Endometrioza ne-a unit in lupta pentru bebe(52)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns beatrice75 spune:

Mi-e asa de frica de virozele astea!!!Sa fiu o miresica mucioasa....
Surorii mele i s-a depistat chist pe ovar, sper ca sapt aceasta sa ajunga si ea la dr.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magdita spune:

Buna dragelor,

Alexutza, incearca sa nu fii ingrijorata, stiu ca e greu, am trecut si noi prin asta, de fapt fratele meu si cumnata mea au trecut. In timpul sarcinii, i s-au depistat nepotelului meu 3 formatiuni chistice la un rinichi, care au fost urmarite ecografic toata sarcina, rinichiul parea functional, insa nu stiau nici medicii dupa nastere in ce masura ii va fi afectata functionalitatea lor. Din fericire, si slava lui Dumnezeu, dupa nastere nu s-au mai vazut la eco, bebe e sanatos, urineaza absolut normal, cand va mai creste probabil ca ii vor mai face niste investigatii la Bucuresti, acum e prea mic pentru acele investigatii. Deci incredere si speranta .
Aditza, te dadusem la disparuti .
De Cristy mai stiti ceva? Stiu ca se stimula pentru o eventuala IA.
Pup toate fetele .

Cu siguranta se va intampla minunea !!!
Doamne ajuta tuturor
..."Ce te surprinde cel mai mult la oameni?
Dumnezeu a raspuns:
-Faptul ca se plictisesc de copilarie, se grabesc sa creasca, apoi iarasi tānjesc sa fie copii; ca īsi pierd sanatatea ca sa faca bani si apoi īsi cheltuiesc banii ca sa-si refaca sanatatea; faptul ca se gandesc cu teama la viitor si uita prezentul iar astfel nu traiesc nici prezentul nici viitorul; ca traiesc ca si cum nu ar muri niciodata si mor ca si cum nu ar fi trait.
...ce ai dori ca oamenii sa stie ?
Dumnezeu m-a privit zāmbind si a zis:
-Doar faptul ca sunt aici, intotdeuna"
"Interviu cu Dumnezeu" - Octavian Paler
Anul asta se va intampla din nou, iar atunci va fi perfect!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mada23 spune:

Alexutzule.. cu incredere in DD si o sa fie bine, pentru linistea ta poate ca ar trebui sa mai consulti si un alt ecografist, nu stiu daca te ajuta, dar eu asta as face. Ne rugam pentru "fatzuca" aia frumosa sa fie bine .
Suntem aici si cu bune si cu rele, daca te simti mai bine vorbind, eu, cel putin, sunt aici

De Boobulina, Ralu, Monica mai stie cineva ceva?

Aditza.. multa sanatate
Beea... poti sa iei vit C sa previi raceala, multa lamaie si ai sa fii o miresica putin "acra" dar sanatoasa. Imbratisari surioarei sa mearga la dr sa nu stea asa.
Ana-Alexia... mare, mare

Madutz

ingerash din ceruri, mami te iubeste 28.05.2009
www.pregnancy-layouts.com/style-Belly-MariaNectarie.jpg" target="_blank">astept a doua binecuvantare, ai mila de noi www.surebaby.com/community/plugins/tickers/widget.swf?client_id=4aae592d5132a&wt=1%22%20type=%22application/x-shockwave-flash%22%20wmode=%22transparent%22%20alt=%22symptoms%20of%20pregnancy%22%20height=%22200px%22%20width=%22200px" target="_blank">
"Te simti neincrezator, ingrijorat si nu esti sigur pe ce drum s-o apuci? Lasa-L pe Dumnezeu sa te calauzeasca. El cunoaste drumul. "

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fireyes spune:

Pup si eu fetele, dupa o "pauza" in care am inghesuit concediu, treaba la serviciu,etc.

Lilisor, tin pumnii ca pt mine, stii asta prea bine... pe cand ai "planificat" Spania?

Ioana abia astept sa inauguram noul local...

