Leoaicele DC *(45)*

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aeperju spune:

Neata!

Andrei isi revenise dar de azi noapte a luat-o din nou cu tuse. Ufff! tare m-am saturat de ea. Dar intr-adevar am vazut la gradi ca majoritatea copiilor tusesc la greu. Sper sa-i treaca cu eurespal si sa nu se agraveze.

numai bine tuturor!

Emma si Andrei (21.09.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dodo-pui spune:

Buna tuturor,sunt racita si n-am chef de nik...

Blogul lui Bogdan Andrei , goblenuri,BazarBogdan,Varsta lui Donu' Bodo,Varsta Isabella-Elena
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Annie80 spune:

neata, hop si eu la cafea, pe fuga

sanatate multa la puiutzi bolnaviori

noi bine ca se mai termina o saptamana de scoala, maine si poimaine avem weekend sper sa stam pe langa casa

pup u!

Mergi la inceput

Multumim de cafea. F buna. dar tre sa faci si un ceai pt Dodo ca sa-i revina cheful :)

Pup! Multa sanatate!

Mergi la inceput

AM uitat sa va zic ca Andrei n-a mai plans la gradi. E un pas mare inainte. Numai racelile astea tot vin. acum tuseste binisor din pacate. Speram sa treaca cu Eurespal.

O zi buna!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katty spune:

Neata,
Suntem la un pas de weekend, in Bucuresti e vreme superba, cred ca vom avea un weekend tare placut!

Emma, bravo Andrei, super....sa fie asa si in continuare! Dar...sanatate multa! Daca ai ceai de cimbrisor...eu zic sa incerci asa, e tare bun cu miere si lamaie si e foarte bun pentru copii de tuse!

Dodolina, sanatate multa!

Annie, sunteti deja in weekend, nu?

Cine mai vine la cafeluta?
P.S. Sa nu uitati maine noapte se da ceasul o ora inapoi!!! Deci o ora in plus de somn!!!

_
Catalina & Robert-Andrei (27.07.2002)
varsta lui Andrei

www.onetruemedia.com/shared?p=8c0a486b860588d396dc22&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Andrei

"Se zice ca timpul trece.Timpul nu trece niciodata. Noi trecem prin timp..."
"Invata sa pretuiesti ceea ce ai, ca altfel vei pretui ceea ce ai avut..."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catutza spune:

va dragi leoaice

nimic nou, pic de somn dar asta nu mai e o noutate, azi speram si eu ca ajung acasa inainte de curs pentru ca termin programul la 14.30h dar dupa cum vedeti nu am plecat inca sper macar sa ajung sa pup si eu fata si apoi plec iar la curs.
Maine seara mergem la o nunta, o mare fericire...nu am chef deloc dar trebuie sa mergem.
Tot maine vreau sa fac fursecuri si salata de beouf

va , promit ca intru maine de acasa ca sigur o sa am timp

Cata si Bianca-Maria(2.11.2005)

Fii intelept ca un batran , dar priveste lumea cu ochi de copil

Bucatareala

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jasmine30 spune:

FETELE AJUTATI-O PE ALINA SA TRAIASCA !!! ARE NEVOIE URGENTA DE O OPERATIE PE CREIER LA HANNOVRA IN GERMANIA !!!

ACUM PUTETI FACE SI DONATII ONLINE ACCESAND LINK-UL DE PE BLOGUL DE MAI JOS! VA ROG OFERITI O MANA DE AJUTOR ACESTOR TINERI CARE MERITA SA ISI TRAIASCA VIATA !!!

http://alinadonescuumanitar.blogspot.com/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lilia80 spune:

Salutare

Annie, eu nu stiu de parfumurile DH. Ep 4 inca nu l-am vazut.Poate in we, ca in timpul saptamanii nu prea reusesc.

Raluca, imi pare bine ca ti-ai incarcat bateriile in we. Vine un nou we, sper sa te odihnesti si acuma. Coama ni se mai pliosteste din cand in cand, dar incercam sa ne scuturam bine sa o infoiem inapoi, ce sa facem

Emma, stomatita e limba incarcata, alba. Nu stiu daca mai sunt si alte siptome, dar deranjeaza rau si nu poti manca nimic in asa situatii. Si pe langa alte cauze poate aparea si dupa administrarea antibioticului. Dar vad ca in privinta asta se simte bine deja.Sanatate si mai departe.

