Vaccinare obligatorie
Raspunsuri - Pagina 23
crinuta spune:
Citat: |
citat din mesajul lui sirimie Nu pot sa inteleg deloc de ce bunastarea companiilor farmaceutice este un argument contra vaccinarii. De ce atunci bunastarea super-marketurilor nu e un argument sa nu mai cumperi din super market? Sau bunastarea companiilor petroliere de ce nu e un motiv sa nu mai cumperi benzina si sa mergi pe jos? Cea mai mare timpenie sa crezi asa ceva. Intre timp a ajuns gripa porcina si in Romania, sint vreo 3 focare. Imi pare rau ca am avut dreptate. Va dorim sa cresteti mari si frumosi! Simona & Vladut (27 februarie 2005) & Monica (23 aprilie 2009) Am blog si poze in album Diferenta intre cum este si cum ar trebui sa fie Andrei are nevoie de ajutor: http://andrei.seek-on.com/ro Despre Andrei |
Cea mai mare tampenie e pentru tine, nu si pentru altii. Cam luati de buna tot ce va baga pe gat mass media....
Crinuta si Rayan
Fara Dumnezeu nimic nu e.
Cine se increde in sine, cade rau!
www.youtube.com/watch?v=4L0eM4tODYc" target="_blank">Asculta
crinuta spune:
citat din mesajul lui ruxandra_sb pentru parintii care vor refuza vaccinarea, un posibil model de cerere (primit pe email): Catre SCOALA ...... In atentia Domnului Director si cadrelor medicale din scoala Declaratie de refuz a vaccinarii Prin prezenta, subsemnatii ...., cnp ...., parinti al copilului ...., elev al Scolii ..., in clasa a ..., va informam ca refuzam categoric ca absolut orice vaccin (HPV, H1N1 etc.) sa fie injectat in copilului nostru .... Nici o lege sau ordonanta abuziva nu poate incalca dreptul elementar de a refuza un vaccin sau tratament nedorit. Va informam ca in cazul nerespectarii dorintei noastre, vom lua masurile legale cuvenite impotriva tuturor celor responsabili, mergand pana la Curtea Europeana pentru Drepturile Omului, incluzand despagubiri financiare. Deasemenea declaram ca NU NE ASUMAM raspunderea neefectuarii oricarui tip de vaccin atāt timp cāt nici producatorii si nici cei care decid vaccinarea NU ISI ASUMA nici o raspundere privind efectele secundare ale vaccinurilor. Data _ _ Semnatura_ _ _ Rasul e ca stergatorul de parbriz: nu opreste ploaia, dar iti permite sa iti vezi de drum. (Jeanne Wasbro) |
Foarte bine! Sper sa ajunga la toti parintii.
Crinuta si Rayan
Fara Dumnezeu nimic nu e.
Cine se increde in sine, cade rau!
www.youtube.com/watch?v=4L0eM4tODYc" target="_blank">Asculta
sirimie spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui crinuta
Cea mai mare tampenie e pentru tine, nu si pentru altii. Cam luati de buna tot ce va baga pe gat mass media.... Crinuta si Rayan Fara Dumnezeu nimic nu e. Cine se increde in sine, cade rau! www.youtube.com/watch?v=4L0eM4tODYc" target="_blank">Asculta |
Poti sa argumentezi? Eu am argumentat parerea mea.
Va dorim sa cresteti mari si frumosi!
Simona & Vladut (27 februarie 2005) & Monica (23 aprilie 2009)
Am blog si poze in album
Diferenta intre cum este si cum ar trebui sa fie
Andrei are nevoie de ajutor: http://andrei.seek-on.com/ro
Despre Andrei
capcaunul spune:
Democratia asta nu e buna de nimic in cazul unei epidemii.
