Endometrioza ne-a unit in lupta pentru bebe(52)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aditzaC spune:

fetelor ...declar ziua 1 de cm ....... ..asta este !
merg inainte cu incredere si speranta ....va multumesc pt sustinere

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magdita spune:

Cu siguranta se va intampla minunea !!!
Doamne ajuta tuturor
..."Ce te surprinde cel mai mult la oameni?
Dumnezeu a raspuns:
-Faptul ca se plictisesc de copilarie, se grabesc sa creasca, apoi iarasi tānjesc sa fie copii; ca īsi pierd sanatatea ca sa faca bani si apoi īsi cheltuiesc banii ca sa-si refaca sanatatea; faptul ca se gandesc cu teama la viitor si uita prezentul iar astfel nu traiesc nici prezentul nici viitorul; ca traiesc ca si cum nu ar muri niciodata si mor ca si cum nu ar fi trait.
...ce ai dori ca oamenii sa stie ?
Dumnezeu m-a privit zāmbind si a zis:
-Doar faptul ca sunt aici, intotdeuna"
"Interviu cu Dumnezeu" - Octavian Paler
Anul asta se va intampla din nou, iar atunci va fi perfect!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina_84 spune:

Pai eu m-am operat acum 6 luni.Am fost luna trecuta la control si a zis ca e curat acolo. M-a intrebat acum la control daca am luat rezultatul de la biopsie,numai ca nu imi facuse. Adica atunci imdiat dupa operatie nu mi-a zis, pe biletul de iesire din spital nu scria ca tre sa revin pt rez biopsiei, asa cum scria la altele. I-am zis ca nu mi-a facut biopsie si a zis : ok, uitasem...cam asa ceva.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magdita spune:

Mda, exact ce spunea Aditza, sunt o gramada de medici care habar n-au ce e endometrioza sau cum se trateaza. Daca as fi in locul tau, m-as documenta f bine si as schimba medicul, dar nu in Iasi m-as gandi sa-l caut, ci in Bucuresti, Cluj sau Timisoara.

Cu siguranta se va intampla minunea !!!
Doamne ajuta tuturor
..."Ce te surprinde cel mai mult la oameni?
Dumnezeu a raspuns:
-Faptul ca se plictisesc de copilarie, se grabesc sa creasca, apoi iarasi tānjesc sa fie copii; ca īsi pierd sanatatea ca sa faca bani si apoi īsi cheltuiesc banii ca sa-si refaca sanatatea; faptul ca se gandesc cu teama la viitor si uita prezentul iar astfel nu traiesc nici prezentul nici viitorul; ca traiesc ca si cum nu ar muri niciodata si mor ca si cum nu ar fi trait.
...ce ai dori ca oamenii sa stie ?
Dumnezeu m-a privit zāmbind si a zis:
-Doar faptul ca sunt aici, intotdeuna"
"Interviu cu Dumnezeu" - Octavian Paler
Anul asta se va intampla din nou, iar atunci va fi perfect!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina_84 spune:

Uite, acum am citi pe wiki si pe endometriosis.org si alte cateva, nu scrie nimic de tratament cu Diphereline dupa operatie. Voi v-ati tratat la medici diferiti si toti v-au dat tratamentul asta? Eu inca nu-mi fac probleme, am mare incredere in doctorul meu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xdidi spune:

salutare fetelor,
ce faceti?
Adita imi pare tare rau pt z1a ta, spor si bafta luna viitoare,mai in legatura cu durerile dee stomac , tu crezi ca ar fi de la endo? eu stiu ca tesutl ectopic migreaza, pt ca nenorocirea asta de boala se conporta ca un cancer, numai ca este benign, asta mi-a zis si doc endocrinolog, dar cum ai putea sa afli daca ar avea legatura vcu stomacul: de exemplu cata ai tinut tratament cu diphe ai mai avut dureri? sau se poate afla prin RMN sau ceva de genu? ca ar fi bine sa stim daca unele dureri ar fi din cauza la endo...si eu am dureri de stomac si in clsa a V-a mi-au zis ca as ave ulcer, la 10-12 aniDoctori....n-am ce zice..azi m-am hotarat sa o sun pe doc a mea si sa vedem ce facem .....poate poate fac si tetul...poate
va puuup pe toate

didi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beatrice75 spune:

Cristina, poate si tu ai dreptate cand spui ca ai incredere in dr tau, dar in general e bine sa asculti mai multe pareri sa nu patesti ca mine, adica din cauza incompetentei doctorilor s-au produs niste leziuni irecuperabile, asa cum am mai scris, adica orice as face, nu va mai fi niciodata ca inainte. Endo evolueaza....si adevarul este ca nu multi dr se priecep cand vine vorba de aceasta boala.

Mergi la inceput

Dupa laparo obligatoriu se prescrie un tratament.

Mergi la inceput

Iti mai zic ceva ...eu cunosc un medic care a scos fibrom prin laparo ...care a scos chist de 12 cm prin laparo , deci nu este o regula ca nu se face laparo decat la o anumita dimensiune , depinde f mult de experienta medicului

Cristina,are dreptate Aditza. Dr. Tutu opereaza laparoscop indiferent cat de grav este.

Mergi la inceput
Mergi la inceput