Endometrioza ne-a unit in lupta pentru bebe(52)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ioanatugs spune:

Alexia28 tinem pumnii si ne rugam sa fie bine bebe! Trebuie sa fie bine!
Beatrice75 si eu la primul FIV, am avut O ovocite si dr. meu deja i-mi propunea donatoare. Eu insa am perseverat, am schimbat medicul si la urmatorul am avut 3 ovocite, apoi 9 si tot atati embrioni. Si nu ma las asa de usor, dupa primul sfat venit. Asa ca spune-i sa nu se lase, sa mai incerce, cu alt medic si alt tratament.
Magdita, Fireyes
Mada23 nu ai voie in butoi, noi pentru ce suntem aici!

Hai ca va dau eu o veste buna, am repetat si noi spermograma sotului si dupa un an in care nu a mai luat nici un tratament are 52 mil. si A + B este 54 %. De la oligospermie cu doar 5 mil. eu zic ca e ceva.

www.onetruemedia.com/shared?p=98f29d9e020e1cd62c89ff&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Saint-Bernardul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fireyes spune:

Ioana, ce vesti bune!!! ramane Doamne Doamne sa se milostiveasca pana la capat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magdita spune:

Buna fete dragi,

Ioana, bravo, bravo, bravo. Doamne ajuta, super veste !
Beatrice, fetele au dreptate, nu e capatul lumii daca nu reuseste sa conceapa natural, e cumplit, intr-adevar, dar viata merge inainte. Daca se simte pregatita sa adopte, s-o faca, daca nu, viata exista si fara copii. Vreau sa spun ca e atat de pretioasa viata asta, si atat de scurta, si atat de multe lucruri de facut si de vazut si de vizitat si de trait, incat n-are rost sa traim cu regrete si cu stresul neimplinirii materne. Pana la urma, daca nu poate concepe natural, poate sa adopte un copil, sa ii ofere toata dragostea de care sunt in stare ei doi, ca viitori parinti. Insa este o decizie pe care trebuie s-o ia impreuna, cu inima si cu sufletul deschise. Daca nu sunt pregatiti pentru pasul asta, sunt alte lucruri care le pot face viata mai frumoasa. Doamne ajuta.
Monica, ma bucur ca esti bine. Mai ai putin .

Pup toate fetele, fara exceptie .

Cu siguranta se va intampla minunea !!!
Doamne ajuta tuturor
..."Ce te surprinde cel mai mult la oameni?
Dumnezeu a raspuns:
-Faptul ca se plictisesc de copilarie, se grabesc sa creasca, apoi iarasi tānjesc sa fie copii; ca īsi pierd sanatatea ca sa faca bani si apoi īsi cheltuiesc banii ca sa-si refaca sanatatea; faptul ca se gandesc cu teama la viitor si uita prezentul iar astfel nu traiesc nici prezentul nici viitorul; ca traiesc ca si cum nu ar muri niciodata si mor ca si cum nu ar fi trait.
...ce ai dori ca oamenii sa stie ?
Dumnezeu m-a privit zāmbind si a zis:
-Doar faptul ca sunt aici, intotdeuna"
"Interviu cu Dumnezeu" - Octavian Paler
Anul asta se va intampla din nou, iar atunci va fi perfect!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mada23 spune:

Ioana... super veste, Doamne ajuta sa mai aduci inca una cat mai curand, ce ma bucur
A sunteti aici? unde?
Beatrice... invit-o pe prietena ta sa intre aici, nu o lasam oricat de negru e tot, sigur apare o luminita cat de mica pe drumul asta intunecat
Monicule.... ochisorii albastri si burtica frumoasa, ce putin mai ai inca un pic de efort si gata

Ehhh ce bine este cand mai scoate lumea cate un degetzel, sa vedeti daca ne adunam vin si vestile bune
multe pentru toate

Madutz

ingerash din ceruri, mami te iubeste 28.05.2009
www.pregnancy-layouts.com/style-Belly-MariaNectarie.jpg" target="_blank">astept a doua binecuvantare, ai mila de noi www.surebaby.com/community/plugins/tickers/widget.swf?client_id=4aae592d5132a&wt=1%22%20type=%22application/x-shockwave-flash%22%20wmode=%22transparent%22%20alt=%22symptoms%20of%20pregnancy%22%20height=%22200px%22%20width=%22200px" target="_blank">
"Te simti neincrezator, ingrijorat si nu esti sigur pe ce drum s-o apuci? Lasa-L pe Dumnezeu sa te calauzeasca. El cunoaste drumul. "

