Discursul Presedintelui
Buna seara. Tocmai urmaresc discursul presedintelui- jucator si am impresia sau si-a "facut un pic de curaj" inainte?
Raspunsuri
xenocid spune:
Citat: |
citat din mesajul lui nastasacarmen Buna seara. Tocmai urmaresc discursul presedintelui- jucator si am impresia sau si-a "facut un pic de curaj" inainte? |
Ai dreptate. Ti se pare tie.
copiloi spune:
O fi amestecat bauturile pe la balciurile la care a fost ....
Oricum, s-a balbait rau....si mai aveati dubii cu cine seamana Elena Basescu
Si totusi, ca sa fim on topic , despre ce a fost discursul presedintelui? Tot ce am gasit in presa au fost comentarii despre impresia artistica
Alina
mami_alexia spune:
A fost despre ce a facut el in tot acest timp. Asta, asta, si asta. A fost ca un fel de "5 ani de succesuri si marete impliniri"(citat).
MAMI(Adriana) & ALEXIA(28 aprilie 2007)
www.alexdamian.com/" target="_blank">Sa-l ajutam sa lupte...
ABSOLVENTE!!!!
xenocid spune:
Bai, daca singurele obiectii pe care le aveti sint chiaun. chior, curv, chel omul are al doilea mandat asigurat.
alina023 spune:
Xeno, te contrazic. Mandatul i-l vor asigur nehotaratii (conform lui Cristoiu). Adica cei care nu s-au lamurit daca este chior ...sau curv....sau chel...
Sa fim realisti! La ce contracandidati are...mai aveti vreo speranta la un presedinte de tara asa cum ar avea nevoie Romania? Eu nu!
Alina, mami de Ana Antonia (06 Dec 2007) si Luca nazdravanul (14 Feb 2003)
Ana, minunea mea iubita Luca, iubitul mamei drag!
Povestea nasterii Anei
Emma este iubire!
sirimie spune:
Ma bag in seama dar nu despre discursul presedintelui, pentru ca nu l-am urmarit, ci despre discursul lui Boc. Incepind de ieri il admir pe domnul Boc, a muncit o gramada ca prim ministru, imi da impresia ca vrea sa miste ceva in directia buna. Din pacate pentru el nu e singurul care trebuie sa miste roata si pentru asta guvernul lui este sub mediocru. Parerea mea.
Va dorim sa cresteti mari si frumosi!
Simona & Vladut (27 februarie 2005) & Monica (23 aprilie 2009)
Am blog si poze in album
Diferenta intre cum este si cum ar trebui sa fie
Andrei are nevoie de ajutor: http://andrei.seek-on.com/ro
Despre Andrei