FIV sau inseminare cu donatoare/donator (24)
Raspunsuri - Pagina 15
bytzi spune:
maya,cam asta i-am dat si io sotului meu ,inafara de napraznic,multimaca sa fie de la FLP
la tine e ok acid folic,poti lua si omega 3 ,de napraznic nu am auzit pt ce ar fi bun la femei...
da,am vorbit cu dr despre marvelon si cica asa se intimpla de obicei,mi-a dat sa fac si progesteronul in z2 si sa-l sun de cite ori am nevoie de vre-o lamurire![]()
simonete
ce ai mai facut?nu te-am mai gasit pe mess...
doamne ajuta!
_
endometrioza, FSH 20
6 IA, nereusite
stimulare FIV 16 oct
Maya_I spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui bytzi maya,cam asta i-am dat si io sotului meu ,inafara de napraznic,multimaca sa fie de la FLP la tine e ok acid folic,poti lua si omega 3 ,de napraznic nu am auzit pt ce ar fi bun la femei... da,am vorbit cu dr despre marvelon si cica asa se intimpla de obicei,mi-a dat sa fac si progesteronul in z2 si sa-l sun de cite ori am nevoie de vre-o lamurire simonete ce ai mai facut?nu te-am mai gasit pe mess...doamne ajuta! ![]() _ endometrioza, FSH 20 6 IA, nereusite stimulare FIV 16 oct |
Bytzi,
, da, e de la FLP. Sotul ia napraznic pastilute, dar eu ma gandeam sa iau si eu ceai, cred ca e bun pt reglarea ciclului, sau asa ceva. Eu nu am ciclu prea regulat, ci intre 27-31 zile. Nu stiu daca e prea bine. As vrea totusi sa-l mai reglez, daca se poate. Stii cumva ce-as putea sa fac pt asta? Ce-as putea sa mai iau? Omega 3 tot de la Doppel Hertz? Sau in cazul meu poate sa fie si de la alta firma?In legatura cu Marvelonul, ma bucur ca nu trebuie sa-l intrerupi si ca nu se pune problema sa-ti faca rau. Chiar daca patezi un pic, daca nu-i problema cu atat mai bine, ca sa ai continuitate.

bytzi spune:
buna dimineata dragutzele mele
yarrina,pe cind IA ?nu ti-a venit CM ?
maya,eu nu ma pricep prea bine la naturiste ,desi mai iau si eu cind incep o stimulare din ce am citit pe la fete ,pt reglarea CM ai putea lua vitex fruit care echilibreaza balanta hormonala(am luat si eu 3 luni si imi venea CM ceas) si omega 3 ar fi bine sa fie tot de la dopell hertz
daca ai scri la sub azoo sigur miki te va ajuta,ea stie sigur de ce ai nevoie,nu ezita sa o intrebi ca ea e o dragutza si ajuta pe toate fetele
pupici la toate fetele
doamne ajuta!
_
endometrioza, FSH 20
6 IA, nereusite
stimulare FIV 16 oct
yarrina spune:
Buna dimineata!
Multumesc pentru urari! Azi il asteptam acasa. ![]()
Eu astept ziua de duminica cand ar trebui sa vina CM-ul si apoi din nou la drum.
simonete spune:
Am citit la sub. FIV la Sibiu , ca zicea cineva ca dr. Ispasoiu e in concediu pana pe 19 oct. Stiti ceva ?!
Tocmai ma gandeam sa-i fac o vizita ...... fir-ar sa fiiiiieeeee , ce ghinion am
.....incepusem de 3 zile sa iau laptisor , sa fie foliculul gras si tocmai voiam sa ma programez la mine in oras pt. echo.
Speram sa am un folicul si sa fug la Sibiu pt. inseminare .
O sa pierd si luna asta .....si-mi facusem atatea sperante.
Sunt asa de dezamagita , parca am parte doar de piedici in incercarea mea .