Katty, ce viteza ati avut cand erati in intarziere dimineata, hoho. Bravo pentru prima nota care e si foarte buna.

Nu mi-am gasit de incaltat, pentru ca eu am o problema majora, marimea la incaltaminte. Eu port 34-35 si din cauza aceasta imi gasesc foarte foarte greu incaltaminte. Am probat aseara incaltaminte la greu, de la ieftin la foarte scump si nu mi-a venit nimic. Intr-un singur loc, au zis ca au avut si 34, dar s-a terminat dar e posibil sa mai aduca. Asa ca mai astept.

Catutza, la Amelia la gradi, inca nu am fost la teatru anul acesta. Bia de ce nu vrea la teatru? Ar trebui sa se obisnuiasca sa faca aceleasi activitati cu toti copiii, ca pe urma o sa fie mai greu

Pisic inca nu ne-am luat. Pentru ca Amelia isi doreste anume unul alb. Mai cautam.
Distractie placuta la nunta. Chiar daca nu ai chef, daca tot mergeti, macar sa va distrati.

Mari, sanatate Emei.
Gabi, sanatate si voua.
Ioana, te vad pe mess, ca esti in bucatarie. Cand iesi de-acolo, treci pe-aici si spune-ne cum se mai simte Mitzi si ce ai gatit bun.
Daria, in we cu cine va mai vedeti? E foarte frumos ce povestesti tu acolo. Cred ca e super fericita Giulika.
Pup si celelalte fete.

Ma bucur ca vine we. Si ma bucur ca duminica va avea 25 ore, yupiii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adi69 spune:

Salutare.

Tocmai am avut meci cu mandra mea..am prins-o cu minciunica si m-am suparat tare..
Desenase o broscuta frumusica acum vre-o doua zile la scoala,am intrebat-o daca a desenat-o ea,mi-a raspuns afirmativ,am laudat-o si acum imi spune ca ,de fapt nu o facuse ea,ci invatatorul.
Si nu mi-ar fi spus daca nu ar fi trebuit sa faca ea acasa ,de data asta,una si n-a reusit s-o faca tot asa draguta,bineinteles.
Sant foarte suparata,inca n-am pedepsit-o ,am trimis-o doar la ea in camera,sa vina tac-su sa vorbim ,sa vedem cum procedam.
Si daca nu i-as fi spus de atatea ori ca ma supar daca-mi spune minciuni.
Nimic nu ma supara mai tare decat sa fiu mintita.Prefer sa-mi spui verde in fata decat sa ma minti .

No,acum om vedea ce discutam deseara impreuna si cum rezolvam caci tare nu vreau sa ma minta copilul meu.

Intrasem de fapt sa va pun poze cu www.flickr.com/photos/43288043@N07/4037278960/in/set-72157622409831881/" target="_blank">aplicele mesterite de noi..si m-am luat cu altele.

Sotul meu astazi mi-a facut comanda de mancare pe saptamana viitoare,supa de vita cu fidea si gulas de vita...de obicei ma rog de ei cate doua zile sa-mi spuna ce mai vor de mancare ...iar acum mi-a comandat cu trei zile inainte..ce l-o fi apucat?

MAine stam iar la casa toata ziua,trebuie sa montam restul de aplice si plafoniere,si daca mai ajunge timpul si e mai cald sa mai spal din geamuri ca am ramas in urma cu ele .
Daca saptamana viitoare ne ajuta DD si vin sa monteze scarile(cum promit de doua saptamanai) si un perete despartitor din geamuri si rigips am scapat de mizerie in casa.
Ma pot apuca sa spal peste tot,fara sa-mi mai faca nimeni din urma ca la porci.
Gaz este,curent avem,apa este..dar n-avem gard..trebuie sa prind omul ce ne duce cu vorba de doua luni ,sa-i rup picioarele(ca sa nu mai poata pleca:)) si sa-l pun sa lucreze non stop.

Deci,tot ce ne trebuie in momentul acesta sant ..finantele.

Lilia,asa putin porti la picior? Ce fain! Poti incerca si la copii..sau voiai ceva cu tocuri..

Catutza chiar cum ai rezolvat cu Bia?

Sanatate multa lui Andrei si Dodolinei..
WK-end placut si cat mai relaxant..,eu ma duc sa ma apuc de taiat gutui ptr dulceata...le aman de aproape o saptamana..

Puuuupici!

Mergi la inceput