Copii nostri speciali...*(8)*

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andru_mami spune:

hranit copilul,servit masa si eu,l-am lasat singurel in camera sa adoarma,dupa 5 min era deja pe taramul viselor,si eu ma duc sa coc vinete si ardei ptr zacusca,renunt la somn,poate maine,azi mai am treaba.

paula-cred ca si tu faci parte din categoria mamelor spaciale care lupta si se zbat ptr ai fi cat mai bine puiului lor,si tu ai reusit destul de mult cu alexa,speram si noi sa ajungem cel putin la nivelul vostru,al alexei adica si sa dea DD sa ne intalnim intr-o zi cu copiii si sa povestim si sa ne aducem aminte cat am luptat si cata rabdare am avut sa ajungem acolo unde ne-am dorit.

sanatate multa si cat mai multe reusite alexei.

POZE

BAZAR PENTRU MIHAITA
BAZAR PENTRU BOGDAN
BAZAR PENTRU EMA

Mergi la inceput

ce fac fetele?
eu astept sa fiarba zacusca,sa o pun la borcane,sa fac dusul si sa ma bag in pat ca-s franta,zau,ma doare spatele f rau cand stau f mult in picioare,si azi nici ca am stat jos vreun pic.

voi sunteti toate bine?
copiii sunt ok?

poop pe toti de la A la Z si sa aveti o seara linistita.

POZE

BAZAR PENTRU MIHAITA
BAZAR PENTRU BOGDAN
BAZAR PENTRU EMA

Mergi la inceput

noapte buna tuturor si somn usor

POZE

BAZAR PENTRU MIHAITA
BAZAR PENTRU BOGDAN
BAZAR PENTRU EMA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babette spune:

vise placute, somn usor

o zi buna si maine

Mergi la inceput

calda si gustoasa,m-am gandit ca vreti si voi si am facut mai multa,si cate o placinta cu dovleac sau cu mere daca vreti;eu deja sunt la cafeadar astept si ca sa fie tacamul intreg,da?

poop toata lumea si astept sa dati o tura pe aici,la spovedanie

POZE

BAZAR PENTRU MIHAITA
BAZAR PENTRU BOGDAN
BAZAR PENTRU EMA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns wnimra spune:

hello

ms de coffe Vera ...buna si la fix

Acum ma pregatesc sa plec cu Alex la centru dupa la dana si apoi acasa, sper ca la ora 15 sa ajung sus ca sa il culc.

O zi buna tuturor
pe tooooata lumea

poze Alex

Campanie pt Mihaita-"Vreau sa nu mai fiu diferit"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dodo-pui spune:

Spovedania dupa ce-l duc pe Donu' la gradi

Blogul lui Bogdan Andrei
goblenuri-relatii pe blogul Donului

Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!

Bazar pentru:Bogdan;Mihaita;Sebi;Ema

Mergi la inceput

cam pustiu pe aici,nu vi se pare?

sper ca sunteti bine toate si copiii la fel,pup toata gasca de aici si mai vb,mai am cate un pic de treaba ca se pare ca o sa am musafiri:

Ancheta sociala

tot vreau sa va spovediti aici,astazi,nu mai tarziu,da/?
sunt cu ochii pe voi ca pe butelie

POZE

BAZAR PENTRU MIHAITA
BAZAR PENTRU BOGDAN
BAZAR PENTRU EMA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianapop spune:

Buna dragele mele,,,
Noi tocmai ne-am trezit,,,copii nu eu
Mergem la camin,,,succes maxim ,,,si sant fff fericita de adrian,,e revelatia educatoarei ...stie tot si nu ii mai tace gura,,,mi-a zis ca are un vocabular ff bogat copilul
Stiu e ce tin la casa,,,dar ma bucur ca nu e rusinos si vrea sa raspunda sa spuna ce stie,,,ca el are o memorie fantastica si daca spune tot ce stie,,,e un mic geniu...( bineinteles ca povesteste tot si din casa)
In rest eu imi pun casa si gradina in ordine cat ei lipsesc,nici nu stiu cum trece timpul,,,
Va citesc pe apucate si ma bucur ca toate sant ok...
Va pup si mai pov,,,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babette spune:

Odata cu scoala am inceput si noi treburile mai complicate putin. Normal ca fiecare iese pe forum mai putin. Mai sunt si pregatirile de iarna. Dar sunt convinsa ca fiecare mai pune cate o ceasca de cafea in fuga, mai citeste un rand-doua si apoi isi continua treaba.

Adriana, ma bucur mult pt voi, mersul se va corecta in timp, ii va creste si puterea, dar cel mai important este faptul ca gandeste ff bine. Pot sa-ti dau un ex, si tu sti la cine ma refer. Daca gandesti bine, poti invata orice, scoli, facultati, poti conduce masini, poti coordona lucrari, afaceri, etc.... Mersul e mai putin important, as zice ca nici nu mai conteaza in multe privinte.

wnimra, cum a fost la centru? Ce a facut Alex? I-a placut?
Si apropo!, te mai face sexi? Sper ca nu asa cum stie el.

Andru, poate ca Andrei nu a putut sa mestece bine placinta si de aceea "s-a rasfatat" si el. Sper sa fie bine mai departe.

Dodo, mai poti?

Paula, ti-am gasit eu exact pt zona ta. Poti sa-ti dau nr de telefon, si restul discuti tu. Din cate am inteles, este convenabil, iar ca meserie este ok. Citeste mesajul privat.

Vladut este in continuare bine, saptamana viitoare va fi cea hotaratoare. Speram in ce e mai bine pt Vlad.

Va pup pe toate cu tot cu pui pt ca merg sa-i dau medicamentele lui Vlad si apoi nani

Mergi la inceput