Copii nostri speciali...*(8)*

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns crismac spune:

Buna fetele! Nu mai pot : de vineri o tin tot asa si dupa aceea asa si apoi !!!

Intre timp sotul s-a hotarat sa cumpere si ceva struguri albi , iar de 2 zile culeg la bolta si nu o mai termin !!!Dimineata la servici ! Nu mai am reusit sa scriu nimic . Ma dor picioarele de mor ( daca acum ma dor in halul asta mai tarziu ce o sa ma fac ???)
Mada sper din tot sufletul ca terapeuta sa nu aiba dreptate . Ma rog ca doamne -doamne sa faca o minune cu Alex si cu toti ceilalti copii
Cred ca in aceasta viata copii ca ai nostrii vin pe lume pentru ca asa vrea Dumnezeu . Cred ca El are un plan cu ei . Sa nu va inchipuiti ca sunt mare credincioasa sau ca merg mereu la biserica !!! Doar ca , acolo in sufletul meu cred .
Babette sunt alaturi de tine si de Vladut !!!
Va pup si ma duc sa ma culc ! Nu mai pot !
toate mamicile si puii !
Noapte buna !

www.gradinacris.blogspot.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andru_mami spune:

mada-un semn si noua de la tine?
ce face strengarul de alex?

Dodo-da ce mama ,casa ta pana acum a aratat a casa de om anormal?
ce e aia normalitate?

hai lasa ca nu ai facut al treilea razboi la tine in casa,nu?
e suficient ca alergi cu copiii,ca sa mai ai si casa smirna in fiecare zi,zau ,un pic de repaus si la tine,ar merge,nu crezi?

POZE

BAZAR PENTRU MIHAITA
BAZAR PENTRU BOGDAN
BAZAR PENTRU EMA

Mergi la inceput

pooop toata gasca de aici si merg la somn ca nici andrei nu adoarme fara mine,sotul cica la fel si el,asa ca va las si ne auzim maine.

noapte buna si somn usor tuturor!

POZE

BAZAR PENTRU MIHAITA
BAZAR PENTRU BOGDAN
BAZAR PENTRU EMA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babette spune:

Zau daca mai apuc sa scriu!
Ieri am fost plecata si mi-am propus azi o zi cu treburi gospodaresti.
Dar n-a fost sa fie asa. Am plecat iar, olimpicul meu smiorcaia nasul si-l durea capul, avea febra. Asa ca am plecat, i-am luat medicamente ........ ma rog tot tacamul, asa ca s-a dus gospodaritul.
Acum sunt in bucatarie si ma uit stramb la chiuveta pliiiiiina de vase, la oalele goale si ma intreb cum sa incep mai intai.
Ca maine plec la comisie si nu stiu cand ma intorc.

wnimra, doar vorbe! Nu te lasa coplesita, cat timp lupta si el si lupti si tu, nu poate nimeni sa prevada asta. Fa-le tu in ciuda si mergi mai departe asa cum ti-ai propus !
Mai bine s-ar preocupa sa schimbe ceva in bine si sa nu-si mai consume energia degeaba. De ex mai bine ar solicita amenejarea de rampe pt carucioare si lifturi ca sa nu te mai chinui atata.
Au o gura si nu stiu s-o foloseasca cum trebuie!
Pupa-l pe luptator!

Kari, trebuie sa ai un suflet maaaaareeee, daca si in concediu te gandesti la noi. Ne bucuram ca te simti bine alaturi de noi si trebuie sa sti ca si noua ne face o placere deosebita sa te simtim aproape.

crismac, vin si eu la must!
Si noi vom culege sambata. Abia astept! sa beau must, nu sa culeg....

Adriana, daca terminati cu gradina la voi, puteti sa veniti la mine!
Nu de alta, dar sa nu pierdeti experienta!
Pupici pt doi printi si o printesa!

Maine avem un sarbatorit!

La multi ani! Sa cresti mare, sanatos !

Maine plec devreme si ca sa nu intarzii iar, mai bine o iau inainte!

Va pup pe toti,

somn usor!

Mergi la inceput

Mdanicoleta, te-am pierdut?
Ce face puiul mic?
Pe unde alergi?

nikena, asteryaro, ce faceti? ce e cu voi?

