Vaccinare obligatorie

Raspunsuri - Pagina 24

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mamabear spune:

[quote]citat din mesajul lui sirimie

Daca dupa ce se face o ancheta imunologica se constata ca esti de vina pentru raspindirea virusului, daca moare cineva esti pasibil de pedepse. Scrie prin codul penal.
Cui sa ii dau virusul daca ma infectez? Tot unuia care si-a asumat riscul de a nu-l face! Cei care au impresia ca vaccinul ii protejeaza, nu au de ce sa se teama! Asa ca nu vad de ce sa risc sa ma vaccinez sau mai rau sa-mi vaccinez copiii de bunavoie, ca sa-i protejez pe cei care cred ca sunt imuni daca s-au vaccinat?

Ana-Maria mami de 4 poznasi: Ioan(5.05.2000) ,Alexandru(8.04.2002), Maria(7.04.2005) si Stefan(25.06.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anina_n spune:

Gata, s-a hotarat ! Numai dupa 26 noiembrie se incepe vaccinarea, cu vaccinul produs de Inst. Cantacuzino. Vaccin ce nefind testat pe copii, nu va fi administrat copiilor mici. Primii vaccinati vor fi elevilor cu varste de 15 ani, studentii din centrele universitare, personalul sanitar si personalul serviciilor esentiale, cum ar fi politia, armata. Din 4 ianuarie vor fi vaccinati si elevii cu varste cuprinse între 6 si 14 ani.
Pentru copiii cu varste intre 6 luni si 6 ani, s-au cerut 500.000 doze din afara. Doze ce vor fi achizitionate de la producatorul GlaxoSmithKline.
Adrian Streinu-Cercel spune ca vaccinarea impotriva virusului pandemic nu este obligatorie, dar este recomandata, constituind singura modalitate de protejare a persoanei si a celor din jur.

www.cotidianul.ro/ministerul_sanatatii_a_decis_glaxosmithkline_este_compania_care_ne_vaccineaza_copiii_impotriva_gripei_porcine-102674.html" target="_blank">Sursa

Mai departe ramane la latitudinea fiecaruia ce hotaraste.

Nina, mami de www.babiesonline.com/babies/n/ninacristina" target="_blank"> Nina-Cristina (10.01.2002)
www.desprecopii.com/info.asp?id=1443" target="_blank">Cum ne-a schimbat diabetul viata

Copilasi din 2002
Minunatele Scorpiute

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Fie-ti ingerii aproape, Emma, licurici scump !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns patou spune:

un video amuzant, apropo de vaccinarea obligatorie

http://www.jean-jacques-crevecoeur.com/index.php?option=com_content&view=category&layout=blog&id=121&Itemid=159

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gaba-rema spune:

Citat:
citat din mesajul lui mamabear
Cui sa ii dau virusul daca ma infectez? Tot unuia care si-a asumat riscul de a nu-l face! Cei care au impresia ca vaccinul ii protejeaza, nu au de ce sa se teama! Asa ca nu vad de ce sa risc sa ma vaccinez sau mai rau sa-mi vaccinez copiii de bunavoie, ca sa-i protejez pe cei care cred ca sunt imuni daca s-au vaccinat?

Ba eu cred ca daca te infectezi cu o gripa contra careia ai refuzat sa te vaccinezi, ii expui inclusiv pe cei care au o conditie medicala care nu le permite sa faca vaccinul, sau pe cei care nu au putut sa il faca inca - fiinca au avut vreo raceala sau cine stie ce alta boala, pe gravidele la care nu se recomanda, pe bebelusii sub 6 luni... nu doar pe cei care AU ALES de capul lor sa nu se vaccineze!

e comod sa faci simplificari convenabile ...

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui patou

http://www.jean-jacques-crevecoeur.com/index.php?option=com_content&view=category&layout=blog&id=121&Itemid=159

vaaai, ce sa zic, foarte amuzant. am sucombat de ras si mai multe nu!
asta ce sa fie, varianta frantuzeasca a lui "rezboiintrucuvant" sau a zicerilor lu' I.Urban?

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui olympia
... am facut in fiecare an cateva viroze respiratorii destul de urate, aduse de pe la scoala de copii si biata mama le-a facut si ea cot la cot cu noi, sau chiar mai rau ca noi, desi ea s-a vaccinat antigripal .

cum adica, a facut viroze respiratorii "desi s-a vaccinat antigripal"?
pai... vaccinul antigripal NU protejeaza impotriva altor viroze, ci doar a gripei pt.care a fost conceput (si aia daca nu sufera vreo mutatie care sa ii schimbe intr-atat profilul incat sa nu mai fi protejat de vaccinul deja facut).

ufff, doctorii astia ar trebui sa explice mai clar oamenilor ca vaccinul antigripal nu-i apara de guturaiuri, viroze respiratorii, enterovirusuri, cufureala, panaritii, bataturi, ciuma, lepra si blestemele nebunei de la parter ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns herra spune:

de-acum nu mai e nevoie, ai explicat tu cat se poate de delicat...
tineti-o tot asa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doruletz spune:

Citat:
citat din mesajul lui patou

omu asta e complet dus cu pluta, un inconstient care mai acu catva timp indemna oamenii sa se trateze de cancer fara nici un fel medicament. belgian instalat in canada e considerat in europa ca guru unei secte periculoase (din motivul mentionat mai sus) si prin urmare delirurile conferintele lui sunt interzise.

E interesant insa siteul lui, am citit si io vreo 2 pagini, intradevar ar fi de ras daca n-ar fi de plans (ca mai exista persoane care pot sa creada asemenea ineptii):

de exemplu www.jean-jacques-crevecoeur.com/index.php?option=com_content&view=article&id=100:courriel-21&catid=65:grippe-a-h1n1&Itemid=98" target="_blank">intrebarile pe care le-a "visat" intr-o noapte:

de ce in SUA au fost instalate peste 800 de lagare de concentrare (pentru moment sunt goale)

numai 800?? surpinzator de putine

- De ce armata americana a fost desfasurata pe tot teritoriul statelor unite?

chiar asa, ce-or cauta soldatii americani pe teritoriul statelor unite?

de ce sute de mii de cosgiuge au fost depuse in toate statele americane si de ce au fost sapate gropi comune in fiecare district?

poate ca hollywoodul pregateste intoarcerea lui maical intr-un thriller gigant?

- De ce 600 de neurologi din marea britanie au primit o scrisoare confidentiala din partea Health Protection Agency (HPA) in care erau invitati sa fie atenti la recrudescenta viitoare a sindromului Guillain Barré

scrisoarea era asa de "confidentiala" ca pana si dl "inima crapata" din canada a aflat de ea? halal conspirationisti, pana si un dereglat psihic ii poate dibui:))

- cei care refuza vaccinarea vor trebui sa se ascunda sau sa dispara o vreme suficient de lunga pentru a nu sfarsi in lagarele de concetrare prevazute special...

pacat ca nu ne "dezvaluie" si unde se ascunde dansul de obicei ca sa nu-l gaseasca oamenii in halate albe

etc etc

multa lume nacajita pe planeta asta...

Mergi la inceput

DORUULETZ!!!

Pe unde ai umblat atata vreme???

Bine ai revenit !

Cat despre domnul "creve-coeur"... cum ar mai arata lumea fara dereglati ca el?? poate c-ar fi cam plicticoasa, ce zici ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tonic spune:

Gabi am inteles ca esti de meserie? Imi poti spene daca exista vreo regula privind o perioada obligatorie de pauza intre vaccinuri, cel obisnuit si cel pt gripa nou?
Multumesc.

Mergi la inceput