Leoaicele DC *(45)*
Raspunsuri - Pagina 8
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/danyalo/danyalo.jpg)
danyalo spune:
Neata si de la mine
Sa aveti o zi frumoasa si insorita si un we minunat!
Katty multumim de cafeluta. Mmm miroase bine as gusta niste spuma doar!Oooo aveti activitate in we. Vezi ca la Muz.satului este targ bio
http://www.jurnalul.ro/stire-bio/poftiti-la-targul-bio-la-muzeul-satului-522438.html
Cu excursia -1) pretul e mare dar nu stiu care e destinatia
2) nici nu stiu cum e mai bine sa -l lasi sau nu( am citit ca nu) dar eu la sedinta am avut ceva discutii cu o mamica ( restul n-au comentat)referitor la faptul ca eu am tot zis si zis si ma voi tine de cuvant ca pe cei care au deranjat si care s-au purtat necivilizat in diverse excursii o sa sar peste ei cu prima ocazie. Doar pt. ca am stabilit niste reguli si s-a incalcat pricipiul. Nu sa o vada ca pedeapsa. Eee si aici a sarit mamica ( care are o fata cuminte deci nu era cazul dumneaei) sa spuna ca suntem dupa revolutie si nu tre' sa ingradim libertatea copilului, bla, bla,si ca asta e o pedeapsa grava si ca respectivul copil se va simti extrem de frustrat..etc.Mda...ma rog discutabile toate in functie de contexte.
Si respectiva mamica ma roaga sa nu pun in aplicare ceea ce am zis( care repet nu o afecteaza cu nimic pe dumneaei caci are o fata extrem de cuminte si ascultatoare ci pe altii).
3) este bine cum ati procedat. Eventual ar fi fost bine cu o suma de bani pe care o avea de gestionat pe parcursul unei saptamani. Astia sunt banii-ii cheltui -este pb. ta altii fix peste o saptamana primesti. Mda eu imi dau cu parerea asa ... neavand copii deocamdata
dar traind 10 ani numa intre ei ii cunosc pe toti mai bine decat pe buzunarul meu.
Distractie placuta la botez!
Annie- sa treaca durerea!
Adi-torturile sunt bestiale- ai acolo o crema nush cum am uitat ( un tort acoperit cu pasta galbena sau alba nu mai retin - cum este crema respectiva poti detalia un pic cand ai timp??? )
Spor la amenajari. Asa este -nevoia te invata. Sper sa-si revina repede mandra si sa fie in forma. Asteptam poze de la inceputul de an scolar.
Laudabila scaderea in greutate tu scazi eu cresc. Am reusit performanta de a trece de 60 kg
dar n uma controlez deloc( bag si dulciuri , am scapat si la paine, strugurii negrii sunt moartea mea ) deci sunt varza .Nu am vointa deloc.
Multumesc pt. urari.Doamne ajuta! Sper ca in cel mai scurt timp sa va aduc si eu vesti f.f. bune legate de un sufletel ( deocamdata lucram la asta).
Raluca- Liv 52 ai incercat?? Nu e bine sa te suprasoliciti!!!sanatate multa !
Aurorra- felicitari pt . delfinasul Robert -La multi ani cu sanatate!!!
Pup toate felinele fara exceptii
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/katty/katty.jpg)
katty spune:
Dany, nici noua nu ne-au zis exact destinatia, nici cu ce se face deplasarea (tren/autocar), nici unde sunt cazati etc., scrie pe carnet doar Piatra Craiului (Zarnesti), o mamica mi-a zis ceva de Plaiul Foii...tot pe acolo! Am inteles ca e un hotel/pensiune mai retrasa, nu la sosea, ingradita, nu ies decat insotiti! Dar nu stiu cum se numeste, nu stiu cati sunt in camera, deci foarte putine detalii! Deja am hotarat ca NU! Imi pare rau intr-un fel, caci as fi vrut sa se cunoasca mai bine cu colegii, cu doamna invatatoare, dar asta e!
E buna ideea cu alocarea unei sume saptamanale, peste care sa nu treaca pe card...merci! Mai ales ca se scrie zilnic pe ea cat a mancat/consumat!
Eu zic ca ai procedat foarte bine cu elevii, cand ai stabilit clar niste reguli/principii, nu e bine sa treci peste ele...la interventia parintilor! Libertatea copilului nu e egala cu obraznicia si neascultarea!
Aurorra, si de la mine, cu intarziere, La multi ani delfinasului scump!!!
_
Catalina & Robert-Andrei (27.07.2002)
varsta lui Andrei
www.onetruemedia.com/shared?p=8c0a486b860588d396dc22&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Andrei
"Se zice ca timpul trece.Timpul nu trece niciodata. Noi trecem prin timp..."
"Invata sa pretuiesti ceea ce ai, ca altfel vei pretui ceea ce ai avut..."
![](images/user_woman.png)
ralcat spune:
Sa ma laud: vine weekendu, deci, duminica lucrez. Si ca sa fie toate perfecte, lucrez de la 8, nu de la 9 ca in zile normale ...
Saru mana fetelor de sfaturi, sunt pe tratament si pe regim de ceva timp, dar se pare ca stresul, tensiunea si oboseala s-au acumulat si m-au lovit asa de rau.
Avantajul raului astuia nebun de pe mine e ca mai dau si io jos cate un pic ... dar cam mare pretul.
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank"> In sufletul meu
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/catutza/catutza.jpg)
catutza spune:
felinele
Katty , fac un curs de operator calculatoare, imi va trebui diploma, asa ca trebuie sa fac sacrificiul
Gabi , multa sanatate lui Bogdan
Ioana , tare mult imi place cum scrii , urata faza cu cercelusul, eu mai mereu ii verific pe ai Biancai sa fie bine inchisi, dar....