O litera, sa stim ca sunteti bine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela77O spune:

babette,care-i sarabatoritul de maine????

mada,as zice eu vreo doua vb de dulce la adresa terappeutei,dar nu pot ca-i forum public...

fetele ,noi suntem bine,dar plini de activitati,adica lipsa de timp...pt ca imi pleaca fetele care faceau terapie cu mihaita,am fost in cautari de alte fete si de instruire a lor,inatlnire cu coordonatoarea....apoi am fost la o evaluare a lui mihaita la proectia copilului....ieri am dat catelul pe care il tineam in casa si acum am doua zile la dispozitie pana la ziua luui mihaita sa scap de par,in seara asta am fost la cumparaturi pt ziua lui mihaita....maine dupa amiaza am programare la un papanicolau pe care tre'sa-l repet ca a iesit naspa,dupa care fug lasedinta la andreea,ca daca nu aveam destula activitate,acum am inceput si scoala...si uite asa nu am timp sa ma plicisesc....
va pupaces pe toate si ma scuzati ca nu m-am adresat fiecareia in parte...despre ultimele progrese ale lui mihaita,gasiti detalii pe blog....

cont pay-pal:mihaela77oprea@yahoo.com

MIHAELA DE ANDREEA(03.04.1997) SI MIHAITA(25.09.2003)
Blogul lui Mihaita
Vreau Sa Nu Mai Fiu DIFERIT
A&M

BAZARUL LUI MIHAITA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nikena spune:

Buna fetelor!

Ne-am adunat si noi de pe drumuri chiar inainte de a incepe scoala.
Pe Christos vroiam sa-l inscriem tot la gradi si anul acesta, dar invatatoarea de la clasa I de la scoala greceasca, dupa ce a stat putin de vorba cu el, a venit la noi si a insistat sa il dam la scoala. Chiar daca nu va putea scrie, ne-a spus ca e f important sa citeasca si sa stea printre copii mai mari, care sa-l "traga " in sus. Cei de la gradi sunt mai mici si nu prea au cum sa-l mai stimuleze. Ne-a asigurat ca va invata sa scrie , pana la urma , chiar daca va mai dura cativa ani.
Bineinteles ca el a fost in al 9 lea cer. Noi insa am incremenit! Nu ne asteptam la asta si nu eram siguri ca este bine ce facem.
Dar , atat ne-a bazait bietul Christos ca nu am rezistat si am zis ca incercarea moarte n-are. Daca nu face fata il retragem, si gata.
Momentan este f fericit si asta e tot ce conteaza.
Asa ca acum stau si eu la scoala de la 8 la 12 ca sa-l pot scoate in pauze, sa-l duc la toaleta, sa il ajut cu ce este nevoie, etc.
Cand ajung acasa nu stiu ce sa fac mai intai. Plus ca ma ia in primire de la usa juniorul Petros!
Asa ca am absente motivate aici, pe forum.
Mai nou, mergem dupa scoala la Budimex, la recuperare, si asa ca ajung acasa la ora 16. Si incepe maratonul...
Acum am apucat de am dormit o ora cu copiii, care merg la nani la 20.30, si mi-am propus sa mai scriu si eu cateva randuri , sa nu par chiar asa de neserioasa.

Vreau sa urez si eu "La multi ani!" tuturor sarbatoritilor pe care i-am ratat.
Sa fiti sanatosi cu totii si sa aveti parte numai de bucurii!

Celor nou venite va urez "bine ati venit!" si sa auzim numai de bine despre voi!

Adriana, mii de multumiri pt tot!

Mada, eu sunt la tine acolo pe mess! Sper ca nu deranjez!

Babette si Andru-M ma bucur sincer ca nu m-ati uitat si va interesati de soarta noastra!

Va pup pe toate si merg la nani, ca maine la 6 dam trezirea!

Cred ca o sa servesc si eu maine o cafea , ca am inceput sa am nevoie!

Mergi la inceput

Fetelor,

Eu cred ca sunt lider de varsta aici in grupul nostru. Asa ca daca tot sunt babette, o sa-mi acceptati scuzele, o sa ziceti ca m-am ra.... si poate n-o sa va suparati prea tare. Am socotit gresit! Am crezut ca maine e 25. Asta e! Ce sa mai fac acum? O sa-i spun si maine puiului tau la multi ani, mihaela.
Sti cum se zice ......doua urari nu strica, doar doua batai strica.
Da, maine nu avem sarbatoriti in mod oficial.
O sa sarbatorim asa..... degeaba.

Am terminat si eu treaba, merg sa ma culc.
Somn usor

si

Mergi la inceput

neata!
la o se inscrie cineva?
e din partea casei,nu cu bani,deci poftiti va rog!

ce fac fetele?
sa inteleg ca aveti treaba?
ce fac copiii?

eu o astept pe cristina (babette) cu vladut pe la mine,sa ne cunoastem ,sa bem cafeaua impreuna in dimineata asta si un pic de taifas.

pooop toata lumea de la mic la mare si mai vb mai tarziu.

POZE

BAZAR PENTRU MIHAITA
BAZAR PENTRU BOGDAN
BAZAR PENTRU EMA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paula2003 spune:

Cum se deslipeste guma de pe haine?
M-am trezit cu o guma lipita de pantaloni si nu stiu cum sa o deslipesc sa nu ramana urme.
Alexa da semne ca-i bate pe la nas o racela, sper sa nu fie nimic.

Mergi la inceput