FIV sau inseminare cu donatoare/donator (24)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns raluca30 spune:

bytzi-si eu ma gandeam la punctie dar dr a zis ca nu risca pt ca eu am ceva kg in plus...si nu vrea surprize...nu stiu care e logica dar asta e...e afurisit chistul asta ca nu vrea sa dispara singur,daca ramaneam gravida dr a zis ca sigur se retrage,dar cum nu am ramas trebuie sa iau in considerare laparoscopia si la Cta la spitalul privat ma va costa ceva(3500ron)dar am auzit ca sunt super conditiile...astept si eu pana prin decembrie acum inca sper sa raman
va pup pe toate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bytzi spune:

pe pagina 3????
buna dimineata ,sa aveti o saptamina frumoasa
haideti trebuie sa o sustinem pe rodicutza

doamne ajuta!
_

endometrioza, FSH 20
6 IA, nereusite
stimulare FIV 16 oct

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns montytaiana spune:

neatza
sigur sigur
suntem aici toate pt rodicutza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rodicuta32 spune:

Buna dimineata va spun si eu!
Deocamdata nici un simptom mai special,dar ma doare capul de aseara,pe la 6 dimineata am luat un algocalmin,caci n-am mai putut,insa ma gandesc ca nu-i indicat sa mai iau nimic in aceasta perioada!

Mergi la inceput

In rest sotul meu e foarte increzator ca suntsi se comporta cu mine ca atare (pupici pe burtica, nu ma lasa sa ridic etc);

Mergi la inceput

A,sa va intreb ceva:care ziceati voi ca sunt papucii norocosi de la Polisano,cei albi sau cei albastri? Eu i-am purtat pe cei albi,ca numai aia erau disponibili!
Va pe toate si va doresc o saptamana buna! Va tin la curent!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns yarrina spune:

Buna dimineata
Sunt posesoarea unui finut de 3100 gr..perfect sanatos...nascut pe 26 septembrie de ziua nanutului lui!!!
A fost surpriza serii...i s-a rupt apa la petrecere si pe la 2 dimineata a nascut. Am trait niste clipe...Doamne!!! Mamica era calma si eu am inceput sa plang.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bytzi spune:

Citat:
citat din mesajul lui rodicuta32

A,sa va intreb ceva:care ziceati voi ca sunt papucii norocosi de la Polisano,cei albi sau cei albastri? Eu i-am purtat pe cei albi,ca numai aia erau disponibili!
Va pe toate si va doresc o saptamana buna! Va tin la curent!

albii erau norocosii
pai acum sint albi si albastricaci erau albi si mov
sigur au fost cu noroc
monty
yarrina ,sa-ti traiasca finutul,sa fie sanatos si sa-ti poarte si tie noroc

doamne ajuta!
_

endometrioza, FSH 20
6 IA, nereusite
stimulare FIV 16 oct

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonete spune:

Rodicuta nu mai lua algocalmin , incearca sa pui spirt , mie asa imi trecea .
Eu am facut 2 inseminari la Sibiu , una cu papucii albi si una cu cei mov si rezultatele .....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Maya_I spune:

Buna, fetele, , vaiii ce de noutati, ce ma bucur ca vad activitate pe-aici!

Bytzi, iei in continuare Marvelonul, nu? Ce-a zis medicul, nu e nici o problema ca apar pete maronii?

Yarrina, sa-ti traiasca finutul!

Rodica, hai cu II!!!

Fetelor, va pricepeti la naturiste sa-mi spuneti si mie parerea voastra? II dau sotului: Multimaca, Omega 3 forte cu acid folic, napraznic pastile, zinc si cand o fi cazul o sa-i dau vitamina E. O fi bine? Ar mai trebui ceva? Iar eu o sa iau, asa pentru a-mi mari fertilitatea: acid folic, zinc, vitamina E si poate napraznic (ceai-stie cineva cum se prepara?). Ce ziceti? Ma mai sfatuiti ceva?

Mergi la inceput