Endometrioza ne-a unit in lupta pentru bebe(52)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns magdita spune:

Ade, cate dreptate ai, dar cat de greu e sa facem asa cateodata... Insa iti dau perfecta dreptate.
Ioana, ce bine ca ai aparut. Te asteptam cu vesti cand ai timp.
Cristy sa creasca foliculasii .
Araceli, bine ai venit si aici . Bafta multa si tie luna asta .
AditzaC, imi pare rau ca ai avut iar dureri . Bafta la eco vineri.
Beatrice, insomnii am si eu cateodata, stresul e de vina. In timpul tratamentului cu diphe am avut mai mult bufeuri decat insomnii
Didi, mai bine ai vorbi cu un medic. Nu stiu daca se face stimulare fara cm. In mod normal se face in primele zile de cm, atunci se selecteaza foliculii, care dupa aceea doar cresc.
Madutz, asta asa, fara motiv, doar ca sa nu uiti .
Pup toate fetele si sa ne auzim cu vesti bune .

Cu siguranta se va intampla minunea !!!
Doamne ajuta tuturor
..."Ce te surprinde cel mai mult la oameni?
Dumnezeu a raspuns:
-Faptul ca se plictisesc de copilarie, se grabesc sa creasca, apoi iarasi tānjesc sa fie copii; ca īsi pierd sanatatea ca sa faca bani si apoi īsi cheltuiesc banii ca sa-si refaca sanatatea; faptul ca se gandesc cu teama la viitor si uita prezentul iar astfel nu traiesc nici prezentul nici viitorul; ca traiesc ca si cum nu ar muri niciodata si mor ca si cum nu ar fi trait.
...ce ai dori ca oamenii sa stie ?
Dumnezeu m-a privit zāmbind si a zis:
-Doar faptul ca sunt aici, intotdeuna"
"Interviu cu Dumnezeu" - Octavian Paler
Anul asta se va intampla din nou, iar atunci va fi perfect!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aditzaC spune:

Am o mare rugaminte la voi : fina mea va naste luna viitoare . Din pacate are unele probleme de sanatate printre care si RH negativ . Pt asta ar tb sa faca un vaccin . Dr care a urmarit sarcina ia zis ca nu ii tb acest vaccin . Din fericire a plecat de la ea si a ajuns la un medic bun de la polizu ...care ia spus ca va tb sa faca vaccinul . Il cautam prin farmacii dar din pacate nu se mai importa .Cunoasteti pe cineva care il are si nu a mai avut nevoie de el ? Sau vreo farmacie care il are in stoc ? Va rog mult ...
Multumesc frumos fetelor !

Mergi la inceput

vaccinul se numeste ROGHAM....multumesc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adelamaria spune:

Aditza, intr-adevar vaccinul asta nu se mai importa, din pacate! Nu se gaseste nici la depozite...stiu pentru ca si eu l-am cautat recent pt o prietena...Sincer, nu stiu care ar fi solutia...Teoretic maternitatile ar trebui sa-l aiba si sa-l puna la dispozitie...Sa intrebe acolo unde va naste, eventual sa-l plateasca si sa dea ceva in plus...Cred ca medicul ei ar trebui sa stie cel mai bine daca exista in spital sau nu...Nu stiu, zici ca-s nebuni astia de la guvernare! Practic iti pun viata si viitorul in pericol cu deciziile lor proaste! Intr-o tara civilizata daca i-ai da in judecata, ai castiga sigur!...Nebuni de legat! Pai o femeie in situatia asta daca nu are acces la acest vaccin, nu mai poate avea alti copii in viitor, nu?...Se joaca cu vietile noastre si nici nu le pasa! Nemernici!

Ioana, ce bine ca te mai "aud"...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xdidi spune:

