Copii nostri speciali...*(8)*
Raspunsuri - Pagina 11
Dodo-pui spune:
Citat: |
citat din mesajul lui babette Dodo, mai poti? |
Trebuie
O seara placuta tuturor. la noi noapte la Pc sta sotuleu ,teoretic stau ziua
Blogul lui Bogdan Andrei
goblenuri-relatii pe blogul Donului
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!
Bazar pentru:Bogdan;Mihaita;Sebi;Ema
andru_mami spune:
noapte buna tuturor
poopt toata lumea si mica si mare si ne auzim maine
somn usor si vise placute!
POZE
BAZAR PENTRU MIHAITA
BAZAR PENTRU BOGDAN
BAZAR PENTRU EMA
wnimra spune:
bunaa
Da babette ai dreptate , mai putin pe forum, mai multa activitate cu cel mic...la centru a fost ok, la kineto l-a pasuit destul asa ca de inceput si nu a plans deloc dar a vociferat incontinuu, la logopedie surpriza , s a inchis usa dupa mine si a ramas cu nenea logoped, un tip tinerel de varsta cu mine cred, a vb Alex cu el ca il auzeam si foarte sociabil....mi-a zis sa ii pun ff multa muzica , muzica de copii sau radio iti-biti, cica ajuta mult, stiti ceva de treaba asta?
Dupa la dana unde a recuperat tooate lacrimile , a muncit de i-au sarit fulgii, apoi acasa cu scandal la masa , sunt un vesnic pom de craciun impodobit , chiar si in seara asta a facut urat , mi-a tusit incontinuu, mi-a aratat ca il doare in gat ....maine merg la dr sa vad ce are ca am capiat ......este posibil sa il doara si sa nu faca febra nimic? doar putin infundat si atat?!
Sunt destul de praf , iar ,.....terapeuta de la centru a crezut de cuvinta sa ma incurajeze si mi-a zis ca e posibil sa nu meraga never ....pai na stiam , deaia si facem cu el terapie,mi-a zis ca inca nu se rdica in sezut si e naspa, i-am zis ca tre sa o ia mai intai in 4 labe si acolo e , se chinuie, preferam sa se abtina si sa lasam timpul sa decida, oricum am zis ca nu imi pasa , a zis si ea asta e , e o tipa ok, dar dupa mi-a macinat creierul remarca cu pricina, na ma doare ca sunt mama lui.
Azi mi-a venit sa plec in viata, ma mai apuca , dupa ce m-am calmat pe seara m-am jucat cu alex si l-am pus sa imi arate culorile, una peste alta le-a nimerit .....rosu, galben, albastru si verde...apoi am fost la niste prieteni si alex a cazut din pat ca pacala , nu a zis nici miau , david statea la tv concentrat si nici macar nu a zis ca asta e pe jos, noroc ca am auzit, mi-a fost mila de el rau , se vedea ca este suparat ca s a lovit dar viteaz nu a zis nimic.
babette poop pe vladut si sper ca sapt viitoare sa ne zici o veste buna
adriana pe gradinari si pe tine , cand ai timp poate mai povestim
dodo o zi usoara maine , poop piticii
vera tare harnica mai esti .... poop pe andrei
mdanicoleta voi ce mai faceti? Ioana ? Baiatul?
evelinele ce mai face printzesa? se mai vad progrese ?
crismac ma bucur ca acum esti linistita cu baiatul
asteryaro ce mai faci ?
miha care mai e viata ?Mihaita ce mai face?
paula ai gasit logoped? poop piticii
nikena poop pe cei trei muschetari ...si te intreb , tu esti la mine in mess?
noapte buna
poze Alex
Campanie pt Mihaita-"Vreau sa nu mai fiu diferit"
andru_mami spune:
neata!
calda ca merge la ce racoare e afara,e si gustoasa,va astept pe toate aici,sa mai tainuim un pic,care are timp de asa ceva;
si noi azi avem programare la oftalmo cu andrei,trebe sa mergem sa deschidem si un cont ca s-au hotarat cei de la primarie sa ne dea si noua niste banuti ptr terapia lui andrei,intr-un final,s-ar putea sa vina si ancheta azi,ca ieri nu au mai ajuns,in rest cam liber pe la mine,doar programul lui andrei:mancare,somn daca vrea,terapie,joaca,mancare,etc.
in rest toata lumea e ok?
copiii sunt bine?
mada-poate chiar il doare gatutul si spune advarul,sa dea DD sa nu fie asa,sa fiti bine si spor la treaba peste tot unde mergeti;
poop pe alex si sanatate multa,ca nu asta ne mai trebuie,raceala si rosu in gat sau mai stiu eu ce,e sufiecient ce avem
poop toate fetele si toti copiii si sa aud numai de bine
POZE
BAZAR PENTRU MIHAITA
BAZAR PENTRU BOGDAN
BAZAR PENTRU EMA
paula2003 spune:
Multumesc fetelor.