Adriana , arata super delicioase torturile si prajiturile
Raluca , de ce lucrezi duminica ?
Danny , luni faceti greva? noi da, asa ca am un we prelungit
Annie , multa sanatate! sa treaca repede durerea
de la noi nimic nou, sunt varza de oboseala si am doar 2 zile de curs, saptamana viitoare cred ca lesin pana vineri , pur si simplu ma da peste cap sa plec de acasa de la 7 si sa ajung la 21-21.30 zilnic, cel mai rau ma doare ca nu petrec suficient timp cu Bia
cand ajung acasa mai stau maxim o ora cu ea si se culca
offff, si pana pe 9 decembrie mai e asa de muuult!!!!
Cata si Bianca-Maria(2.11.2005)
Fii intelept ca un batran , dar priveste lumea cu ochi de copil
Bucatareala
adi69 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui danyalo Adi-torturile sunt bestiale- ai acolo o crema nush cum am uitat ( un tort acoperit cu pasta galbena sau alba nu mai retin - cum este crema respectiva poti detalia un pic cand ai timp??? ) |
Dany,sa-mi spui exact care din ele,denumirea sau sa-mi pui link catre poza.
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/catutza/catutza.jpg)
catutza spune:
felinele
ce faceti? noi suntem singurele, de azi dimineata ne jucam, ne plimbam una dupa alta prin casa afara nu-mi vine deloc sa ies, Bianca ma tot zapaceste ca sa mergem sa ne plimbam putin dar nu vreau sa ies pe vremea asta deloc...as dormi
voi ce faceti, cum e vremea la voi?
Ioana , ma intrebai daca sta Bia la aerosoli...sta fara probleme pentru ca i-am explicat ca daca nu sta punem fluturas -branula asa ca sta fara comentarii ca stie cum e cu fluturas la manuta
Adi , cand ai timp dai si reteta de prajituri? cele cu foi, cum faci crema de caramel? Ca acum e racoare afara si parca as face si eu ceva dulce.
Zi-ne de Catalina, cum e in CL.I? ii place? mai are timp de muzica? toate felinele, si faideti la
/ceai. 3in 1 sau ec mai vreti voi
Cata si Bianca-Maria(2.11.2005)
Fii intelept ca un batran , dar priveste lumea cu ochi de copil
Bucatareala
Annie80 spune:
Neatza, la ora 10 la mine
Abia mai respir,desi Clau e la Scoala, nu am timp de nimic, si nu stau toata ziua la PC, nush de ce dar am impresia ca ziua e mult mai scurta aici , eu sunt tot cu maseaua scoasa si dureri, am impresia ca a uitat ceva acolo, vreun colt, deranjat...ceva, ca niciodata nu am avut asememnea dureri.... in rest toate bune, la locul lor
va pup, si multa satatate, la bolnaviori, sper sa fi depait cu totii perioada!
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Dodo-pui/Dodo-pui.jpg)
Dodo-pui spune:
Raluca acum au ontrat banutii,nu am confirmat caci nu am intrat sa verific contul....nimeni nu a depus demult si nu stiam ca am ce verifica.Ti-am scris si PM.
Dany
Daria
Anior sa treaca toate nici eu nu am timp dar ...asta eall
Blogul lui Bogdan Andrei
goblenuri-relatii pe blogul Donului
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!
Bazar pentru:Bogdan
![](floare.gif)
![](floare.gif)
![](floare.gif)
![](floare.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/katty/katty.jpg)
katty spune:
Neata...
Am zis ca o sa fie un weekend cu vreme frumoasa si a plouat aproape non-stop...toate planurile mele de tinuta la botez s-au schimbat pe ultima suta de metri! Nu va spun pe ce ploaie am cumparat sambata gogosarii, castravetii si restul legumelor...
Aseara nu am venit foarte tarziu, dar a durat pana am ajuns in patucuri, ne-am dusat, demachiat, descarcat poze, admirat poze etc.
Va pupez pe toate...
Sper ca sunteti bine cu toate si veti veni la o barfa mica mica de tot!
P.S. am uitat sa va zic ca sunt cu copilul din dotare dupa mine, din motive de greva..., sunt si racita, stau cu picaturile si bulinele dupa mine, ieri la botez nici n-am putut sa stau langa bebelusa botezata...am admirat-o de la distanta!
_
Catalina & Robert-Andrei (27.07.2002)
varsta lui Andrei
www.onetruemedia.com/shared?p=8c0a486b860588d396dc22&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Andrei
"Se zice ca timpul trece.Timpul nu trece niciodata. Noi trecem prin timp..."
"Invata sa pretuiesti ceea ce ai, ca altfel vei pretui ceea ce ai avut..."
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/szivarvany/szivarvany.jpg)
szivarvany spune:
Mneatza si din Oradea !
Dodo, sper ca sunteti mai bine
Adriana, super torturile
Spune-ne de clasa I ! Cum e la voi ? Ce spune domnisoara ta ??
Katty, Ctutza, hehe, la noi nu e greva la gradi, decat atat cat sa nu faca "lectii" asa ca se vor juca
Noi am avut un wend minunat, petrecut afara in soare si vant, apoi ne-am jucat cu albumele de timbre si cu machetele corpului uman - ca si-a amintit fi-mea ca le avem pe undeva
Si cum eu am facut curat si bucatarit vineri, am avut doua zile in care am stat impreuna
Ce bine eee, sa vina odata vinerea
-------
Daria & felina fioroasa GIULIA(2004 08 16) &
Sela
-------
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Port in suflet povestea licuriciului Emma
"Stelele care cad nu pier,
Stelele care cad se duc pe un alt cer"
NU RAMANE INDIFERENT !
AJUTA-L PE BOGDAN SA VADA !