bytzi spune:
hai mai simonete...uite ca nu stiam ca va intra in concediu,ieri era la clinica ca am vorbit cu el...de aia mi-a marit si mie perioada de AC pina pe 11 oct si prima eco pe 21 oct,aha nu intelegeam
...dar totusi mi-a dat pe 15 sa fac progesteronul si sa-l sun ,poate vine pina atunci...
eu zic ca e bine sa suni si sa intrebi totusi
sau lasa pe luna care vine si incepe sa iei niste elevit,omega 3 si din z1 laptisor de matca liofilizant si ai sa vezi ce foliculas ai,dar elevitul sa-l incepi de pe acum
AC ai mai luat?
iti scriu un mail vad ca pe mess nu te mai gasesc
hai nu dispera
doamne ajuta!
_
endometrioza, FSH 20
6 IA, nereusite
stimulare FIV 16 oct
simonete spune:
Bytzi in sept. nu am fost la monitorizare pt. ca z10 cadea sambata ( nu gaseam cabinet deschis ) , z11 - duminica , z12-luni , dr. de la mine din oras are program dupa ora 16......deeeci am renuntat ( pt. mine ovulatia are loc in z12-13 si nu mai aveam timp sa ajung la Sibiu ).
In octombrie trebuia sa ajung cam pe 5-6 oct. , era numai bine , poate de asta am si sperat , am zis ca s-a potrivit bine.
In noiembrie dupa socotelile mele nimeresc iar zile de weekend sau poate nu voi avea folicul, iar in decembrie tot dupa socotelile mele ovulatia va fi pe 23-24 dec. sau 1-2 zile in plus sau minus 

De asta sunt asa disperata.....stii , nu pot fi sigura ca acum am folicul neaparat , mai ales cu rezerva mea ovariana redusa , dar pt. mine o luna pierduta conteaza enorm .
bytzi spune:
hai nu mai socoti atit...ca nu e chiar cum vrem noi...
mie luna trecuta cind mi-a zis dr Ispasoiu ca imi va intirzia CM ca oricum fol ala va ajunge sa ovuleze ,nu am crezut.. deh ca eu imi stiu organismul si iote ca nu a fost asa mi-a venit CM la 33 zile nu la 24-26 cum imi venea ,deci fol ala a crescut...
asa si tu de unde stii de tot socoti atit,hmm vezi ca vin la tineee
ai citit ce ti-am scris...
hai la treaba si luna care vine asteptam foliculas,eco o poti face si in z8-9 sa nu cada in weekend si dr va socoti si te va chema cind va trebui,de ce-ti faci probleme inainte sa le ai?ia zi?
te pupic si ai sa vezi ca va fi bine
doamne ajuta!
_
endometrioza, FSH 20
6 IA, nereusite
stimulare FIV 16 oct
simonete spune:
De ce-mi fac probleme ? Pt. ca sunt " baba batrana " fir-ar ea sa fie de treaba ......daca aveam 25 de ani , nu mai contau 2-3 luni acolo.
Bine , am sa incerc sa fiu mai cuminte , nu de alta , dar nu vreau sa te vad pe la usa mea cu batzul
.
rodicuta32 spune:
Buna seara dragele mele!
Va multumesc tuturor pentru sustinere!
Simonete te inteleg perfect,ca de-aia am amanat si eu atata,ca ba n-am avut aici cine sa-mi faca eco, ba a fost week-end etc.
Sa-ti spun sincer,eu daca dr. Chicea era in concediu luna asta,ma programam la dr. Ispasoiu ,caci am vazut ca se inteleg si colaboreaza si nu cred ca sunt orgoliosi nici unul dintre ei.Asa ca sfatul meu este sa suni si sa-i spui asistentei despre ce e vorba sa vezi ce zice.
Dar mai bine suna dupa ce faci prima eco la tine in oras,sa vezi exact daca ai folicul si ce dimensiuni are si daca intr-adevar se poate si Dr. Ispasoiu e in concediu,eu zic sa mergi sa faci inseminarea cu Dr. Chicea care e super OK.