FIV sau inseminare cu donatoare/donator (24)
Raspunsuri - Pagina 13
Maya_I spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui bytzi da si closty e ok dar nu toate persoanele raspund bine la el asa incit sa obtina mai multi foliculi pt a obtine mai multi fol ti-ar trebui stimulare cu hormoni FSH,FSH/LH(gonal,puregon,menopur...) si da ,se face stimulare si fara inseminare tin pumnii la a2a spermograma sa fie mai super ca prima dumnezeu ma va ajuta ![]() _ endometrioza, FSH 20 6 IA, nereusite stimulare FIV 16 oct |
Bytzi,

, multam pt urare. Da, asa e, eu acum cativa ani am luat Closty intr-o luna (in zilele 5-9) dar mi-a fost tare rau de la el. In a doua luna nu l-am mai putut lua, a fost groaznic. Era pe vremea cand credeam ca eu am probleme de fertilitate.
raluca30 spune:
Rodica iti urez sa reusesti!
maya-probabil cineva acolo sus ma iubeste![]()
bytzi-stai optimista sigur faci gemeni![]()
am vazut si puiul scump al Innei

Eu acum ma refac emotional sa-i zic,am avut niste zile in care m-am simtit cam ciudat,probabil de la socul suferit..ma gandesc sa fac si laparoscopie daca nu raman pana in decembrie sa scap de un chist de 6cm,de care nu scap nicicum...in rest am intrat la Fac de Asistenti medicali si sunt f bucuroasa sa traiesc![]()
va pup pe toate si sa aud doar vesti bune de acum inainte 
bytzi spune:
felicitari!raluca
cit despre chist mi se pare f mare!!!!ar trebui sa te grabesti ,eu stiam ca la chist asa de mare nici nu se face laparo ,se face operatie clasica![]()
mie dr Niculescu de la Giulesti nici nu mi-a facut inseminare pina nu am eliminat chistul si era doar de 30mm...
dumnezeu ma va ajuta
_
endometrioza, FSH 20
6 IA, nereusite
stimulare FIV 16 oct
Maya_I spune:
| citat din mesajul lui raluca30 maya-probabil cineva acolo sus ma iubeste |
fii sigura,

Maya_I spune:
| citat din mesajul lui raluca30 Rodica iti urez sa reusesti! ![]() maya-probabil cineva acolo sus ma iubeste bytzi-stai optimista sigur faci gemeni am vazut si puiul scump al Innei ![]() ![]() Eu acum ma refac emotional sa-i zic,am avut niste zile in care m-am simtit cam ciudat,probabil de la socul suferit..ma gandesc sa fac si laparoscopie daca nu raman pana in decembrie sa scap de un chist de 6cm,de care nu scap nicicum...in rest am intrat la Fac de Asistenti medicali si sunt f bucuroasa sa traiesc va pup pe toate si sa aud doar vesti bune de acum inainte ![]() |
Raluca, felicitari!
in privinta chistului, eu am avut unul de 6 cm pe 2,5 cm, acum 3 ani. Am facut laparo.
rodicuta32 spune:
Va salut dragele mele!Am ajuns acasa!
Ieri in jur de 17,40 am facut inseminarea.
A fost ok,mai putin partea cu vezica care chiar ca a fost f. groaznica,cred ca mi-a fost putin frig pe drum plus emotiile ...plus ca am exegerat eu cu bautul apei...
In rest ce sa va zic: toata lumea s-a purtat foarte frumos si atent.
Inseminarea mi-a facut-o dr. Chicea,dar a fost prezent si Dr.Ispasoiu.
Amandoi sunt niste draguti ,la fel si asistenta si nu stiu...simti ca acestor oameni chiar le pasa si inteleg drama noastra pana la urma...
rodicuta32 spune:
Va multumesc celor ce v-ati gandit la mine,acum ce-o vrea Dumnezeu,sa speram ca ne-am intors 3 asa cum mi-ati urat voi...
Mi-a dat sa iau Duphaston 10 zile-2x1/zi,iar in ziua a 14-a sa fac un test de sarcina.
raluca30 spune:
rodicuta-e normal sa te mai doara burta... alearga gigeii
lasa ca o sa fie bine,relaxeaza-te
Mie dr mi-a zis ca merge la laparoscopie chistul si pana la 8 cm...unii doctorii se grabesc sa taie,dr mea mi-a zis ca al meu nu e periculos ca e lichid,alea fara lichid sunt mai "nu stiu cum"..bine eu il am de ceva timp, cred ca fac 2-3ani de cand il stiu...am facut si stimulari cu el si nu a crescut,dar vine timpul sa scap de el...
va pup
bytzi spune:
rodicutza,asta da veste,ai facut inseminarea
deacum 2 sapt de suspans ![]()
dar noi sintem aici sa te sustinem dragutza noastra,sper sa ne aduci vesti bune ,caci avem nevoie
doamne ajuta!
ralu,dar daca chistul e cu lichid ,nu se poate punctiona?eu am mai auzit cazuri dintr-astea...
un weekend placut va doresc!
doamne ajuta!
_
endometrioza, FSH 20
6 IA, nereusite
stimulare FIV 16 oct