Leoaicele DC *(45)*

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Annie80 spune:

Neata,

cafea si ceai pt leoaicele mele preferate

Katty noi avem week end vinerea si sambata, desi al meu sot lucreaza sambata, cateodata si vinerea, aseara la 11 avea liber, la 11.30 sa staea stand-by. a 12 avea de mers la job (dimineata)

Adi, nu vad pozele cu aplicele, din cauza de flickr, dar sunt convinsa ca-s super , btw la bucatarie sa le faci din designur de tort . cat despre Cata, nush ce sa spun, si eu mor cand ma minte asta micul, si cand il miros ii repet ca nu-i frumos sa minta si-i mai dau o sansa sa spuna adevarul

daria, cum te simti? cum e ci Giulik?

dodo, recuperare rapida

Catutza, nunta zici? pot sa onorez eu prezenta?mie dor sa merg la o nunta

Emma, sanatate multa

Ioana???Ledi?? Aurora? Dany? Zuzi? Copilutz? helloooooo! pe unde saunteti?

ieri am fost la dubai , am vazut 3 malluri al meu cauta un zgomotobil, si nu la gasit, deci am mers la cautat ceva nu cascat ochii, obositor,dar cu folos (pt mine), supi ca au montat astia la rardare de le-am pierdut numarul

pupu iu all o zi faina, un weeend fain ! va doresc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Annie80 spune:

cu ce sa va ademenesc?
postez sa scot si subiectul pe prima pagina

noi suntem ok, e innorat acuma, cand mai avem 2 zile de mers la piscina chiar nasol, macar 2 zile s amai fie soare si apoi, ploaie, ca nu-mi mai pasa

va astept la o cafea/ ceai, o madlena?

O duminica faina in continuare!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns copilutzu spune:

Hai ca am revenit..
Mi-a fost doruletz tare, tareee de voi
Am vrut sa iau o pauza de forum...
Am avut si a doua parte de concediu..
Am inceput si muncutza ...
Am avut si una bucata accident cu matizutzul din dotare din care a iesit sifonat capul meu si bara din spate.. in rest suntem bine...
Si.. Iata-ma...
Nu fresh ...
Dar cu picioarele pe pamant..
Dany surioara mea .. "m-ai citit" .. iar cazusem in butoi ..dar mi-a fost "frica " sa intru si sa va povestesc , sa nu par chiar paranoica..
V-am zis .. ma vad neputincioasa....batrana si leftera..
Cand voi putea va voi povesti mai pe larg.
Acum va "spun " cu mana pe inima ca nu pot.
Va rog, sa ma intelegeti, si sa nu va suparati pe mine daca mai "trag chiulul" de pe forum..
Va multumesc si va iubesc!!!

PS. na ca am uitat sa scriu ... am corectat!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danyalo spune:

Buna dimineata si o saptamana buna va doresc
Despre noi abia acum vesti de bine:
am primit mult asteptatul Am obtinut atestatul!Se duce Edi azi sa-l ridice! Asaaa deci partea cea mai usoara a problemei s-a rezolvat. Presimt ca de acum inainte incepe greul!
Dam de beut sa udam putin hartia cu pricina.

La sf. drumului acesta deloc usor ne va astepta Doamne ajuta!
I'm happy raau raau!!!!
Doina-capu' sus si mergem mai departe. Cand o sa fii pregatita ne spui tot ce ai pe sufletel si te apasa!Imi pare tare rau de accident!

Offff.

Va pup pe toate felinele. promit sa vin diseara cu completari!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katty spune:

Neata!
Sa aveti o saptamana cat mai frumoasa fara nimic sa va intunece fericirea!

La multi ani, de Sf. Dumitru, daca sunteti sarbatoriti sau aveti pe cineva drag cu acest nume!

Adi, offf, imi pare rau ca ai prins-o pe Catalina cu minciunica, si la noi adevarul e la loc de cinste, se merge aproape intotdeauna pana la iertarea completa daca e cinstit!
Imi place de sotul tau ca-ti spune ce vrea, eu nu reusesc, lasa intotdeauna la latitudinea mea ce sa gatesc! Noroc ca si mananca ce gatesc!

Copilutz, ma bucur ca ai mai intrat la noi, imi pare tare rau ca esti in asa pasa rea, imi pare rau de accidentul cu matizelul, sper ca nu au fost urmarile prea grave!

Annie, ma bucur ca ai fost in weekend pe aici, noroc cu tine! Noi am tot fost in alergaturi si nu prea am intrat!

