Endometrioza ne-a unit in lupta pentru bebe(52)
Raspunsuri - Pagina 17
xdidi spune:
gata luni pe 5 ma duc si la tutu, cu toate ca voi fi la cm pt ca pe 3 termin duphastonul si tot pe 3 imi va veni, macar sa vb cu el si sa se uite pe dosarul meu....imi pun mari sperante in el..
ve puup si va multumesc pt incurajari si contacte

didi
Monica9 spune:
Alexia imi pare rau pt vestile rele dar poate o sa dispara pana la nastere si nu va fi nici o problema, stiu ca e greu sa nu te gandesti la probleme dar incearca, noi ne rugam pt bebele tau sa fie totul bine.
Xdidi multa bafta la medic, sper sa nu iti dea tot vesti rele si sa fie totul ok pana la urma. Nu ma pricep la problema asta ce zici tu ca ai avea dar eu as zice sa mai faci investigatii, poate nu e chiar asa rau cum a iesit la analizele facute.
Mada daca ai iesit deja din butoi nu mai intra iarasi ca nu rezolvi nimic, ai incredere ca va veni bebele din nou, odata s-a intamplat si asta inseamna ca se mai poate intampla oricand.
Liliana tin pumnii pt tine, sa iasa cu bebe de data asta.
Lucia ce mai fac fetele? Cand ne pui poze cu bebelusa ta?
Noi suntem bine, crestem, mai ales la kilograme eu. Cu fiecare saptamana trecuta ma simt mai bine, mai relaxata si ma bucur tare mult ca nu mai avem asa mult. Nu prea am timp acum nici sa va citesc pt ca a plecat soacra si au venit parintii mei sa ma ajute dar Rebecca nu e obisnuita cu ei si plange dupa mine si daca ma duc pana la baie. De mancat numai eu pot sa ii dau ca altfel nu vrea si adormit la fel, numai cu mine. E greu acum dar sper sa se obisnuiasca in 2-3 saptamani pt ca eu nu prea am voie sa fac efort din cauza cerclajului.
Va pup pe toate si multe liniute duble va doresc! Cred ca e timpul sa apara si vesti bune pe aici.
Monica mami de Rebecca (2008.02.15) si
31+ 
http://www.flickr.com/photos/15839588@N08/
anais74 spune:
Buna dimineata 

Am revenit si eu dupa o scurta pauza, am fost plecata in deplasari cu firma. Acum am revenit si am inceput numaratoarea inversa. Luna asta, ca norocu', in zilele fertile am reusit sa fiu acasa si n-am pierdut timpul
Ce-o fi o fi!
Xidi, succes la tutu, sa gasiti un plan de bataie 
Mada, beatrice, aditza, monica, magdita, cris,si toate fetele dragi mii de 
beatrice75 spune:
URASC ACEASTA BOALA!!!!!!!!!!!!!!!!

o PRIETENA DE-A MEA CU ENDO mi-a zis ca e in pragul sinuciderii, este disperata, plange intruna, ieri a facut FIV, dupa 3-4 IA nereusite si dr nu i-a mai dat nicio sansa, ca nu are ovocite. Ca zice ca nu ar fi trebuit sa se opereze de chist ovarian!!!Auziti!!!Si mie dr mi-a zis ca daca am stat asa si nu m-am operat din vreme, s-au produs leziuni care nu ami pot fi reparate. 

Didi, sa ma tii si pe mine la curent cu ce-ti spune TUT.
URASC ACEASTA BOALA!!!
![]()

tinuta78 spune:
Beatrice, ce poti sa-i spui...., doar s-o aduci cu gandul la Bunul Dumnezeu. Incearca s-o convingi ca are un suflet bun, ca Dumnezeu vede asta, c-o s-o ajute. Ca tocmai pentru sufletul ei bun, Dumnezeu ii da atatea incercari, si asta pentru ca El stie cata dragoste este in sufletul ei. Si daca voia Lui este sa nu aiba copii ei..., sa incerce sa-si ofere dragostea de care este capabila unui copil abandonat pe care Dumnezeu il iubeste si care-i este sortit ei sa-l ingrijeasca si sa-l ocroteasca cu dragostea ei. Eu sincer cu asta merg inainte. Stiu ca procedura adoptiei este foarte greoaie in Romanica Noastra, dar..., trebuie incercat. Bineinteles, inainte trebuie sa se inpace ea cu acest gand, dupa ce va face tot ce-i sta in putinta sa aiba bb-ul ei, sa isi ofere o pauza de gandire si resemnare , iar apoi sa incerce si cu adoptia. E foarte delicata aceasta problema, chiar daca acum se resemneaza, in viitor pe masura ce anii vor trece, o sa-i reapara gandirile astea sumbre si poate atunci n-o sa mai aiba prietene bune care sa-i fie alaturi
.
Ai grija de psihicul ei, este foarte inportant sa aiba pe cineva sa-i dea sfatul cel bun
beatrice75 spune:
cE POT SA VA SPUN?nE-AM CUNOSCUT ACUM UN AN SI JUMATATE, APROAPE 2 LA SPITAL, NE-AM VAZUT DOAR DE 2 ORI, INSA DE ATUNCI VORBIM MEREU LA TELEFON, DESI NU NE-AM MAI REVAZUT. DESI LOCUIM AMANDOUA IN ACELASI ORAS....SI CU TOATE ACESTEA......
VIATA CU AGITATIA EI, CU PROBLEME NE PRINDE IN VALTOARE.
anais74 spune:
Offff Beatrice, imi pare nespus de rau!!!!! 

Este asa de greu sa dai sfaturi care sa aiba si efect....cred ca in asemenea situatii cel mai important, in primul si primul rand, este sa fie cineva linga tine care sa te inteleaga, sa nu te judece, sa te accepte. Si acest lucru trebuie sa vina mai intai de la cei apropiati: sot, familie. Este ca si cand te confrunti cu un diagnostic dramatic. Pentru ca e o drama sa stii ca nu mai ai nicio sansa sa ramai gravida. Ar fi bine sa se accepte asa cum este, si apoi sa se simta acceptata de sot. Este intr-adevar fff trist, dar nu e capatul lumii. POATE fi mama, dar altfel. Prin adoptie. Si sunt sigura, ca viata ii poate oferi bucurii nespuse si in conditiile astea. Poate nu ar fi rau sa intre pe forum la mamaici de copii adoptati si sa impartaseasca din experientele lor. Spun lucrul asta poate cu o oarecare usuratate, asta deoarece desi mai am sanse sa concep natural, noi oricum ne-am hotarart sa adoptam un copil. Si sunt sigura ca voi putea fi o mama buna. Chiar daca ulterior imi va da Dzeu un copil pe care sa-l concep eu.
Dar revin, nu va putea sa faca pasi mai departe, pina cand nu-si va accepta situatia, pina nu se va accepta pe ea insasi asa cum e. Daca fericirea/implinirea noastra suprema ar depinde NUMAI de asta, sunt sigura ca toate am fi mame fara probleme. Dar eu chiar cred ca viata inseamna mai mult decat atat....parerea mea....
Ii doresc prietenei tale sa-si gaseasca linistea si calea. Tu poti sa o ajuti chiar si numai fiindu-i alaturi. Pt ca de multe ori in viata, in asemenea momente, te dezamagesc cei mai apropiati...

Good night!