Mada, Magdita, Lucia, Aditza, Boo, si toate fetele, muuuulti si

Mergi la inceput

Flacarico.. lume noua , putin mai devreme te-am citit pe la fiv , telepatia functioneaza ce planuri mai ai?
Lilitzu.... multe pentru tine, sunt cu "ochiu" si dupa tine sa stii, vreau sa nu ratez marea veste, sa ma bucur pentru tine

Madutz

www.pregnancy-layouts.com/style-Belly-MariaNectarie.jpg" target="_blank">astept a doua binecuvantare, ai mila de noi www.surebaby.com/community/plugins/tickers/widget.swf?client_id=4aae592d5132a&wt=1%22%20type=%22application/x-shockwave-flash%22%20wmode=%22transparent%22%20alt=%22symptoms%20of%20pregnancy%22%20height=%22200px%22%20width=%22200px" target="_blank">
"Te simti neincrezator, ingrijorat si nu esti sigur pe ce drum s-o apuci? Lasa-L pe Dumnezeu sa te calauzeasca. El cunoaste drumul. "

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xdidi spune:

salutare fetelor
va multumesc la toate pt sfaturi si asa voi face azi sun la tutu
ioana mie doar eco mi-a facut si fsh-ul si mi-a zis ca nu imi poate face stimulare ca imi inhiba si mai tare endometrul care are6.9 mm
max. 7mm
acum sa vedem ce zice tutu si ce sanse imi da si daca nu deja mama se pregateste sa-mi faca o asigurare de sanatate internationala si sa plec la verona, poate astia de dincolo gasesc vreo solutie, ceva experimental ca oricum nbu prea am ce pierde....poate exista vreo posuibilitate sa fac un bebe fara fiv..
va puuup pe toate
ps: sa ramana cineva graviiiiiii, sa ne scoata din butoi

didi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fireyes spune:

Mada, ete, mai dau o incercare noua, sa vad daca-mi prieste mai bine toamna din 2009 decat aia din 2008 bine, asta daca ies bune tonele de investigatii pe care le mai am de facut pana sa incep si tratamente...
Altu'felu'...merem inainte, ca-i mai bine decat inapoi

Mergi la inceput

Didi.. asa e , e un aer deprimant aici poate vine cineva cu o veste buna.
Doar ce am scos un ochishor din butoi si cred ca intru la locnu prea are cine sa ma tina de manutza
Flacarico... Doamne ajuta, tare mult as vrea sa vii cu o veste buna

Madutz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magdita spune:

Flacarico, Doamne ajuta, sa iti iasa bine toate analizele iar FIV-ul pe care urmeaza sa-l faci sa-ti aduca mult asteptat .
Madutzul meu scump, eu sunt aici sa te scot din butoi si sa te tin de manuta . Oricand simti nevoia sa vorbesti, stii cum sa dai de mine .
Didi, multa bafta si sa-ti ajute DD sa primesti vesti bune .
Sa speram ca vor aparea si II la subiectul nostru, ca de cand le mai asteptam .

Cu siguranta se va intampla minunea !!!
Doamne ajuta tuturor
..."Ce te surprinde cel mai mult la oameni?
Dumnezeu a raspuns:
-Faptul ca se plictisesc de copilarie, se grabesc sa creasca, apoi iarasi tānjesc sa fie copii; ca īsi pierd sanatatea ca sa faca bani si apoi īsi cheltuiesc banii ca sa-si refaca sanatatea; faptul ca se gandesc cu teama la viitor si uita prezentul iar astfel nu traiesc nici prezentul nici viitorul; ca traiesc ca si cum nu ar muri niciodata si mor ca si cum nu ar fi trait.
...ce ai dori ca oamenii sa stie ?
Dumnezeu m-a privit zāmbind si a zis:
-Doar faptul ca sunt aici, intotdeuna"
"Interviu cu Dumnezeu" - Octavian Paler
Anul asta se va intampla din nou, iar atunci va fi perfect!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xdidi spune:

magdita, mada merci mult de incurajari si eu sper sa fie bine, eu sunt o fire optimista de felul meu, dar acum cred ca hormonii sunt devina....
acum il sun pe tutu sa fac o programare.....

didi

Mergi la inceput