Endometrioza ne-a unit in lupta pentru bebe(52)
Raspunsuri - Pagina 13
beatrice75 spune:
ADIZA, dati o fuga pana in Bulgaria, ca-i mai aproape! Uff, ce nenorociti!!
BOO, ne mai dai vesti?
LUCIALU!!!!
ana-alexia spune:
Adelamaria
multumim frumos!

Este foarte util un reminder din cand in cand; pentru ca ne afundam in griji si cam uitam sa vedem frumosul din jurul nostru.
Didi
si mie mi-a zic C.Neamtu ca am 1/2 max sanse din sansele unei fete fara trompe, si asta cel mult daca fac FIV, tot din motiv de endo.
Ete eu ma incapatanez sa cred ca sansele ni le da Doamne-Doamne, indiferent care va fi rezultatul in cazul meu. Ca s-au vazut si miracole, asa-i?!!!![]()
Pupici pentru toate fetele!

Ioanatugs spune:
Buna din nou!
Ma bucur ca m-am mai linstit un pic si am si eu timp sa mai intru pe forum. Va multumesc pentru aprecierile adresate lui Boro, care va implini in curand 5 anisori. E pur Saint-Bernard si are si doua premii castigate la concursuri, asa ca e dresat si foarte afectuos. Dar nu asta conteaza, ci faptul ca suntem tare fericiti ca-l avem, el e mica noastra evadare din cotidian.
Dar sa revenim la noi, am avut o vacanta mai lunga decat ne-am propus initial, nu pentru ca ne-am dorit asa, asa s-a intamplat. Dar acum am revenit la munca si speram sa deschidem cat mai repede noua locatie.
O sa citesc si eu din urma, pentru ca vad ca a-ti scris ceva...
...si o sa revin!
www.onetruemedia.com/my_shared?z=3d83a89c375565f7f5a863&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Saint-Bernardul meu
adelamaria spune:
Neata!
O
? Avem si inlocuitor de cicoare pentru cine tine regim ![]()
Dam la liber si cate un frappe azi, ca sa inceapa ziua bine![]()
Ioana, am vizionat si eu montajul cu Boro
Un catel superb!...Apropo, stii cine s-ar bucura rau de el? Fiica-mea
Mama, ce l-ar mai fugari si calari! Din cate stiu eu cainii Saint Bernard sunt blanzi si apropiati de copii, nu?
O as va fie usor cand il veti avea pe bebe al vostru!
Va doresc o zi usoara si frumoasa tuturor! Apropo, ati vazut ce zile superbe de toamna avem? Cred ca la munte padurea are culori minunate!
aditzaC spune:
buna dimineatza dragelor
din pacate nici o veste pana acum ...am sunat in tot bucurestiul si toata lumea ne zice acelasi lucru : nu se gaseste la noi in tara si sa incercam in Ungaria ( zic majoritatea) . Offf....
vroiam sa va intreb ceva : vad ca cm meu nu da semne ca s-ar oprii
vineri este z =8 pot merge la monitorizare daca cm nu se opreste ? Monitorizarea costa 200 ron dar eu nu am bani credeti ca daca ii spun dr T ca ii voi da banii luni va accepta ?...multumesc
sincer m-am saturat de toate durerile astea nu le mai suport ..
va pup pe toate
Ioanatugs spune:
Adelamaria multumim frumos de aprecieri!
Ana-Alexia asa e, trebuie sa credem si in minuni, altfel nu exista speranta!
Alexia28 felicitari pentru baietel!
www.onetruemedia.com/shared?p=98f29d9e020e1cd62c89ff&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Saint-Bernardul meu
luca2008 spune:
adiza,
din pacate vaccinul va veni in tara abia dupa 15 noiembrie.
Stiu asta deoarece am vorbit cu cei din firma care-l importau .Sa nu pierdeti timpul , mergeti in Ungaria sau rugati pe cineva care vine de acolo sa va aduca vaccinul deoarece mamica are doar 72 de ore la dispozitie dupa nastere pentru al face.
Pup toate fetele.
aditzaC spune:
luca
multumesc , da din pacate toata lumea ne indruma acolo , cred ca nu avem incotro si o sa mergem .
ioana
app de ce vb si eu am fost la dr C.Neamtu si mi-a zis ca sa iau in calcul un FIv in viitor si sa am grija cu endometrioza asta . Nu mi-a zis CLAR FIV ! 
tinuta78 spune:
fete dragi,
n-am mai scris cam de multicel. Am inceput si eu tratamentul cu diphe de o saptamana. Am facut injectia in z2, iar imediat in z3 mi s-a oprit menstra( de obicei dura cam 3-4-5 zile,dar mai putin cantitativ). Acum am si eu o intrebare; am citit pe prospect ca reactii adverse aparitia metroragiei in timpul primei luni de tratament. Mie mi-au aparut aceste sangerari de luni z6 de la injectie si nu dau semne ca s-ar opri. Oare este normal? Ce este oare aceasta metroragie si de ce a aparut acum de la tratament? Eu niciodata n-am avut sangerari intre menstre, iar acum imi fac griji.
Felicitari ana ptr bebel, sa fie sanatos
ptr voi toate
xdidi spune:
salutare fetelor
Ioana superb "catelusul", in copilarie eu am crescut ciobanesti si imi plac cainii de talie marre fff mult
Adita nici mie dr. nu mi-a zis sa fac fiv luna asta, dar a zis ca in ianuarie cel tarziu....nu stiu ce sa mai zic maine stabilesc o consultatie cu dr. ginecolog si apoi mai vedem poate dau o fuga si pe la tutu si daca nu se intrevede nimic cu Dumnezeu inainte....aaaa si am facut testul duminica si nu sunt gravi, cum era de asteptat...
ana-alexia eu cred in miracole si cred ca sigur este ceva pus de-o parte si pt familia mea, iar eu nu concep o fam fara copii, oricum eu sunt la inceput de drum n-am avut decat 1 luna in care s-ar fi putut sa raman in rest sufar de amenoreea asta, asa ca inca n-am avut timp de dezamagiri, dar le astept si sper sa le trec cu brio, nu ma doboara pe mine o boala,vorbesc acum psihologic![]()
va puuuup pe toate

lucic 
didi