Discursul Presedintelui

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns copiloi spune:

Xeno, cand guvernul Tariceanu si-a asumat raspunderea pe legile sanatatii, ghici ce au facut pedelistii ?!? S-au aratat atunci foarte constitutionali si pledau pentru importanta Parlamentului!

Ghici ce fac aceeasi pedelisti AZI? Exact ce au facut ailalti, in conditiile in care situatia lor e mult mai favorabila (guvern majoritar, presedinte - tatucu lor, etc).

Revenind la discursului presedintelui: mi-a placut cum a explicat de ce in toti acesti ani nu a fost judecat niciun corupt de la varf. Cica asta nu e treaba lui, ci a judecatorilor.....cu alte cuvinte, nu el e de vina, ci altii! Buuun! Dar acu' 4-5 ani in urma nu a stiut ca judecarea unor oameni se face in justitie?!? El cand a aflat asta? Ca el era tare viteaz, ii decapita pe toti

Inainte de a arata cu degetul la altii, mai bine ar face el ce ii sta sigur in putere:

- sa lamureasca poporul cum e cu casa din Mihaileanu;
- sa lamureasca poporul cum e cu casa lui fii-sa de 800 mil euro
- sa lamureasca poporul cum a fost finantata campania electorala a Elenei Basescu
- sa lamureasca poporul cum e cu afacerile lui frate-sau

etc

Alina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xenocid spune:

Citat:
citat din mesajul lui copiloi

Xeno, cand guvernul Tariceanu si-a asumat raspunderea pe legile sanatatii, ghici ce au facut pedelistii ?!? S-au aratat atunci foarte constitutionali si pledau pentru importanta Parlamentului!

Iar te'am prins cu lectiile nefacute: in 2005 si 2006 PD era in guvern si si'a asumat asumare. Adica cel putin sint consecventi . Daca pnl se plange azi ca nu a avut timp sa dezbata cele 3 legi ale lui Boc ma intreb cum au reusit sa citeasca 17. Sau, daca 3 legi la care s'a lucrat 6 luni sint facut pe genunchi cum aratau cele 17 facute in cel mult un an. Toate de acelasi ministru.

Come to The Dark Side ... we have cookies!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sirimie spune:

eu am citeva comentarii:

* cred ca dupa alegeri va fi vai de noi, pentru ca multe lucruri sint acum ascunse sub pres ca sa dea bine basescu la bobor. de fapt si acum e vai de noi dar nu e clar cit de rau sta treaba

* cele 2 legi ale educatiei si salarizarii sint proaste. se vor face mii se amendamente peste ele in urmatoarea perioada si vor ajunge la fel de hulite ca actualele legi in care toti au cirpit unii dupa altii si si-au dat salarii si pensii mari. nici vorba de vreo reforma

* a 3-a lege cu restructurarea agentiilor e o gluma, trebuia sa se intimple de mult, e acuma ca da bine tot la bobor

* daca ies basescu si geoana in turul 2 eu nu merg sa votez, pur si simplu nu exista un rau mai mic

Va dorim sa cresteti mari si frumosi!

Simona & Vladut (27 februarie 2005) & Monica (23 aprilie 2009)

Am blog si poze in album
Diferenta intre cum este si cum ar trebui sa fie

Andrei are nevoie de ajutor: http://andrei.seek-on.com/ro
Despre Andrei

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui sirimie
* cred ca dupa alegeri va fi vai de noi, pentru ca multe lucruri sint acum ascunse sub pres ca sa dea bine basescu la bobor.

Daca e asa cum spui tu de ce nu intervin ceilalti doi candidati responsabili si sa spuna: Situatia este foarte grava. Trebuie sa facem disponibilizari ACUM.
Nu cred ca un meschin calcul electoral i'ar determina sa sacrifice interesul national

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sirimie spune:

Citat:
citat din mesajul lui xenocid

Citat:
citat din mesajul lui sirimie
* cred ca dupa alegeri va fi vai de noi, pentru ca multe lucruri sint acum ascunse sub pres ca sa dea bine basescu la bobor.

Daca e asa cum spui tu de ce nu intervin ceilalti doi candidati responsabili si sa spuna: Situatia este foarte grava. Trebuie sa facem disponibilizari ACUM.
Nu cred ca un meschin calcul electoral i'ar determina sa sacrifice interesul national

nu ma refeream strict la disponibilizari, la mai multe. contractul cu fmi, de exemplu, ce planuri sint acolo pentru anul viitor

boc zice ca simte ca economia isi revine, altii zic ca va fi recesiune si anul viitor

daca tu nu crezi ca e asa, atunci ma bucur, poate sint sanse sa fiu eu prea pesimista, e mai bine sa nu am dreptate

Va dorim sa cresteti mari si frumosi!

Simona & Vladut (27 februarie 2005) & Monica (23 aprilie 2009)

Am blog si poze in album
Diferenta intre cum este si cum ar trebui sa fie

Andrei are nevoie de ajutor: http://andrei.seek-on.com/ro
Despre Andrei

Mergi la inceput

Mi-a placut ce a scris unul dintre candidati pe facebook:

Romania adevarata, cea pe care
presedintele o ignora tot mai des, arata cu totul altfel decat in discursuri
triumfaliste. Iar Romania adevarata este a oamenilor care stateau ieri in
balcoanele parlamentului cu tricourile inscriptionate doar de cuvantul
„RUSINE”, fara sa vocifereze, fara sa tipe.

Alina

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui iileana

Si m-a mai amuzat al doilea "update" al articolului, raspunsul la intrebarea de ce Dl. Basescu a tinut sa-si faca bilantul in Parlament si nu la Cotroceni, cum ar fi fost firesc.

Mda...Basescu are grija ca discursul sa ramana in istorie....numai ca acel discurs "nu merita asta", din simpul motiv ca nu corespunde realitatii!!!!

Basescu s-a vrut a fi "presedintele altor coordonate istorice", dar de fapt a fost presedintele acelorasi coordonate de dinainte de '89.

Alina

Mergi la inceput

Citat:

Alina

Imi aduce aminte de Buruiana de la PRM care era sa'l arunce pe Plesu de la balcon. Pe www.adevarul.ro/articole/criza-spiritului-critic.html" target="_blank">Plesu.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui xenocid

Pe www.adevarul.ro/articole/criza-spiritului-critic.html" target="_blank">Plesu.

Mda...Plesu compara cu aceeasi unitate de masura si puterea (Basescu) si "opozitia" ("intelectualii lui Gadea").

Numai ca exista o mare diferenta: Basescu este ales de popor si tot ce face, face pe seama poporului si pe banii lui, a poporului.
Daca intelectualii lui Gadea au voie sa spuna si sa faca ce vor, Basescu nu are voie! Daca antenistii au voie sa fie cum vor ei, Basescu nu poate fi oricum!

Asa ca rationamentul lui Plesu e fals, caci insasi premiza e falsa.

Alina

Mergi la inceput

Citat:
intelectualii lui Gadea au voie sa spuna si sa faca ce vor

Vezi ca libertinismul este un comportament social deviant nu un curent politic.

Mergi la inceput