Endometrioza ne-a unit in lupta pentru bebe(52)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns beatrice75 spune:

Tinuta, daca sangerezi usor, adica niste pete practic, este ok. Mergi la dr doar daca ai o cantitate mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns coca1978 spune:

TINUTA eu am facut tratamentul cu dipherelin de trei ori pana acum si de fiecare data cam la o saptamana dupa prima fiola aveam menstra aproape normala cateva zile apoi deloc 90 si ceva de zile acum mai depinde si de fiecare organism.dar este normala sangerarea dupa prima fiola , daca faci a doua fiola si sangerezi atunci e cu probleme asa stiu eu .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tinuta78 spune:

Multumesc pentru raspunsuri,
Nu m-am speriat asa tare, am avut aproape o menstra in toata regula 3 zile in cantitate moderata. Am cautat pe net sa inteleg de unde vine aceasta metroragie , dar nu m-am lamurit exact, plus ca am vazut ca nu toate fetele au avut-o.
Va pup pe toate si sa ne indeplinim cat mai curand visul de a fi mamici. Eu mai am de asteptat si sper sa trec cu bine peste lunile astea grele. Am vazut ca in mod normal reactiile adverse apar dupa luna II de tratament, insa la mine au aparut dureri de cap din prima luna.

Mergi la inceput

la mine reactiile adverse au aparut dupa a treia injectie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magdita spune:

Citat:
citat din mesajul lui tinuta78

Am vazut ca in mod normal reactiile adverse apar dupa luna II de tratament, insa la mine au aparut dureri de cap din prima luna.

Tinuta, eu sangerari nu am avut absolut deloc toata perioada tratamentului, insa am avut dureri de cap, fruntea mai ales, chiar la 2 sapt de la prima injectie, si tot in prima luna si dureri de sani cateva zile. Iti doresc sa ai parte de cat mai putine efecte adverse si de relaxarea psihica pe care am obtinut-o eu in timpul tratamentului .

Cu siguranta se va intampla minunea !!!
Doamne ajuta tuturor
..."Ce te surprinde cel mai mult la oameni?
Dumnezeu a raspuns:
-Faptul ca se plictisesc de copilarie, se grabesc sa creasca, apoi iarasi tānjesc sa fie copii; ca īsi pierd sanatatea ca sa faca bani si apoi īsi cheltuiesc banii ca sa-si refaca sanatatea; faptul ca se gandesc cu teama la viitor si uita prezentul iar astfel nu traiesc nici prezentul nici viitorul; ca traiesc ca si cum nu ar muri niciodata si mor ca si cum nu ar fi trait.
...ce ai dori ca oamenii sa stie ?
Dumnezeu m-a privit zāmbind si a zis:
-Doar faptul ca sunt aici, intotdeuna"
"Interviu cu Dumnezeu" - Octavian Paler
Anul asta se va intampla din nou, iar atunci va fi perfect!

Mergi la inceput

asa este magdita, m-au durut si sanii in prima saptamana, acum dupa metroragia asta mi-a trecut. Am ramas doar cu durerea de cap, in zona tamplelor si la ceafa. Capul m-a durut de a doua zi dupa injectie, apoi m-a lasat si a reaparut odata cu sangerarea asta. Ma doare zilnic, asta ma sperie. Eu inca nu m-am relaxat, ptr ca nu ma pot dezlipi de voi, va citesc zilnic, recitesc prima pagina cu reusite si ma visez in ianuarie -februarie graviduta. Nici nu concep ca n-o sa fie asa.

Mergi la inceput

Cu durerea asta de cap adorm si ma trezesc tot cu ea. Nu stiu ce sa mai fac .Am incercat sa iau paracetamol seara, dar degeaba. Somnul nu-mi ajunge, iar dimineata eu ma trezesc tot obosita.

Mergi la inceput

Fetele!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina_84 spune:

putina activitate fata de zilele trecute,unde sunteti?
voi inainte sa va apucati de incercat, ati facut niste analize ceva?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xdidi spune:

salutare dragelor
ce mai facti voi? ca eu7 sunt pe cale sa inving endometrioza, daca intrebati cum? va raspund prins singura metoda pe care o stim .....menopauza, ieri am fost la doc si ovarele mele au devenit paucifoliculare si ma indrept spre o frumoasa insuficienta ovariana...si in ceva timp chiar o menopauza precoce
acum iau iarasi duphaston 2 luni, dar sunt praff am inceput cu niste tratamente naturiste, tincturi etc, nush ce sa mai zic.....hopeless
va pup p0e toate

didi

Mergi la inceput