Endometrioza ne-a unit in lupta pentru bebe(52)
Raspunsuri - Pagina 20
beatrice75 spune:
ANA-ALEXIA si eu am trecut de azi pe cicoare, cafeaua e singurul rau la care nu prea pot renunta si din cauza tensiunii mici. Sa vedem daca cicoarea va avea vreun efect energizant. 
xdidi spune:
salutare fetelor
am fost loa tutnaru, ce sa zic mare lucru n-am vb cu el ca nu prea vb...insa mi-a zis ca imi va veni cm si daca in 3 sapta nu se intampla sa ma duc la el, totusi vrea sa imi dea analize dupa ce imi vine si pe langa asta..........ieri urmasa ovulez
, acum asteptam.....mi-a mai revenit zambetul pe buze, adik de la insuficienta ovariana la ovulatie e ceva......am inceput si tratamentele cu tincturi si ceaiuri si iau in continuare kamaiany si imunostim.
va puuup si va tin la curent cu toate stirile, bune sau rele

didi
mada23 spune:
Didi...
vesti bune
, este el mutulica dar cand vrea face treaba buna, numa sa ai nervi de otzel si sa-l ei asa cum e.Poate nu-ti mai vine si este cu 
Si ca sa fiu si eu in ton cu voi, de doua zile nu am mai baut cafea
, eu ma lasasem inainte sa raman dar acum m-am apucat iar, sper sa ma tina mai mult de data asta.
poopi la fete
Madutz
ingerash din ceruri, mami te iubeste 28.05.2009
www.pregnancy-layouts.com/style-Belly-MariaNectarie.jpg" target="_blank">astept a doua binecuvantare, ai mila de noi
www.surebaby.com/community/plugins/tickers/widget.swf?client_id=4aae592d5132a&wt=1%22%20type=%22application/x-shockwave-flash%22%20wmode=%22transparent%22%20alt=%22symptoms%20of%20pregnancy%22%20height=%22200px%22%20width=%22200px" target="_blank">
"Te simti neincrezator, ingrijorat si nu esti sigur pe ce drum s-o apuci? Lasa-L pe Dumnezeu sa te calauzeasca. El cunoaste drumul. "
xdidi spune:
mada sper sa am nevi de otel, oricum nu prea ma stresez ca eu acum vroiam sa iau o pauza de doctori asa pana prin ianuarie, dar acum ma tin de tutu si daca nu se rezolva treaba cu cm pana in ianuarie plec in italia....apropo de cafea eu nu prea reusec sa ma las....sunt hipotensiva si acum iau si tincurile care scad tensiunea....eh reusim noi...acum ma duc acasica sa fac o ciorba de legume....iam cu bors....
mada asteptam vesti cu ochisori si de la tine.....
Lucic tu ce mai faci? Dormi noaptea? te puuup

Adita ce faci?
si le pup pe toate fetele

didi
aditzaC spune:
helloo fete dragi
xdidi
super veste ..........pe bune ....
, ma bucur mult pt tine . Sa speram ca va fi cu ochisori chiar luna asta .
App de cafea ..eu nu beau deloc si nici nu am baut ! Nu fumez , nu beau ceai negru si nici verde ( verde am baut o per scurta dar nu am simteam bine asa ca am renuntat ) . In rest nu am vesti ....eu cred ca voi lua pauza pana in ianuarie , doar Doamne fereste sa ma simt rau sau sa am dureri nasoale mai merg la Tutu , dar in rest voi lua o pauza. Asta e ..... in schimb astept rez de la analizele hormonale pe care le iau sapt viitoare si sper sa fie bune ca sa nu ami fiu nevoita sa merg la DR . Poate va mirati dc procedez asa .....mom nici eu nu stiu dc si sper sa fie totul ok . NU am renuntat sa lupt in nici un caz . Voi lupta in continuare si stiu ca voi avea un bebelus, sunt convinsa de asta acum mai mult decat oricand.
Magditza, Mada , Lucia , Ralu , Boo , Criss , Bea , Fire , Lilisor,Ioana , Ana-alexia , Alexia 28 si fetele nementionate multe 

si pupicei din parte mea
beatrice75 spune:
Aditza, nici mie nu-mi face bine ceaiul verde, dar nici cel negru!M-am simtit f. rau de la ele de fiecare data, am avut ameteala puternica....
Aditza, dar sper ca ne vizitezi pe forum!Chiar daca nu te vei mai duce mult timp de acum incolo la dr si chiar daca ne vei mai spune lucruri off-topic!
aditzaC spune:
beatrice
esti asa haioasa
...ma faci sa rad
normal ca nu va parasesc , iau o pauza scurta , nu lunga cum te-ai exprimat tu
....si va mai zis si lucruri off topik , daca vrei tu 

ana-alexia spune:
Beatrice
ti-a placut cicoarea? Eu folosesc cicoare instant; parca e mai buna decat celelalte, care trebuie fierte.
Din cate stiu, si ciocolata neagra ajuta in caz de tensiune mica (care contine muulta cacao, si care in caz de endo nu face tocmai bine). Vezi si tu cum iti este cu ele...
Ceaiul negru si cel verde nici mie nu-mi fac bine; si nici nu-mi mai plac.
Mada
treci si tu la cicoare?
Didi
te asteptam cu vesti de 2 liniute!
AditzaC, eu te inteleg perfect. Si e normal sa mai luam cate o pauza.
Incrancenarea asta de a ne atinge scopul ACUM nu cred ca e benefica; aici e vorba nu numai de noi, doctori, tratamente ci mai ales de ce vrea Doamne-Doamne. Atata timp cat stii exact cum stai cu sanatatea, ce sa faci acum si pe viitor, cred ca e binevenita pauza asta.![]()
Si inca ceva: obisnuim sa ne ingrijim doar de corpul fizic. Dar uitam cat de importante sunt si mentalul, emotionalul, spiritualul, ce bine ne face si putina relaxare...
Lucialu

toate fetele!