Catutza, cum a fost la nunta? Pe praful asta? Noi am avut un botez acum o luna si a fost cam greu cu finantele! Poze ceva?

Lilia, , sper sa gasiti pisicul mult visat pentru Amelia! Cum a fost cu duminica prelungita?

Pupici!

_
Catalina & Robert-Andrei (27.07.2002)
varsta lui Andrei

www.onetruemedia.com/shared?p=8c0a486b860588d396dc22&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Andrei

"Se zice ca timpul trece.Timpul nu trece niciodata. Noi trecem prin timp..."
"Invata sa pretuiesti ceea ce ai, ca altfel vei pretui ceea ce ai avut..."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catutza spune:

neatza

Danny , draga mea nici nu stii ce mult ma bucur pentru voi sa dea Dumnezeu sa fie totul bine, ce va fi bebele? ce va doriti?

Copilutz , offf numai probleme si la voi te si suntem aici cand vrei sa-ti descarci sufletul

Daria , voi cum sunteti? nu mai zici nimic? ce ai mai bucatarit?

Adriana , superbe lampadarele

va pe toate, ma reantorc la hartiile mele...
...dar abia astept we ca o serbam pe Bia sambata la mec , macar ea sa nu simta ca ne e greu.
in ultima perioada numai vesti proaste: divorteaza finii, sotul unei prietene a murit la 35 de ani, cica ia stat inima, tipa are 2 copii si e in Elvetia deci singura pintre straini si nu pot fi langa ea

Cata si Bianca-Maria(2.11.2005)

Fii intelept ca un batran , dar priveste lumea cu ochi de copil

Bucatareala

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui danyalo

am primit mult asteptatul Am obtinut atestatul!Se duce Edi azi sa-l ridice! Asaaa deci partea cea mai usoara a problemei s-a rezolvat. Presimt ca de acum inainte incepe greul!

I'm happy raau raau!!!!

Felicitari, Dany, nici nu stii cat ma bucur!!
Deci mai ai putin si dai de baut!! Logic ca te asteptam cu completari!!!

_
varsta lui Andrei

www.onetruemedia.com/shared?p=8c0a486b860588d396dc22&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Andrei

Mergi la inceput

Catutza, off, , ce vesti rele, imi pare rau ca si voi aveti numai de-astea! Imi pare rau de prietena ta ca si-a pierdut sotul, saraca, cred ca e groaznic ! Singura in Elvetia si cu 2 copii!
Si finii, ca divorteaza? Nu exista sanse de impacare? Nu puteti sa-i ajutati ca nasi cu sfaturi?

_
varsta lui Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dodo-pui spune:

Citat:
citat din mesajul lui danyalo

I'm happy raau raau!!!!
Doina-capu' sus si mergem mai departe. Cand o sa fii pregatita ne spui tot ce ai pe sufletel si te apasa!Imi pare tare rau de accident!

Offff.

Va pup pe toate felinele. promit sa vin diseara cu completari!

Ma bucur din tot sufletul...da probabil va fi greu...dar cu fiecare pas veti fi mai aproape de puiutzul vostruDoamne ajuta!
PS:Sambata aceasta sau cea viitoare vom veni la B.te sun cand stiu exact ce si cum...

Cata DD e mare sper sa apara si vestile bune.
Adi...vai cat ma "supara"torturile tale..eu nu am rabdare sa finisez
Kattyscolarul si mama din dotare
DariaDoina
Ema sa ne traiasca sotii cu numele

Blogul lui Bogdan Andrei , goblenuri,BazarBogdan,Varsta lui Donu' Bodo,Varsta Isabella-Elena
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catutza spune:

Katty , din pacate pentru fini nu mai e nimic de facut, el si-a gasit pe alta, deja sta cu ea de vreo 2 luni poate si mai bine...
cel mai rau imi pare de finutul mic ca il va afecta clar, fina are 48kg, o matura vantul pe strada dar sper ca le va fi bine
Poze nu prea am de la nunta dar o sa pun alea cateva, cel mai probabil in we, am pus cateva poze mai recente in albumul octombrie 2009 de la semnatura

Gabi , de ce veniti in Bucuresti? e bine Andrei?

unde umblati gagici? haideti la semnat condicuta

Cata si Bianca-Maria(2.11.2005)

Fii intelept ca un batran , dar priveste lumea cu ochi de copil

Bucatareala

Mergi la inceput