Vineri imi tot spunea cineva.... ca ma apreciaza ca nu-mi este rusine cu Alexa, ca lupt....dar uneori nu prea cred pe toata lumea ce spune si ascult cu atentie finalul discursului.... De multe ori ma gandesc ca unele linguseli sunt pentru a obtine unele avantaje, ceva de la mine. Am dreptate! Am un fler de a citit oameni si de ai cunoaste, mirosi, simti de la distanta.
Momentan este bine, sper sa reusesc si cu scoala si sa fie la fel de bine. Aseara am fost la gradinita si am observat cum toti din grupa se jucau...am intrat si am spus ca as vrea sa o ridic mai devreme ca am o treaba...toti copiii au sarit sa o ajute, se invarteau in jurul ei asa de ocrotitori....ma uitam si imi dadeau lacrimile. Cat de mult conteaza sa fie acceptata de adulti si apoi sprijinita sa o accepte si restul copiilor si sa se poarte frumos cu ea.
In lumea asta asa de salbatica, care alearga numai dupa diverse ...de multe ori uitam sa fim blanzi, buni , respectosi si cu siguranta avem nevoie de oameni ca acestia "deosebiti" prin preajma noastra pentru a nu uita ca suntem oameni. Vom pretui altfel viata, ne vom bucuram din suflet pentru orice si vom sti sa pretuim mai mult tot ce ne inconjoara.
M-as bucura foarte mult sa aiba macar un coleg din acesta grupa si la scoala. Sa aiba o invatatoare buna la suflet si dreapta cu toti.
La gradinita am avut noroc ca am dat peste o educatoare buna.
Vom trai si vom vedea si cu scoala.
De cand il am pe Paul este altfel lumea, traiesc altfel. El ma face sa lupt, sa sper, sa nu mai sufar asa de mult.
Ii iubesc la fel pe ambii. Unul are una, altul are alta, dar impreuna fac un tot unitar perfect, se completeaza reciproc. Sunt 2 firi diferite si asta ma face sa fiu fericita ca ii am pe amandoi.
Va pupic si sa aveti grija si de sufletele voastre. Sa nu uitati de asta.
kariguld spune:
hallo stilatelor!!!!!!
mi-e dor ed voi! nu am timp sa citesc ce ati scris, da va spun ca va simt lipsa!
sper din inima ca sunteti bine, copiilasi vostri la fel.
noi suntem bine, e fain la mare...plaja, soare, aer...copii sunt in elementul lor, apa. Kroatia e superba, sunt niste plaje uimitor de frumose, ieri ne-am plimbat cu vaporasul, jumate de zi....nu exista cuvinte pentru a descrie frumusetile vazute!!! azi copii au mers la scufundari cu sotul, eu am mers la internet.
va imbratisez, va doresc sanatate, ma bucur ca va cunosc, chiar daca doar virtual! cu sufletul poti simti oamenii, chiar si aceia pe care nu-i vezi! iar pe voi va simt....gata ca ma apuc de plans.
ne auzim curand!
Bazar pt Mihaita
cont pay-pal:mihaela77oprea@yahoo.com
VREAU SA NU MAI FIU DIFERIT! MIHAITA
Unii oameni au petrecut o viata intreaga si au adunat averi facand lucruri firesti, nefiresc de bine!
Dodo-pui spune:
Kari sentimentul e reciproc ...dar stii deja asta
Dragelor azi am facut ceva ordine...parca a inceput sa se vada ca locuieste si o femeie aici
Blogul lui Bogdan Andrei
goblenuri-relatii pe blogul Donului
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!
Bazar pentru:Bogdan;Mihaita;Sebi;Ema
andru_mami spune:
kari-tu stii ca noi suntem mereu alaturi de tine si ne gandim la tine oriunde ai fi tu;
ma bucur mult sa aud ca va distrati,si tu si copiii,ca aveti timp frumos si ca ne-ai dat semn de viata,ti-ai facut timp si ptr noi;
sper sa vii cu forte proaspete de acolo,cu amintiri placute si multe poze,pe noi ne gasesti tot aici,la taifas,te asteptam si pe tine cat mai curand.
poop toata gasca ta si te asteptam la noi aici,in cuibusorul nostru.
POZE
BAZAR PENTRU MIHAITA
BAZAR PENTRU BOGDAN
BAZAR PENTRU EMA
andru_mami spune:
restul fetelor sunteti bine?
ce fac copiii?
nicoleta-tu ce mai faci,ce face ioana?
ceva progrese de laudat?
da-ne un semn ca esti bine s tu si ioana
POZE
BAZAR PENTRU MIHAITA