Daca se cumpara vaccinuri, lumea nu si le face si banii-s pierduti forever. Daca nu se cumpara, lumea critica guvernul ca nu-si apara copiii. Daca se pune pe hartie un plan de vaccinare atunci cu siguranta este un plan de lichidare. Daca nu se face plan de vaccinare atunci guvernul e incompetent sau iresponsabil. Daca nu se omologheaza repede un vaccin, sigur sunt probleme sau comisioane neplatite. Daca se omologheaza prea repede, atunci e insuficient testat si problemele sunt trecute sub tacere. Daca trebuie testat, sa fie testat pe altii, nu pe noi (altii care, somalezi, ugandezi, etc?). Daca trebuie testat pe noi inseamna ca cineva vrea sa ne lichideze.
Una peste alta, de la o vreme toata lumea se pricepe si la imunologie, nu numai la politica si fotbal. Si oricum omul de pe strada stie mai bine ce trebuie sa faca decat un doctor imunolog cu 20+ ani de scoala.
PS. Daca traia Ceausescu Romania era deja 99,99% vaccinata (cel putin in rapoarte )
tonic spune:
N-am citit tot subiectul si recunosc ca nu sunt in tema cu lupta anti/pro vaccinare, dar am o intrebare: cei care au facut deja vaccinul antigripal mai au nevoie si de un altul?
Daca s-a discutat deja imi cer scuze, imi merge atat de greu forumul cred ca pana citesc 23 de pagini deja trece pericolul.
capcaunul spune:
Vaccinul impotriva virusului gripei porcine este altul decat vaccinul impotriva virusilor gripei obisnuite (sezoniere).
roxy spune:
sunt tulpini de virusi diferite , de aceea vaccinul antigripal obisnuit nu te protejeaza si impotriva acestui tip nou de virus.
tonic spune:
Ca sunt tulpini diferite stiam, dar nu era o regula legata de o pauza obligatorie intre vaccinuri?
Intreb pt ca pediatra noastra a zis ca nici nu incape discutie sa vaccinam fetita, la cel mic oricum nu era de acord nici cu vaccinul normal si nu prea am cu cine lamuri pb.
gaba-rema spune:
citat din mesajul lui capcaunul Una peste alta, de la o vreme toata lumea se pricepe si la imunologie, nu numai la politica si fotbal. Si oricum omul de pe strada stie mai bine ce trebuie sa faca decat un doctor imunolog cu 20+ ani de scoala. |
mare dreptate ai, capcaune!
toti de pe strada se pricep mai bine ca medicii. iar celor care mai au incredere in scoala facuta de un medic specializat in imunologie, li se rade superior si condescendent in nas, cum ca inghit fara discernamant tot ce le servesc conspirationistii (via mass-media) pe tava. adica sunt facuti prosti, creduli, naivi pe fatza. de cine? de cei care cred ca echinaceea si extractul de samburi de strugure e la fel de eficienta ca si tamoxifenul in tratarea neoplasmelor
olympia spune:
Pana la urma e vorba de riscuri si costuri. Riscul de a lua boala, apoi riscul de a face o forma cu afectare pulmonara grava, forma care poate duce la deces, zicea Strainu-Cercel, chiar in cazul spitalizarii si tratamentului (aici intervin costurile). In legatura cu afectarea pulmonara Strainu-Cercel zicea ceva de "plaman alb", complicatie care ar putea cauza decesul. Ma intreb daca si gripa obisnuita sau alte viroze respiratorii pot duce la aceasta complicatie...
Nu m-am hotarat daca sa vaccinam copiii sau nu. Nu stiu daca eu am facut vreodata gripa de orice fel sa fi fost ea, dar sigur n-am facut febra in ultimii 20 de ani si nu m-am vaccinat antigripal.
In schimb am facut in fiecare an cateva viroze respiratorii destul de urate, aduse de pe la scoala de copii si biata mama le-a facut si ea cot la cot cu noi, sau chiar mai rau ca noi, desi ea s-a vaccinat antigripal.
Pene colorate... cate putin din toate!