FIV sau inseminare cu donatoare/donator (24)
Raspunsuri - Pagina 12
crystyna75 spune:
Bytzi, iubita, sigur ca ma gandesc si la donor! am 3 fiv nereusite, 3 inseminari nereusite, 10 kg in plus(de care nu pot scapa cu toata foamea pe care o fac) si, mai nou, niste noduli la ambii sani+sutele de milioane cheltuite...vreau sa mai incerc fiv pe ciclu natural, nu stiu cate, functie de bani-bineinteles si daca nu si nu apelam si la acea varianta. de ce nu?! decat deloc...
bytzi spune:
crystyna,unde ai facut inseminarile si fiv-urile?ai vrea sa mergi la Polisano?
dumnezeu ma va ajuta
_
endometrioza, FSH 20
6 IA, nereusite
stimulare FIV 16 oct
bytzi spune:
rodicutza,cred ca deja ai facut inseminarea sau asa vreau sa cred,te asteptam cu vesti
va pup pe toate
dumnezeu ma va ajuta
_
endometrioza, FSH 20
6 IA, nereusite
stimulare FIV 16 oct
crystyna75 spune:
Bytzi, mi-e asa de greu sa-mi aduc aminte de nereusite..!! inseminarile si primele 2 fiv-uri le-am facut la Cluj, iar al 3-lea la Gynera. pe 29 oct am programare la Gynera, iar pe 30 oct la Sibiu la dr. Ispasoiu. deocamdata pt consultatii pt fiv pe ciclu nat. la Buc am unde sta gratis, dar manopera la Gynera e cam scumpa-2800 euro, la Polisano e mai ieftin-2000 euro-10% reducere pt ca sunt dr., insa nu am unde sta 1 sapt... voi vedea ce voi face. sa vad care dr. ma convinge..
bytzi spune:
crystyna,pai atunci bafta multa iti doresc oriunde vei face fiv daca va fi nevoie amindoua clinicile lucreaza cu banca Cryos
si eu am fost la clinica Gynera anul trecut voiam sa facem un ICSI cu biopsie ,nu ni s-a dat nici o sansa ,l-a dezamagit total pe sotul meu apoi cind am mers la Polisano tot anul trecut ne-a zis sa incercam dar degeaba ca cei de la Gynera asa-l dezamagise pe sotul meu ca nu a mai vrut,daca am fi mers intii acolo ar fi fost ok...
apoi am vrut sa fac o IA cu dr Dracea binenteles ca trebuia tot la Giulesti caci pe atunci nu aveau banca de sperma la Gynera ,am facut stimulare si cind imi era lumea mai draga ma expediat la dr Moisa zicindu-mi ca nu e in acea zi la Giuli si in plus fol era asa de mare ca nu rezista pina luni cind as fi ajuns acolo dar a zis sa ma duc,noroc cu dr Moisa asa cum e ea mai dificila m-a pus sa-mi fac un test de ov si binenteles deja ovulasem sa nu mai bat 400km pina la Giuli,de atunci m-a dezamagit total ,nu mai zic ca sunam de 20-30 de ori pe zi la clinica sa raspunda cineva ,scriam mail,lasam mesaje ...pt mine asta am considerat lipsa de interes
nu as lasa niciodata Polisano pt Gynera si mai ales dr Ispasoiu pt dr Dracea ,chiar daca se spune ca dr Dracea are mai multa expierenta dar dr Ispasoiu e f atent si dedicat in ceea ce face,de embriolog nici nu mai zic...
vei merge la amindoua consultatii (ai zis ca la dr Dracea ai mai facut fiv) si vei vedea diferenta,parerea mea incearca si la Polisano un fiv,daca ai citit la sub nostru bubu,a reusit, tot cu o spermograma proasta si dupa un fiv nereusit,dr I isi da interesul doar e tinar si are nevoie si el de renume si sint sigura ca o sa-l aiba...
hai ca m-am lungitttt....te pup si bafta maxima ,sa ne zici ce hotarira ai luat dupa cele doua consultatii,iti tinem pmnii
dumnezeu ma va ajuta
_
endometrioza, FSH 20
6 IA, nereusite
stimulare FIV 16 oct
Maya_I spune:
Buna, fetele 
Bytzi, prezenta la apel! Scuze de intarziere, nu m-am mutat definitiv la oligo (nu v-am parasit si nici nu am de gand), n-am mai scris nici acolo cam de o luna, in timpul asta am avut musafiri si n-am mai putut scrie. In plus nici nu am noutati. Vad ca faci FIV in octombrie si ca iti doresti gemeni (si eu imi doresc, dar parca nu indraznesc sa visez). Sper din tot sufletul sa reusesti, meriti asta. De fapt ma rog din tot sufletul sa reusim toate.