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tinuta78 spune:

madut dragut, esti intr-o stare sufleteasca foarte buna. te simt in vorbe si cred ca o sa fii printre primele care or sa ne dea vesti bune cat de curand. Ce ne mai spui despre tine?
ici pentru toate fetele din umbra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mada23 spune:

Tinuta... ei...nu chiar asa, nu sunt intr-o stare foarte buna, dar vreau sa fiu, daca intelegi, mai mult imi impun, trebuie sa pot, WE trecut am bocit impreuna cu sotul ca niste copii, nu sunt chiar asa de puternica... dar toata aceasta stare nu ne face bine, suntem datori sa luptam mai departe, tot necazul asta a fost cu un scop si nu vreau sa-l stric cu lacrimile si cu deznadejdea...ne incurajam unul pe altul.
Sunt sigura ca DD ne va darui tot ce avem nevoie, printr-o cale sau alta, il las pe EL sa decida.
Daca imi pling de mila nu ajung nicaieri.
Asa ca "oficial imi merge bine" si "neoficial" vreau sa ne fie bine la toate

Madutz

ingerash din ceruri, mami te iubeste 28.05.2009
www.pregnancy-layouts.com/style-Belly-MariaNectarie.jpg" target="_blank">astept a doua binecuvantare, ai mila de noi www.surebaby.com/community/plugins/tickers/widget.swf?client_id=4aae592d5132a&wt=1%22%20type=%22application/x-shockwave-flash%22%20wmode=%22transparent%22%20alt=%22symptoms%20of%20pregnancy%22%20height=%22200px%22%20width=%22200px" target="_blank">
"Te simti neincrezator, ingrijorat si nu esti sigur pe ce drum s-o apuci? Lasa-L pe Dumnezeu sa te calauzeasca. El cunoaste drumul. "

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tinuta78 spune:

asa este Mada, toate avem momente de cadere si momente mai bune. Si eu imi impun sa fiu tare. De cate ori incearca cineva sa-mi aduca aminte de necazul si durerea mea, incerc sa fiu tare, chiar le dau cate o lectie de viata, dar cand pic..., picata sunt. Am momente cand plang de ma sperii si eu de mine. Nu stiu de unde mai am lacrimi, dar ma mobilizez pentru ca trebuie sa mergem mai departe cu optimism.
Trebuie sa reusim pana la urma
Haideti fetele cu boboceii de toamna, s-au cules strugurii,porumbul..., noi ce boabite numaram?
beatrice, cum mai este prietena ta, tu cum esti dupa tratament, mai ai mult pana la primul cm?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aditzaC spune:

buna seara fetelor

magditza nu am disparut iubita , insa nu am avut disp necesara sa scriu ...ma intelegeti perfect cu siguranta fiecare dintre noi avem perioade din astea , din pacate , vb lui mada intram in butoi ..mai iesim si tot asa.

mada multumesc iubita ..imi place ce stare de spirit ai ! tine'o tot asa

didi abia astept sa ne zici ce vesti primesti de la tutu ..ma bucur ca te'ai hot sa mergi la el .

bea cum stai cu pregatirile de nunta ?

fire

ioana super vesti ...waw ce ma bucur , bv bv ... sigur vi cu un bobocel in burtica cat de curand !

tinutza

fetelor ...asa cum zicea si magdi sunt multe chestii imp in viata de care ar tb sa ne bucuram , are drept viata este scurta si tb sa ne bucuram de ea si sa nu uitam sa zambim chiar daca o facem fara un motiv anume . Bucurati'va de ca sotii vostri va sunt alaturi si va sprijina ..e mare lucru.
Eu nu am multe vesti ...am ratat monit luna asta , insa am facut analizele hormonale si peste 10 zile lucr voi lua rez.
Criss...este ok , are f mult de munka dar cu siguranta ne va de veste in curand

va pupik dragelor si va doresc o seara placuta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beatrice75 spune:

Fetele, va pupicesc pe toate!
Scuze pt ieri, dar eram asa de nervoasa si adeseori ne simtim asa de neputinciosi!
Pe prietena mea au sunat-o de la clinica si i-au zis ca mai are un embrion, se ducea azi sa i-l implanteze, adevarul este ca sansele sunt fff. mici, dar exista!!!oricum, i-am trimis incurajarile voastre pe mail. Si asa cum a spus Ioana, sa mai incerce.....
Eu am inceput sa am o groaza de emotii cu nunta, dar mai ales cu CM:vine, dar daca nu vine, cand vine.....incerc sa ma intaresc, pt ca vreau sa devin mamica in curand, eu care sunt asa de copilaroasa!!!!Voi incerca natural pana in vara...Doamne, cata presiune!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beatrice75 spune:

Sunt asa de minunate zilele de toamna!!!Cand nu ploua, desigur!

Mergi la inceput