Discursul Presedintelui
Raspunsuri - Pagina 9
Rufus spune:
Citat: |
citat din mesajul lui nastasacarmen vom fi prostii lumii, prima tara care a trecut de la bicameral la unicameral |
De ce am fi prosti? Si care e prostia aici?
RUFUS, TORA si cele 3 minuni ale lorwww.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=80cd684043d64e6bf268f6&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=email br / " target="_blank"> Surpriza 2008
sirimie spune:
Basescu vrea sa mute discursul in campania electorala de la criza economica si incapacitatea guvernului la schimbarea parlamentului. Inteligenta mutare. Numai daca nu se vorbeste despre criza are el sanse sa aiba sustinatori. PDL probabil va prelua ideea, dar daca PSD accepta sint cei mai mari fraieri, inseamna ca paveaza drumul lui Basescu pentru al doilea mandat.
Va dorim sa cresteti mari si frumosi!
Simona & Vladut (27 februarie 2005) & Monica (23 aprilie 2009)
Am blog si poze in album
Diferenta intre cum este si cum ar trebui sa fie
Andrei are nevoie de ajutor: http://andrei.seek-on.com/ro
Despre Andrei
nastasacarmen spune:
cum adica?
senatul si camera deputatilor au rolul lor.
unul se ocupa mai mult de partea politica, altul de partea pur tehnica.
daca trece o prostie de senat mai sunt sanse sa fie oprita in camera deputatilor. asta asa pe intelesul tuturor.
de ce nu a propus doar micsorarea numarului de parlamentari....daca in doare acum de economia facuta la buget?
si vezi ca toata lumea sare si aplauda in cor
dureros
PS oricum jos palaria pentru miscarea tactica
capcaunul spune:
citat din mesajul lui nastasacarmen senatul si camera deputatilor au rolul lor. unul se ocupa mai mult de partea politica, altul de partea pur tehnica. |
Este clar ca un parlament unicameral ne-ar scuti de asemenea confuzii hilare.
nastasacarmen spune:
citat din mesajul lui capcaunul Este clar ca un parlament unicameral ne-ar scuti de asemenea confuzii hilare. |
asta este explicatia ta?
pe langa cea ca marele Base vrea asta?
Rufus spune:
citat din mesajul lui nastasacarmen cum adica? senatul si camera deputatilor au rolul lor. unul se ocupa mai mult de partea politica, altul de partea pur tehnica. |
Este prima oara cand aud asa ceva.
Faci o mare confuzie...sau poate nu ai inteles bine ce-i cu cele doua camere.
Dar tot nu mi-ai raspuns: de ce suntem prosti noi ca am putea avea o singura camera parlamentara? Concret: in afara de faptul ca a propus-o Basescu (acum, ca ideea e veche si e revendicata de mai toata lumea politica), ce ai sa reprosezi unui parlament unicameral? Dar te rog, altceva in afara de faptul ca daca-s doua, unii pot face prostii ca vin ceilalti si repara...
RUFUS, TORA si cele 3 minuni ale lorwww.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=80cd684043d64e6bf268f6&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=email br / " target="_blank"> Surpriza 2008
nastasacarmen spune:
am postat o explicatie simpla.
sa spunem unul dintre cel mai evident avantaj.
poate ar fi cazul sa cautati teza de doctorat a lui Boc despre superioritatea sistemului bicameral sa explice in termeni de drept constitutional.
nastasacarmen spune:
Daca domnul Basescu este ingrijorat pentru cheltuielile cu parlamentarii este f simplu.
Il pune pe nea Boc sa dea o Hotarare de guvern prin care micsoreaza numarul de parlamentari, bineinteles cu anul 2012. Parlamentul va fi bicameral, cu numar mai mic de parlamentari si nu se mai cheltuie bani pentru hartia cheltuita pentru buletinele de vot.
iileana spune:
citat din mesajul lui nastasacarmen teza de doctorat a lui Boc despre superioritatea sistemului bicameral |
, tu vorbesti serios? Despre asta era teza lui de doctorat?
Delicios!
Triunghiul portocaliu *
nastasacarmen spune:
da
este penibil nu?
si ce explicatie academica vrei daca explicatia lui base pentru parlament unicameral a fost: parlamentari mai putin coruptie mai putina.
regula de trei simpla...nu?
ce vrei?
sa ma apuc sa fac acum lectii de drept?