Discursul Presedintelui

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Rufus spune:

Citat:
citat din mesajul lui sirimie

Incepind de ieri il admir pe domnul Boc

Surprinzator, dar laudabil.
Spun asta pentru ca, in general, contestatarii se leaga de orice, in afara de lucruri reale. Unu-i mic, alta-i bloda, altu-i schiop. Iata ca, cel putin pentru tine, e plauzibil ca si aia mici pot fi buni...

Basescu si-a tinut discursul. Adversarii au inceput sa-l critice. In cor. Ma intreb ce naiba ar mai avea de zis un contracandidat al lui Basescu, daca presedintele n-ar mai tine un discurs, ca sa le dea ceva bibliografie? Ca e clar, despre sine, nici unul nu-i in stare sa zica ceva convingator...

RUFUS, TORA si cele 3 minuni ale lorwww.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=80cd684043d64e6bf268f6&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=email br / " target="_blank"> Surpriza 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramonika spune:

chiar is curioasa cine va iesi presedinte Basescu sau Geoana. ca ceilalti nu cred ca au sanse.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns copiloi spune:

Citat:
citat din mesajul lui xenocid

Bai, daca singurele obiectii pe care le aveti sint chiaun. chior, curv, chel omul are al doilea mandat asigurat.

Come to The Dark Side ... we have cookies!

Eu, cel putin, nu mai am energia mentala ca sa mai dezbat si alte "obiectii". A vorbi despre Basescu, Boc, e ca si cum ai vorbi despre NIMIC!

Pana la urma, faptele vorbesc, nu discursurile......Iar Basescu nu a facut NIMIC (bun). Inca 5 ani cu el, va fi dezastru pentru Romania.

Alina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns copiloi spune:

Citat:
citat din mesajul lui sirimie
Boc, a muncit o gramada ca prim ministru, imi da impresia ca vrea sa miste ceva in directia buna.

Simona & Vladut (27 februarie 2005) & Monica (23 aprilie 2009)

Am blog si poze in album
Diferenta intre cum este si cum ar trebui sa fie

Andrei are nevoie de ajutor: http://andrei.seek-on.com/ro
Despre Andrei

Important e nu ce vrea, ci ce a facut ca prim-ministru.

Din pacate, a inceput (ieri) extrem de prost si...nedemocratic.

Si-a asumat raspunderea pe 3 legi importante, dar facute in graba, pe genunchi......decat sa s-o faci asa, de dragul IMAGINII, mai bine o lasi balta....

Apoi, nu inteleg de ce (Boc - constitutionalistul lui peste) a ales asumarea raspunderii pe legile alea in dauna dezbaterii in Parlament, in conditiile in care mult visatul guvern al lui Basescu are majoritate de 70% in Parlament. La ce a mai vrut Basescu majoritate atunci????

Alina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Guestus spune:

Yo cred ca acum tin totul pe linia de plutire si dupa alegeri or sa inceapa curatenia in tot ce inseamna sector bugetar.
D"aia nu face nimic bun Boc ...asteapta alegerile.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iileana spune:

Citat:
despre ce a fost discursul presedintelui?

Alina, iata punctele principale ale discursului D-lui Basescu: http://www.hotnews.ro/stiri-politic-6150817-traian-basescu-facut-bilantul-dupa-5-ani-mandat-citeva-zile-isi-anunta-candidatura-surse.htm
La sfirsitul articolului e dat link catre textul integral al discursului.

M-a amuzat felul in care Dl. Basescu si-a arogat merite si pentru o serie de impliniri la care nu a avut, practic, nici o contributie, decit acea de a fi contemporan cu ele :).

Si m-a mai amuzat al doilea "update" al articolului, raspunsul la intrebarea de ce Dl. Basescu a tinut sa-si faca bilantul in Parlament si nu la Cotroceni, cum ar fi fost firesc.

Rezultatul evident al tinerii discursului tocmai in acea zi: acum comentatorii vorbesc cu precadere despre discurs si nimeni nu mai comenteaza asumarea raspunderii guvernamentale, care a avut loc tot ieri, pentru niste legi importante, fara ca ele sa fie discutate in Parlament.