salutare fetelor
Adita stiu ca trebuie sa faca un vaccin si eu am rh negativ si mama are deci este istorie la noi in familie, eu una am gasit vaccinuri si medicamente mai rar intalnite pe piata la farmaciile Dona,iar daca vaccinul este facut de institutul cantacuzino il gasesti acolo, de exemplu eu am gasit imunostim, deci ar fi sanse...bafta , aaaa si poti suna la ei si iti zic unde gasesti daca au.....iar cu monitorizarile , faci cum vrei, dar poate daca stai acasica si sarbatoresti cu sotul efectul va fi unul special........si la multi ani si tot ce iti doresti.
Ade ai mare dreptate,dar atunci cand afli ce se intampla cu tine si ca ai boala asta nenorocita esti bulversata si nu sti pe ce drum sa o apuci....eu una am descoperit endo in septembrie si in oct cand m-am operat deja chisturile imi crescusera cu cate 1 cm si unul dintre ele incepuse sa curga si riscam sa fac un fel de peritonita....deci am cam fost cotra-cronometru, insa vazand ce trag acum poate nu as fi facut atatea luni de tratament, dar eu sper ca va veni soarele si pe strada mea si voi avea un copil, fie venit natural sau venit de la altcineva......
lucic, ce mai faci?
ioana ma bucur ce esti bine , asteptam vesti bune
va puuup pe toate

didi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adelamaria spune:

Da, si eu am auzit ca farmaciile Dona sunt mai "dotate" decat altele, sa incerce eventual...Sau o alta idee ar fi sa contacteze vreo emisiune de stiri (chiar si pe alea de Acasa) si sa incerce sa faca ceva valuri...Poate vreun reporter mai bagaret se intereseaza si face un reportaj ceva...Nu stiu ce-ar rezolva, dar nu se stie de unde sare iepurele...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beatrice75 spune:

Cand ma sfatuiti sa merg la endocrinolog?Cand revine CM? La cine ma sfatuitit?Corina Neamtu?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xdidi spune:

salut Batrice eu zic ca ar fi bine sa megi la endocrinolog dupa prima menstra de la terminarea tratamentului, iar anlizele va trebui sa le faci in ziua 2-3 de cm, dar eu sper sa nu ai nevoie si de endocrinolog si totul sa mearga bine la tine si sa ramai din prima...bafta
in schimb despre recomandari ma feresc sa zic ceva, eu am plecat putin dezamagita de la dr. corina neamtu, in conditiile in care nu mi-a dat nici o sansa si mi-a zis ca nici alti doctori din romania nu mi-ar da....si prb cu cm tot nu mi-a rezolvat-o, adica nu mi-a zis cauza din care nu am cm, ci mi-a dat rezolvarea efectului ,nu vine ia duphaston si gata........
va puuup

didi

Mergi la inceput

fetelor va multumesc pt ras ...am incercat la toate farmaciile , v-am zis , atat eu , ea cat si alti prieteni am sunat: Dona , 2 NA , etc . ...nu il au , am mai sunat pe la div firme care il importau au zis ca in noiembrie-decembrie . Toti ne zic ca se gaseste in Ungaria , Bulgaria ....si posibil si in alte tari . Am dat deja zvon si in Italia si Spania , sa vedem ce reusim sa facem . OFFF ! Vedeti ce inseamna medici incopententi ? I s-a zis ca nu ii tb si acum cand a mers la medicul de la Polizu ia spus ca ii tb neaparat . In spital acolo nu il au ...este criza de el . Speram sa gasim ...multumesc.

ade nu avem ce face ..din pacate asta este Romanica noastra ! Mor oamneii / copii pe capete din cauza unor oamenii care nu le pasa . Au tras cat au putut sa isi faca case / vile / palate si sa traiasca in puf ..iar restul ? da-i naibii .....iar cand vin alegerile ii umple pe pensionari cu diverse chestii si gata s-au scos . Din pacate avem multe probleme in tara asta ...dar cine sa le rezolve ? NImeni ......ce m-am enervat ! La fel si cu infertilitatea ...ei o nu o considera boala . Pai stiu ei prin ce trecem noi zi de zi ? secunda de secunda ? ce chin ...ce suferinta ?! Nu ...si nici nu le pasa o secunda . Sa nu mai zic cati bani aruncam pe medicamente , tratamente , ecografii , IA , FIV si asa mai departe . Niste nenorociti ....dar putem sa facem ceva ? Da ...sa plecam din tara asta de cacao , dar unde sa te duci ? de nebun nu iti vine sa pleci ca te gandesti ca poate nu gasesti de munka si nu ai cu ce sa te intretii , sa nu mai zic ca in afara suntem vazuti ca pe niste ratati . Ma opresc aici ....sunt f multe de spus .

Va multumesc din suflet !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beatrice75 spune:

Didi, prin urmare nici ea si nici alti doctori nu ar da nicio sansa fetelor cu endo sa raman gravide, nu?Cam asa s-ar traduce!

Mergi la inceput