Endometrioza ne-a unit in lupta pentru bebe(52)
Raspunsuri - Pagina 15
Ioanatugs spune:
Xdidi de ce vorbesti de menopauza precoce? Ai facut inhibina B, ai FSH-ul foarte mare, sau doar pe baza ecografiei ti s-a pus acest diagnostic aberant??
www.onetruemedia.com/shared?p=98f29d9e020e1cd62c89ff&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Saint-Bernardul meu
xdidi spune:
salutare fetelor
Ioana am facut fsh-ul de ziua 2-3 si mi-a iesit 13.36, in conditiile in care max era 12.25, iaar ecografic sunt iarasi paucifoliculara si mie nu-mi vine cm fara duphaston....iar starea asta de adormire a aovarelor o am dupa ce am luat 2 luni duphaston-ul asta ...nici nu stiu ce sa mai zic sunt cxam debusolata, dar oricum vreau si alta parere si as vrea si eu daca se poate sa aflu unde pot sa-mi fac o programare la tutunaru? stiu ca am mai scris cineva odata ,dar eu n-am mai gasit pagina![]()
va puup pe toate

didi
beatrice75 spune:
Cabinetul se afla pe Str Sandu Aldea 86.
Dan Tutunaru - 0723 999939
asistenta: 0720 099299
nu se fac programari, de luni pana vineri intre 14 si 18
Ioanatugs spune:
xdidi e foarte bine ca vrei sa ceri si parerea altui medic, pentru ca nu poate fi vorba de un raspuns ovarian atat de slab cum ti-a spus medicul tau. Ai facut stimulari ovariene, pentru ca daca ai facut, atunci e normal sa-ti iasa un FSH un pic mai mare cum e al tau acum? FSH-ul tau nu arata ca rezerva ovariana e pe sfarsite, doar Inhibina B si antimulerienii pot sa-ti spuna negru pe alb acest lucru. Eu am avut dupa doua stimulari un FSH de 20, iar dupa 2 luni de tratament cu Ciclo-progynova a ajuns la 13 si am facut FIV si am avut 9 ovocite frumoase. Am si ramas gravi, insa nu a fost sa fie pina la sfarsit, dar asta nu inseamna ca am rezerva ovariana pe duca. Si sfatul meu e sa schimbi medicul si sa faci aceste analize la Synevo, de ex. si vei sti sigur cum stai.
www.onetruemedia.com/shared?p=98f29d9e020e1cd62c89ff&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Saint-Bernardul meu
mada23 spune:
Didi...
eu zic sa ceri si alta parare, mergi la tutu si o sa vezi ca se schimba situatia 
Ionicule...
ma bucur mult ca ne-ai mai dat un semn de viata, pup tare, tare fata si va tin pumnii sa va mearga bine la noua locatie 

Mamici frumoase nu mai dati nici un semn, nimic, nu ne mai incurajeaza nimeni 
multe
pentru fete
Madutz
ingerash din ceruri, mami te iubeste 28.05.2009
www.pregnancy-layouts.com/style-Belly-MariaNectarie.jpg" target="_blank">astept a doua binecuvantare, ai mila de noi
www.surebaby.com/community/plugins/tickers/widget.swf?client_id=4aae592d5132a&wt=1%22%20type=%22application/x-shockwave-flash%22%20wmode=%22transparent%22%20alt=%22symptoms%20of%20pregnancy%22%20height=%22200px%22%20width=%22200px" target="_blank">
"Te simti neincrezator, ingrijorat si nu esti sigur pe ce drum s-o apuci? Lasa-L pe Dumnezeu sa te calauzeasca. El cunoaste drumul. "
mada23 spune:
Beea...
gata cu nunta? ca nu am fost pe faza![]()
Lushic..
fetele, mereu imi zic sa te sun si imi aduc aminte numai la ore nepotrivite 
sper ca sunteti bine 

imi este tare dor de tine
pentru endomunoase
Madutz
ingerash din ceruri, mami te iubeste 28.05.2009
www.pregnancy-layouts.com/style-Belly-MariaNectarie.jpg" target="_blank">astept a doua binecuvantare, ai mila de noi
www.surebaby.com/community/plugins/tickers/widget.swf?client_id=4aae592d5132a&wt=1%22%20type=%22application/x-shockwave-flash%22%20wmode=%22transparent%22%20alt=%22symptoms%20of%20pregnancy%22%20height=%22200px%22%20width=%22200px" target="_blank">
"Te simti neincrezator, ingrijorat si nu esti sigur pe ce drum s-o apuci? Lasa-L pe Dumnezeu sa te calauzeasca. El cunoaste drumul. "
beatrice75 spune:
MADA, mai am cu nunta, in prima sapt din nov....asa a fost sa fie!
Aditza, pe unde ai disparut?
alexia28 spune:
Buna fetele,
V-a mai citit dar n-am apucat sa va scriu, sunt tare necajita, am facut morfo la dr Pop, mi-a zis ca trebuie urmariti rinichii lui bb ca ceva nu e ok acolo, mi-a zis ca nu se poate pronunta ca sunt probleme deocamdata si ma asteapta la 28 sapt la eco, se poate sa dispara pana la nastere sau nu. Nu ma pricep la termeni medicali, am vb cu mai multi medici si nefrolog si neonatologul Nataliei, joi merg si la ginecolog, toti mi-au spus acelasi lucru ca 80 % sunt sanse sa nu se nasca bb cu probleme dar daca Doamne fereste se naste asa trebuie probabil o interventie si ma pun in legatura cu un chirurg. Nu-mi ramane decat sa astept noiembrie sa facem din nou morfologica si sa ma rog la DD sa fie bb sanatoscred ca imbatranesc cu 10 ani pana atunci. Si cand i-am vazut fatzuca asa frumoasa m-am topit toata, simt deja ca il iubesc de mor http://www.flickr.com/photos/10210052@N04/3965321567/
Adiza ce ati facut, ati gasit vaccinul pt fina ta? Si eu am RH negativ, am facut vaccinul cand am nascut-o pe Nati acum imi urmaresc dozarile de anticorpi daca cumva apar trebuie sa fac vaccinul in sapt 28. Sa-mi zici si mie unde l-ati gasit pana la urma.
pup toate fetele
www.flickr.com/photos/10210052@N04//" target="_blank">Mamica de
Natalia Maria 20.02.2008 si
23
prietene DC .
aditzaC spune:
buna seara fete dragi
nu am mai intrat de cateva zile , nu am avut dispozitia necesara insa v'am citit .
xdidi
imi pare rau pt vestile tale ...asa cum au zis si fetele eu zic sa mergi la un alt medic sa ceri si alta parere
bea
v'am urmarit din umbra
ioana
ma bucur ca ai revenit printre noi 
alexia
iubita mea imi pare asa rau .... offf ..iti tin pumnii ca analizele urm sa iasa super ok si bebe sa nu mai aiba nici un fel de problema . Of ..dar ti'au zis de la ce s'a intamplat asta ?
In leg cu vaccinul nu pot sa iti spun decat ca nu se gaseste la noi in tara , acum asteptam ras de la cineva care a plecat in ungaria sa vedem daca il gaseste , te tin la curent .
Eu ... m'am pricopsit cu o viroza si acum am stat acasa in cm . M'am simtit f rau ..spèr sa imi treaca repede . Am fost la ednocrinolog si mi'am luat trimitere sa fac hormonii si de asemenea am trimitere la analize de sange . La tutu nu am mai ajuns luna asta , azi sunt ziua 12 .....ce o vrea d'zeu !
va pupik pe toate si va astept cu vesti bune 

Unde ati disparut?