trecem prin timp..."
"Invata sa pretuiesti ceea ce ai, ca altfel vei pretui ceea ce ai avut..."
ralcat spune:
No bun, vreau cafea, multa multa si tare de tot. Desi n-am voie, ca si asta agiteaza ficatii ... Tot nu reusesc sa dorm noptile ... stau de bezmetica cu ochii pe tavan, sau plang sau mai stiu io ce fac. Deci ma declar obosita, cu ficatu muci si cu nervii usor intinsi. Trecem print-o perioada asa de nebuna in care ma simt ca mi-am pierdut aproape toate reperele si punctele de sprijin. Singurul care a ramas cu aceeasi intensitate, e Mihai.
Care Mihai a inceput sa nu mai bazaie pe drum spre gradi si nici dimineata inainte. Am implementat sistemul recompenselor cu fetze zambitoare sau triste. Si vad ca este foarte fericit sa adune fete zambitoare ... si se straduieste sa se abtina ca sa nu primeasca fete triste. De obicei il duc eu la gradi si ii las si niste pupici de rezerva ... si-l ia tati, dar zilele astea va fi numai cu tati si mi-a zis deja ca-i e dor de mami a lui. Acu sunt "domnisoara lui frumoasa"... am un mare bandit, te manevreaza din vorbe de nume.
Gabi, imi pare rau de Bodo, ce sa-ti urez io decat insanatosire grabnica puiului si rezistenta tie. Esti ajutabila cumva de departe? Ca sa vin sa te iau in brate si sa stau eu cu puii sa te odihnesti si tu un pic, nu pot.
Ioana, imi pare rau de cercelus, stiu cum e cand pierzi ceva cu valoare sentimentala mare. Dar daca l-a pierdut in gradi mai sunt toate sanse sa-l gaseasca, sper.
Katty, super ca-l inveti de mic sa fie responsabil. O sa iasa un barbat pe cinste din ficioru tau.
Adi, felicitari prietenei tale, cred ca sunt amandoi in al 9-lea cer. Imi pare bine ca sunteti si voi mai bine, si-mi pare rau ca v-a lovit asa tare crizoiu asta de va stresati asa de rau cu finantele. Dar fii optimista, o sa aveti o casa si mai draga, aranjata fiid de mainile voastre.
Restu de feline, unde sunteti fetelor ?
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank"> In sufletul meu
Annie80 spune:
neatza, cine vine la cafea?
DA!!! Am scapat de macelarul sef, dar inca ma doare locul, daca mai stau si in caldura.... si nu stiu de ce, la celelalte extractii (masele de minte, doua, decimai sunt cu juma de creer) nu m-a durut atat de multe zile, a treia zi eram , in regula, acum la 5 zile inca iau analgezice
, probabil a forat ceva pe-acolo
ioana imi pare rau de cercelus, sper sa se gaseasca
Adi, super torturile
Katty se pare ca faci sandwich-uri bune , bafta si succese in continuare
Dodo, ledi sanatate multa la puiuti
Daria , dany, Catutza si restul
pup u al, o zi faina, un weekend fantastic
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/katty/katty.jpg)
katty spune:
Hello! Eu vin la cafea...si aduc si o cafea!
Simtiti weekendul?? Se anunta un weekend tare frumos (ca vreme)!
Noi duminica mergem la un botez, maine facem cumparaturi de toamna, deci dam o raita prin piete!
Raluca, incearca sa iei ceva vitamine, un supradyn sau Magne B6, ceva de genul asta, caci in ritmul asta clachezi! Ai grija de tine si de ficatul tau! Bea ceaiuri cat poti si odihneste-te cat de mult poti!
Annie, durerea trece, bine ca ai scapat!!!
De luni ne reintoarcem la sistemul cu card de masa, caci asta a fost doar de avertisment, e bine sa manance ceva cald la pranz totusi! Sper sa fi invatat Andrei ceva acum!
Va pup ...cine mai vine la cafeluta??
_
Catalina & Robert-Andrei (27.07.2002)
varsta lui Andrei
www.onetruemedia.com/shared?p=8c0a486b860588d396dc22&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Andrei
"Se zice ca timpul trece.Timpul nu trece niciodata. Noi trecem prin timp..."
"Invata sa pretuiesti ceea ce ai, ca altfel vei pretui ceea ce ai avut..."