Endometrioza ne-a unit in lupta pentru bebe(52)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns xdidi spune:

salutare dragelor
eu mi-am mai revenit din starea proasta....cat de cat....astept vesti bune de la tutu, am avut ceva sangerari de cand am inceput sa iau duphastonul ,in fiecare zi cate o pata mica, voi ati mai patit asa? oricum o sa-l intreb pe tutu sa vedem imi fac lista de pe acum
va puuup pe toate.

didi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanatugs spune:

Mada23 pe aici sunt mai mereu, cum prind un pic de timp liber si i-ti inteleg perfect starea. E bine ca vreti sa iesiti din ea si tu si sotul tau si o sa fie si bine intr-o buna zi, cu siguranta!
Magdita, Fireyes, AditzaC, Mada23 va multumim frumos de urari.Ne bucuram si noi ca am ramas la normospermie, ne era teama ca a fost doar din cauza tratamentului de anul trecut inainte de FIV. Dar se pare ca si-a revenit bine sotul, acum sa vedem cum mai stau eu, ca mi-a repetat si eu toate hormonalele.
Beatrice75 ureaza-i multa bafta prietenei tale si sa creada in sansa ei!

www.onetruemedia.com/shared?p=98f29d9e020e1cd62c89ff&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Saint-Bernardul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns turturica spune:

dragele mele, n-am mai intrat de multa vreme pe aici, vad ca au aparut multe fete noi, vad ca mai sint si fete din vechea liga, imi pare rau ca clubul endometroaselor creste, dar pe de alta parte e frumos ca atomsfera ramine mereu calda si prietenoasa.

Motivul revenirii mele aici e o noua veste imbucuratoare: sint din nou insarcinata. In concluzie, endometrioza asta se poate invinge. Ca sa nu mai mentionez si de faptul ca si sotul meu avea oaresce probleme cu spermograma, dar uite ca acuma il facem si pe bebe2, deci speranta exista mereu.

Ce-am vrut sa va zic e ca inainte de a ramine insarcinata aveam din nou ciclu alandala, extrem de scurt, de genul 23-24 de zile, lucru care m-a pus pe ginduri, mi-am dat seama ca endometrioza da semne de revenire. Asa ca am decis sa reiau tratamentul naturist pe care il urmasem inainte de a ramine insarcinata prima oara. In concluzie am luat din nou vitex agnus cactus, ulei de primula, omega-3, suc de orz verde, am facut mult sport si am mincat sanatos. Dupa o luna ciclul meu si-a revenit la o durata normala, dupa urmatoarea luna am ramas insarcinata.
Coincidenta sau nu, placebo sau nu, pe mine tratamentele astea naturiste m-au ajutat cel putin sa am un organism mai sanatos si asta cred ca a ajutat la prinderea celor 2 sarcini.
Sper ca experienta mea sa va ajute, stiu ce greu e cind nu pare sa fie nici o luminita la capatul tunelului, aveam si eu perioade de disperare cind mi se parea ca n-o sa am vreodata copii, iar acuma sint binecuvintata cu doi puisori.
bafta tuturor si cit mai multe liniute duble

Mami de Mara (19.08.2008) si 5+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beatrice75 spune:

Felicitari, Turturica! Poate ar fi mai bine sa intri mai des sa ne ridic moralul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magdita spune:

Turturica, felicitari din suflet. Sarcina usoara si binecuvantata si bebe sanatos si nascut la termen.
Multumim ca ne-ai impartasit fericirea ta si ca ne ridici moralul. Conteaza enorm .

Cu siguranta se va intampla minunea !!!
Doamne ajuta tuturor
..."Ce te surprinde cel mai mult la oameni?
Dumnezeu a raspuns:
-Faptul ca se plictisesc de copilarie, se grabesc sa creasca, apoi iarasi tānjesc sa fie copii; ca īsi pierd sanatatea ca sa faca bani si apoi īsi cheltuiesc banii ca sa-si refaca sanatatea; faptul ca se gandesc cu teama la viitor si uita prezentul iar astfel nu traiesc nici prezentul nici viitorul; ca traiesc ca si cum nu ar muri niciodata si mor ca si cum nu ar fi trait.
...ce ai dori ca oamenii sa stie ?
Dumnezeu m-a privit zāmbind si a zis:
-Doar faptul ca sunt aici, intotdeuna"
"Interviu cu Dumnezeu" - Octavian Paler
Anul asta se va intampla din nou, iar atunci va fi perfect!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana-alexia spune:

Felicitari, Turturica! Sarcina usoara, la termen si bebe sanatos!
Multumim ca ai intrat;astfel de vesti chiar ne ridica moralul.

Beatrice spor la pregatirile pentru nunta!

Ioanatugs felicitari pentru spermograma sotului!

Eu noutati nu am; doar o intentie de cumintire la capitolul alimentatie. Printre altele am decis sa las cafeaua si sa reiau cicoarea (dupa o pauza de cateva luni), dar combinata cu putin lapte lapte si miere. Trebuie sa ma rasfat si eu cu ceva...

Fetelor, sa aveti o saptamana minunata, cu multe bucurii!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mada23 spune:

Turturica.... FELICITARIIIIII, noua luni minunate, sarcina usoara, sa iti traisca puiutzii

pupici pt fetele mele dragi

Madutz

ingerash din ceruri, mami te iubeste 28.05.2009
www.pregnancy-layouts.com/style-Belly-MariaNectarie.jpg" target="_blank">astept a doua binecuvantare, ai mila de noi www.surebaby.com/community/plugins/tickers/widget.swf?client_id=4aae592d5132a&wt=1%22%20type=%22application/x-shockwave-flash%22%20wmode=%22transparent%22%20alt=%22symptoms%20of%20pregnancy%22%20height=%22200px%22%20width=%22200px" target="_blank">
"Te simti neincrezator, ingrijorat si nu esti sigur pe ce drum s-o apuci? Lasa-L pe Dumnezeu sa te calauzeasca. El cunoaste drumul. "

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanatugs spune:

Turturica felicitari si sarcina usoara!!!
ana-alexia, aditzaC multam de felicitari!
pup si eu toate fetele dragi!

www.onetruemedia.com/shared?p=98f29d9e020e1cd62c89ff&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Saint-Bernardul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fireyes spune:

Turturica, sarcina usoara si la termen!

Mada,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexia28 spune:

Buna fetele,

Am scris un mesaj luung si s-a pierdut si m-am enervat

Ioana felicitari pentru spermograma hai ca ai inceput cu vesti bune, tine-o tot asa

Turturica felicitari si sarcina usoara

Mada, Magdita, Aditza si va multumesc pentru gandurile voastre

www.flickr.com/photos/10210052@N04//" target="_blank">Mamica de Natalia Maria 20.02.2008 si 24

prietene DC .

Mergi la inceput