Leoaicele DC *(45)*
Raspunsuri - Pagina 17
adi69 spune:
Catutza ..ma bucur ca v-a placut,Katty cu placere .
Daria,wau..ce de viziteee..
Cam asa am obisnit-o pe Catalina cata fost mai micuta,si acum cam tanjeste ca nu mai e timp de ele.
Azi avem balet si trecem si pe la muzica sa lasam copii dupa ultima diploma,..si asta imi aduce aminte ca neaparat tre s-o vindec pe Catalina de orice-ar avea in gat.
Katty,pe Catalina nu o doare in gat,doar o usoara raguseala si o..cum sa-i zic ca nu ma pricep,dar la cateva minute face "hmm" si "grgr" si-mi spune ca are "ceva " in gat.
Capaceala sau propolis spui?Capaceala =faguri cu miere sau e altceva?
Felicitari ptr primul F.bine...te-ai hotarat cum sarbatoriti?
Catutza,dar pleaca toata gradinita la teatru? Nu ramanenimeni la gradi?
katty spune:
Adi, si eu tot asa eram, cu hrr si grr in gat, de-asta iti zic ca mie mi-a facut bine! Capaceala e un fel de amestec (se comercializeaza la borcan) de miere cu resturi de faguri, care se ridica deasupra borcanului, mierea ramanand dedesubt, inainte de consumare se amesteca bine continutul borcanului si se ia o lingura din amestecul respectiv!
Nu sarbatorim primul FB, am decis sa-i cumparam ceva ce-si doreste el mult, si am vazut ca de cate ori mergem in hipermarketuri se uita dupa un penar nou, caci asta al lui cu cars s-a desfacut la un compartiment si nu-i mai place, asa ca daca asta isi doreste cand ajungem in magazin, ii luam un penar nou!Daca nu, vedem...pe loc!
_
Catalina & Robert-Andrei (27.07.2002)
varsta lui Andrei
www.onetruemedia.com/shared?p=8c0a486b860588d396dc22&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Andrei
"Se zice ca timpul trece.Timpul nu trece niciodata. Noi trecem prin timp..."
"Invata sa pretuiesti ceea ce ai, ca altfel vei pretui ceea ce ai avut..."
catutza spune:
Adriana , esti o comoara am salvat reteta si in we fac sigur, dar spune-mi te rog nu pun nimic de crescut? praf de copt, amoniac ceva?
Daria , ce de vizite la voi!!! imi place programul vostru si e bine ca socializeaza Giulik la greu!
Katty , e bine ca nu e pretentios Andrei un penar nou e si util si frumos, am vazut acum tot felul de modele/ culori/ dimensiuni de-mi vine sa iau si eu
pic de somn, ne-a dat drumu la caldura si e foarte placut in birou dar mi se face somn
Cata si Bianca-Maria(2.11.2005)
Fii intelept ca un batran , dar priveste lumea cu ochi de copil
Bucatareala
adi69 spune:
Nu se pune nik,de aia imi place reteta asta.
De crescut nu tre sa creasca,de fragezit se fragezeste de la unt..
ralcat spune:
Katty, sa-ti dea Dumnezeu sanatate, ca ma luminasi si pe mine cu capaceala aia. Poate reusesc asa s-o scot pe mama din haraiala continua cu care a ramas dupa raceala. Sper sa gasesc si pe aici capaceala, ca tare bine ar fi.
Cata, saru mana de gandurile bune, dar ... optimismul meu e legat mai ales de lupta mea cu ficatul. Fiecare zi in care nu ma doare e un mare castig. In rest, nu prea mai am resurse acu ... proiectul asta mi-a secat de tot rezervele. Dar sper totusi sa reusesc sa ma regasesc, ca sa ne regasim noi pe noi. Pe masura ce reusesc sa ma mai odihnesc si sa-mi revin cu ficatzii, sper sa vina si ceva soare :)
Daria, frumos tare tre sa fie la voi.
Dany, tin pumnii.
Pup leoaice,
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank"> In sufletul meu
Annie80 spune:
neata, cafea?
Lilia ai vazut filmul? super si episodul no 4
katty, daca e de parfumuri, well, am testat, chopard - cascade (oriental-floral) si "happy spirit, care nus tiu, dar zambeam de cateori testam sa vad cum mai miroase, si Armani Code de Giorgio Armani de care m-am indragostit si "must have" dar totusi as vrea sa fie un pic mai long lasting
altele pe lista de must have, Ange ou demon (givenchy) Narciso rogriguez, for her (EDT) edp miroase diferit, chanel no 5 eau premier, mai vreau si un Dior Addict shine
well inshallah
plus ca am fost si la cosmetoloaga mia pus un machiaj ...traznet, numai dior, niste creme super, fondul de ten.. am premit numai complimente, la al 3 m-a bufnit plansul
al meu s-a taiat la dejet, normal ca lam ajutat sa se spele and et, schimbat pansament, facut pe dr, apoi cand ma gandesc ca iar la prima cearta am sa aud ca nu-mi pasa, ca nu ma doare ca nu sunt in stare de nimic
Dany, bafta multa, sa bem sampania aia cat mai repede
Adi, am copiat si eu reteta de fursecuri, pare foarte usor de facut
restul pup u!
aeperju spune:
N-am mai fost la dr fiindca a fost mai bine. L-am culcat seara mai devreme fiindca mi se parea ff obosit (oricum dupa ce-l luam de la gradi o ora are program de scandal si-l luam cu binisorul ii atregem atentia spre altceva si incet incet se linisteste). Ieri chiar a papat bine. I-am facut un pandispan a mancat o multime. A mancat si mar si peste si maduvioaare pane. M-am declarat multumita. Kk a facut chiar tarisor. Il mai urmaresc dar s#259;er ca si-a revenit si ca a fost doar o pasa rea si poate ca e suparat pe noi ca-l lasam la gradi. Dar sper sa se obisnuiasca in timp.
Emma si Andrei (21.09.2007)
katty spune:
Neata!
La noi a iesit soarele, si e tare frumos!
Emma, ma bucur ca si-a revenit puiul tau! Se poate sa fi fost totul pe fond de stres!
Raluca, cu placere!!! Sa-i faca bine si mamei tale!
Annie, Armani Code l-am testat si eu, dar eu voiam sa i-l iau sotului de ziua lui! Mercic ca mi-ai impartasit listuta ta de must have; numai unul si unul! Deci te-ai facut si doamna asistenta, nu?
Catutza, si noi avem cald in birou, dar stam si cu geamul deschis! Am niste colegi care nu suporta caldura, uff!
Pupici!
_
varsta lui Andrei
www.onetruemedia.com/shared?p=8c0a486b860588d396dc22&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Andrei
mari_paun spune:
buna fetele,
va ca a venit gripa mai pe la toate, eu sunt in concediu medical de luni pt ca Ema e f racita, laringita , tuse, febra...de toate
dar de maine nu mai pot si tre sa merg la servici si Ema la scoala...ma gandeam sa o tin in casa pana vineri dar ...nu are cu cine sa stea, matusa are treaba, bunica nu vine sa stea cu ea ...asta e
bazar pentru Ema
ajutati la terapia pentru Ema pe DC
Ajutati-ma sa inteleg lumea! BLOG
Mari, mami de Ema
katty spune:
Hello!
Ce faceti? Cine vine la o ?
Mari, multa sanatate Emmei, sa se puna repede pe picioare! Ce-ai facut azi? Ai dus-o la scoala?
Va si sper sa va ademenesc la o barfa...
_
varsta lui Andrei