Yarrina, succes la urmatoarea IA. Ma bucur ca a fost doar un chistulet trecator...
Bubu, felicitari! sarcina usoara, 
Fetelor,
, noi nu avem noutati. Sotul ia multimaca si speram sa fie de bine. Am si eu o intrebare: poate stiti vreu truc ceva pt a avea gemeni... oare ce ar trebui sa fac sa-mi maresc sansele la o IA de a avea 2 bebei? Mentionez ca la mine in familie (in neam) am foarte multi gemeni: bunicul meu provenea dintr-o familie cu multi copii si cu multe perechi de gemeni (nu toti au supravietuit, caci pe timpurile alea copiii si mai ales gemenii nu aveau atat de multe sanse la viata ca astazi), am verisori gemeni, etc. Deci factorul genetic e cam indeplinit si la mine. Dar ma gandeam ca poate stimularea ar face bine. Voi ce ziceti?
Da, toamna se numara bobocii... vad ca incep vestile bune, va vad mai optimiste si ma bucur foarte tare. Sa fie de bine!
Maya_I spune:
Rodica, iti tinem pumnii!!!!
Raluca, prin ce incercare ai trecut! Dumnezeu te-a protejat! 
Eu n-am reusit sa vad pozele cu puiul Innei, am ajuns la spartul targului, fireste, 
Fetelor, mi s-a intamplat azi ceva, cred ca e un semn: acum 2 ani cumparasem pentru fetita nou-nascuta a verisoarei mele un costum intreg de fas ciclam pentru iarna, pe care il lasasem la cineva sa i-l duca verisoarei. Cert este ca persoana careia-i lasasem costumasul n-a putut ajunge in orasul verisoarei mele si binenteles timpul a trecut, fasul a ramas mic si nu mai avea rost sa-l mai duca. Azi mi l-au adus mie, exact asa impachetat cum il lasasem la respectivul. O fi pentru viitoarea mea fetita?
bytzi spune:
maya,da,pt a avea gemeni
vei putea face stimulare sa ai mai multi foliculi maturi intr-o luna,acum nu stiu cu spermograma voastra cum e ,va trebui sa faci inseminare?bafta poate se mai schimba ceva in spermograma
aa...si costumasul sar putea sa fie pt fetita ta 
pupici
dumnezeu ma va ajuta
_
endometrioza, FSH 20
6 IA, nereusite
stimulare FIV 16 oct
Maya_I spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui bytzi maya,da,pt a avea gemeni aa...si costumasul sar putea sa fie pt fetita ta ![]() pupici dumnezeu ma va ajuta ![]() _ endometrioza, FSH 20 6 IA, nereusite stimulare FIV 16 oct |
Bytzi,
, sa dea DD!Care sunt medicamentele alea de stimulare? Clostilbegyt sau altele? Si stimularea nu se poate face fara IA? Daca ii spun medicului sa-mi dea de facut stimulare pt a mari sansele de gemeni n-o sa rada?
Deocamdata sotul nu a avut timp sa repete spermograma, voiam sa mergem la dr Matei dar inca n-am ajuns: are multe lucrari si nu prea poate sa lipseasca pentru ca vine iarna si iarna ramane fara munca, asa ca trage tare acum.
bytzi spune:
da si closty e ok dar nu toate persoanele raspund bine la el asa incit sa obtina mai multi foliculi
pt a obtine mai multi fol ti-ar trebui stimulare cu hormoni FSH,FSH/LH(gonal,puregon,menopur...)
si da ,se face stimulare si fara inseminare
tin pumnii la a2a spermograma sa fie mai super ca prima![]()
dumnezeu ma va ajuta
_
endometrioza, FSH 20
6 IA, nereusite
stimulare FIV 16 oct