Citat:
La ce contracandidati are...mai aveti vreo speranta la un presedinte de tara asa cum ar avea nevoie Romania?

Am gasit o analiza destul de pertinenta, care incepe cu descrierea fisei postului de presedinte si continua cu caracteristicile principalilor candidati: http://www.pointpa.ro/blog/2009/09/16/analiza-politica-16-09-cine-va-fi-presedintele-romaniei/

Triunghiul portocaliu *

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xenocid spune:

Citat:
citat din mesajul lui copiloi

Din pacate, a inceput (ieri) extrem de prost si...nedemocratic.

Si-a asumat raspunderea pe 3 legi importante, dar facute in graba, pe genunchi.

2005 Calin Anton Popescu Tariceanu:

Sunt onorat sa vin astazi in fata dvs. Fara indoiala este o zi deosebita! Guvernul isi asuma raspunderea pentru proiectul de lege care va reforma regimul proprietatii si Justitia din Romania.
...
Acelasi lucru se poate spune si despre reforma justitiei pe care o facem posibila astazi prin asumarea raspunderii Guvernului. Vom modifica cele trei legi fundamentale ale justitiei:

Legea 303/2004 privind statutul magistratilor;
Legea nr. 317/2004 privind Consiliul Superior al Magistraturii
Legea nr.304/2004 privind organizarea judiciara

In 2006 tot Calin Anton...isi asuma raspunderea pe 17 (saptesprezece) legi pentru reforma in sanatate. De ce 17, de ce prin asumarea raspunderii. Sa'i dam cuvantul domnului Calin..:

Imaginati-va ce s-ar fi intamplat cu pachetul de 17 legi ale sanatatii daca ar fi intrat in procedura parlamentara obisnuita! Ne imaginam cu totii cum ar fi ajuns la sfarsit: un pachet practic desfiintat si care nu ar fi facut nimic altceva decat sa pastreze multele si bogatele privilegii de care au beneficiat inclusiv unii din cei care au vorbit astazi de la tribuna"

Hai va rog eu. Pana aici cu "precedent periculos", "o incalcare a democratiei", "zorii unei noi dictaturi".

Come to The Dark Side ... we have cookies!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mami_alexia spune:

Tot timpul vor fi unii care sa ii critce pe altii. Prin asta se traduce puterea si opozitia. Daca ar fi fost alegeri in urma cu aprox 1 an si jumatate, eu cred ca Basescu ar fi castigat din nou. Intre timp insa s-au intamplat cateva lucruri care l-au decridibilizat in foarte mare masura. (si nu ne luam de dupa faptul cu unul e mic, alta e blonda, etc ci dupa fapte concrete: afacerile lui Mircea Basescu, afacerile dubioase ale doamnei Ridzi si doamnei Udrea, apropiate lui Basescu,etc) Pe de cealalta parte, pe mine daca m-ar pune maine sa aleg pe cineva presedinte...zau ca n-as avea pe cine. Si din toata pleava asa, recunosc ca daca se hotaraste Oprescu, eu pun stampila pe el.

MAMI(Adriana) & ALEXIA(28 aprilie 2007)

www.alexdamian.com/" target="_blank">Sa-l ajutam sa lupte...

ABSOLVENTE!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iileana spune:

Citat:
citat din mesajul lui Rufus

Ma intreb ce naiba ar mai avea de zis un contracandidat al lui Basescu, daca presedintele n-ar mai tine un discurs, ca sa le dea ceva bibliografie? Ca e clar, despre sine, nici unul nu-i in stare sa zica ceva convingator...

Este normal ca bilantul prezentat de Dl. Basescu sa fie comentat.

Contracandidatii D-lui Basescu nu au ce zice despre sine mare lucru in acest context, pentru ca nu au fost, (inca :), presedinti ai republicii.

Triunghiul portocaliu *

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carla2005 spune:

Eu cred ca sistemul bugetar se va curata singur, in conditiile astea...va fi plin de capacitati si competenti! Au gandit bine, de ce sa-i dam noi afara, mai bine ii facem sa plece singuri!

mama din 16 nov 2006
Draga mea

Mergi la inceput